Fredag

När klockan var 10,00 så var jag helt ensam här hemma. Så tyst och tomt det blev:( 
Här sitter de redo att åka mot flygplatsen......


Jag har ägnat dagen åt tvätt och åter tvätt. Har även hunnit med att titta på "Mammas Pojkar" och Greys Anatomy som jag missade igår. En lugn och skön dag här hemma med andra ord.
Nu har vi precis kommit hem från Beef o Bradys där vi käkat middag ihop med fam Nordberg och Stefan (Amy fick stanna hemma med sjuk Alex o Anna) och fam Nyberg. En jättetrevlig kväll med nya bekantskaper! Fam Nyberg har varit här en vecka nu och funderar på att flytta hit, fast inte på heltid, eller de vet väl inte riktigt om jag förstod saken rätt:)

Ida och Alicia


Alva och Antonia


Mia, Alexandra, Tommy, Freddan, Stefan och Olofs ryggtavla......


Fredrik har satt på en film nu, men jag ska nog sova. Imorgon är det Halloween och vi ska börja dagen med hockeymatch för Filip, JR Bulls. Han spelar även match på kvällen med sitt highschool lag. Vi blev allihopa hembjudna till Nordbergs på Halloweenfest imorgon, kul!

It´s time to say goodbye......

Nu har vi njutit o haft det helt underbart härligt i 2 veckor tillsammans med underbara familjen Åkermark.
Och imogon flyger vi hem till svedala igen. Tiden går så fort o snart så ses vi igen som tur är.
Det var en otrolig häftig upplevelse att få se NHL matchen idag o ännu bättre att TAMPA vann.
Jag var för feg att åka vattenskoter men inte killarna som tyckte det var jätte häftigt. Magic Kingdom har vi också upplevt. Men det roligaste killarna tyckte var när Olle kom hem ifrån skolan så att de bara kunde vara tillsammans.
Och shopping har det också blivit såklart. Anders har köpt en våg idag så nu när väskorna är packade o vägda är det en väska som har lite övervikt men men bättre än förra gången iallafall.
Tillsammans med er har man det toppen o ni är alla så underbara TUSEN TACK för ALLT.
PUSSAR o KRAMAR Anders, Martina, Lukas o William


Sol, bad och hockeymatch!

Alla barnen kom iväg till skolan i morse, och vi andra kunde ta det lugnt här hemma. Lukas o William ville pröva fiskelyckan, men det gick inge vidare. Idag har det varit supervarmt, så det blev bad o lek i poolen.





På eftermiddagen gjorde vi oss redo för hockeymatch.....



Vi hann inte med att strosa runt i Ybor City, och det var nog lika bra det, för det var alldeles för varmt för det.
Istället gick vi till Channelside och käkade innan matchen började.





Matchen var jättebra och Lightning vann med hela 5-2! Det hade vi inte räknat med, eftersom de förlorade mot Ottawa med 7-1 senast.



Nu har vi kommit hem och fam Wennerberg packar sina väskor, för imorgon åker de hem igen......
Men snart ses vi ju igen, fast då får vi byta ut shorts och bikinis mot lite varmare kläder!

Onsdag

Idag har både Ida och Filip stannat hemma från skolan. Men Ida är bättre nu, och Filip var inte sämre än att han fixade att åka på hockeyträningen ikväll. (och det var UTAN min tillåtelse)
Idag har vi haft en lugn dag hemma, eller rättare sagt, Martina och jag har shoppat och resten av gänget har varit hemma:)
Imorgon laddar vi för hockeymatch. Då blir det Martinas premiär i NHL-sammanhang. Vi ska se Lightning möta Ottawa, det ska bli jättekul! Förhoppningsvis blir det ett besök i gamla stan, Ybor City, och Channelside för det har vi inte hunnit med än.

Lunch o fikapaus



Tisdag

Idag har vädret varit mestadels mulet, och vad passar väl bättre då än att shoppa?! Jag och hela fam Wennerberg  åkte till Brandons köpcentrum och strosade runt (läs de shoppade!), tills det var dags att åka hem och möta upp Olle vid skolbussen vid 14,30. Ida har varit hemma hela dagen, då hon fortfarande känner sig krasslig. Fredrik var tvungen att jobba fast han inte är helt kry, det är mässa i Orlando. Även Filip har börjat känna av halsont, men han tränade ikväll ändå, får väl se hur han mår imorgon. När det var dags att skjutsa till hockeyträningen, så passade jag o Martina på att ta en extra liten shoppingsväng. Det är ju så mycket man ska hinna med, och redan på fredag ska de ju åka hem igen! Tiden går så fort.........

Ida som varit ensam hemma hela dagen, fick låna Anders nya systemkamera,
och här är några av bilderna som hon tog

Tisdag morgon

Klockan är strax 07,00 och Filip, Olle, Freddan och jag är vakna än så länge. Igår var fam Wennerberg på Magic Kingdom i Orlando, och Olle fick följa med. Ida fick jag hämta hem från skolan, hon har fortfarande ont i halsen och är förkyld, och även Fredrik var krasslig igår.

Hur är det möjligt?!

En efter en fyller Filles kompisar 15 år, och idag är det Rasmus tur! Filip är väl nästan sist ut eftersom han fyller först på julafton. Men det är svårt att förstå att man har så stora barn.
Hipp hipp hurra på din födelsedag Rasmus, kör nu försiktigt på moppen!


Helgen som varit....

I lördags morse packade vi väskorna och åkte ut mot Clearwater Beach. Fredrik kom lite senare än oss andra, för han skjutsade Filip på fysträning först. Det han skulle komma ihåg att ha med sig var Olles hockeybag, för Olle hade 2 matcher i Clearwater på eftermiddagen. Gissa om det var en irriterad Fredrik som dök upp, UTAN hockeybagen......Det var bara att åka hemåt igen.......Första matchen spelades kl 16 och då förlorade de med hela 14-0! Andra matchen kl 20 blev lite mer spännande och slutade med förlust 4-3. Vi andra åkte aldrig iväg och kollade utan vi låg vi poolen istället. Dessvärre var det mulet hela dagen! Filip hade highschool match och de vann med 1-0, och efter matchen åkte Fille hem med Julian och sov över hos honom.
Idag har vi haft toppenväder! Vi har solat och badat och hyrt vattenskotrar. Åkte hemåt vid 17-tiden och ikväll blev det middag på Chili´s. Nu skjutsar Fredrik hem Sean som har varit här hos Filip idag, och sen får vi se om vi ska somna till en film.......


Lördag morgon på väg mot stranden


Vi började med lunch


William simmar


Fam Nordberg kom oxå till stranden!


På kvällen spelade vi minigolf


Vår fina svit på Holiday Inn


Söndag morgon, utsikt från rummet


Ida körde så Fredrik flög av!


Middag på Chili´s


Äntligen Fredag!

Imorse åkte jag till Olles skola för att titta på Pride Prowl Parade. Alla barnen skulle klä ut sig och ha en bok med sig där den man är utklädd till finns med i. Fam Wennerberg var trötta efter gårdagens hockeymatch, så de vaknade lagom tills jag var tillbaka igen. Ida kände sig krasslig, ont i halsen och ont i öronen, så hon fick stannna hemma och vila idag.
Resten av dagen tillbringade vi vid poolen, läste bok och slappade.
Ikväll grillade vi revbensspjäll till middag, och vi sitter fortfarande ute, Fredrik och Ida spelar gitarr, och alla sjunger med så gott de kan.  Imorgon åker vi ut till Clearwater Beach och vi ska bo på Holiday Inn en natt. Det blir lite åkande fram o tillbaka då både Filip och Olle har hockeymatcher som vi måste passa in imorgon......

Olles fröken i vitt; Ms Henderson i Pride Prowl Parade


Lek och bad i poolen


Fredrik blev ikastad av Lukas, Olle och William


Vi tjejer fick dessa fina hockeytröjor igår! Nästa torsdag ska vi på match!

Torsdag

Idag har vi hälsat på Olle i skolan. Vi köpte med oss lunch och överraskade Olle, som blev väldigt glad! Efter det åkte vi en sväng till Brandon för lite lunch (Martina o jag åt inte på skolan) och shopping såklart:)
Killarna har varit på hockeymatch ikväll och sett på Lightning- Sharks (San José) och det blev vinst med 5-2. Ida, Martina och jag spenderade kvällen i Wiregrass. Klockan är jättemycket nu, så här kommer lite bilder från idag.


Hos Olle i skolan


Mat från Mc Donald´s


Redo för hockeymatch



Grattis Elin på födelsedagen, idag den tjugoandra oktober!



Passa på och skriv en önskelista på vad du önskar dig av oss här på bloggen:)
Hoppas du får en toppendag och att du blir firad ordentligt,
Kram från oss och fam Wennerberg!

Onsdag den tjugoförsta oktober

Idag har vi haft en solig och skön dag vid poolen. Det var "sluta tidig dag" i skolan, och det gillades av alla barnen såklart. Jag skjutsade killarna på hockeyträning, Fredrik och Anders passade på att träna, och sen blev det middag på Friday´s. Nu läser Olle sin läsläxa för Fredrik, och vissa barn sover redan.




Shoppingdag!

Efter frukost imorse så åkte Martina och jag mot Orlando för att kolla in 2 olika outlets. Det är jobbigt att gå en hel dag i affärer! Vi kom hem 21,30 och nu är vi nöjda men trötta. Jag köpte träningskläder på Nike, ett par jeans på Hilfiger, ett par brallor och en piké till Olle på GAP, och inte så mycket mer. Martina handlade massa olika saker, och det skulle ta alldeles för lång tid att rabbla upp allt:)
Anders var hemma med Lukas och William, och de har hunnit med att spela tennis, åka inlines, vara i lekparken och följa med o titta på när Olle tränade hockey.

Första stoppet


Supergod sushi till lunch!




Kaffe och muffins på Starbucks



Måndag

Imorse var det som vanligt dags för skola för Åkermarks barnen, ingen semester här inte:) Jag kom iväg på en promenad med Kim och Marilyn och det var kallt även i morse. Nästa gång hoppas vi på att få med oss Martina. När alla ätit frukost och kommit iordning så blev den en sväng till Wiregrass. Anders, Lukas och William gav upp efter lunch och åkte hem, medans jag o Martina stannade kvar. På vägen hem plockade vi upp Ida vid skolan och skjutsade henne till dansen. Väl hemma så kunde vi sätta oss till dukat bord, då Anders fixat middagen, härligt!

Lunchdags på Cosi


Kaffe o glass innan vi åkte hem


Söndag

Imorse när vi vaknade så var det riktigt kallt ute. Alltså inte minusgrader, men kallt för att vara Florida. Och även inatt kommer temperaturen att ligga på ca 50 F vilket är ca 10 grader celsius.
Det blev ingen tur till stranden idag som vi tänkt, då det skulle blåsa o vara kallt. Vi stannade hemma och kollade på video istället. Vi såg "Vi hade allafall tur med vädret, igen" och en Wallander, Cellisten. Wallander filmen var en av de sämre vi sett faktiskt......
Ikväll blev det middag på Wasabi och nu ligger vi proppmätta i soffan och kollar på Desperate Housewives.


Ser varmt o skönt ut, men det är kallt!


William fick nya inlines idag!


Wasabi, alltid lika gott!


Anders i sin vita Yukon GMC

Lördag

I morse var det kyligare än det varit på länge, men ändå inte kallt kanske. Fast att vi tycker det såklart. Fredrik, Anders och Filip åkte mot Fort Myers efter frukosten, då Filip hade 2 matcher där idag. Första matchen slutade med förlust 10-1! Andra matchen även den förlust, men med siffrorna 2-5 och då fick Filip göra ett mål allafall.
Martina och jag tog barnen och åkte till Wiregrass, det blev pedikyr och lunch, ingen shopping. Missade att fotografera Martina i hennes nya Ray Bans, men det kommer:) Nu har vi precis sett Lightning förlora mot Pittsburg. Vi har käkat tacos till middag, gott som vanligt.
Ida och Vendela ska upp tidigt imorgon för att åka till Treasure Island, där de ska öva luciasånger. Vi andra ska ansluta framåt lunch och hoppas på att vi kan få en fin dag på stranden.
Filip är kvar i Fort Myers, några föräldrar valde att stanna kvar på hotell över natten, och han fick bo kvar med Julian och hans pappa. Nu är det dags att sova.....

Det blev lunch på Yamoto


Pedikyr på ett nyöppnat ställe i Wiregrass


Wennerbergarna har landat!

Så nu sitter vi här o väntar på att de ska komma. Fredrik är och möter upp de vid flygplatsen, och de har precis hämtat ut sin hyrbil och borde vara på väg . Jag har precis kommit hem från ett shoppingparty hos en vän till Kim, som bor här på Cory Lake. Hela hennes hus var ockuperat av olika försäljare av tex smycken, väskor, leksaker, köksprylar mm mm. Alla hade varsin "station" och så minglade man runt. Jag köpte ett armband och Amy som oxå var med hittade en fin silverberlock. Det bjöds på drink och god buffé med massor av gott att välja på!
Själv har jag förberett en italiensk buffé som jag tänkte bjuda på ikväll, och champagnen är på kylning. Har faktiskt tjyvstartat lite på den, nåt måste jag ju göra medans jag väntar........
Just det, en liten väderleksrapport. Efter månader med över 35 grader varmt, så väntas nu en kallfront under natten! Är det inte lite märkligt....?! Men det kommer bli en behagligare värme igen (kallfront 25 grader?), och redan tis/ons nästa vecka kommer det bli varmt igen, sägs det.

Torsdag

Idag när alla kom hem från skola och jobb så åkte vi till Brandon´s köpcenter för att ta foton till våra visumpapper. Vi började dock med att äta middag på Cheesecake Factory. Försökte hitta nåt ställe där vi kunde fota oss, men tillslut fick vi tips om att det är på  Wahlgreens och CVS som man fixar pass/visum foto smidigast. Så egentligen åkte vi till Brandon helt i onödan, men alla utom jag passade på att shoppa lite på Abercrombie, så det gjorde inte så mycket. Känns allafall skönt att det är fixat nu! Och just det, det är inte fullbokat på ambassaden, man kan boka tid tidigast 2 månader i förväg så vi var för tidigt ute, så skönt.
Imorgonkväll kommer fam Wennerberg! Så imorgon ska jag handla mat, städa, bädda och fixa iordning tills de kommer. De landar 20,20 och Fredrik och Filip ska möta upp dom , de är nämligen i krokarna då Filip har fysträning i närheten. Det ska bli så himla kul att få lite besök igen, det var ju ett tag sen nu!
Ha en underbar helg allesammans!

Onsdag kväll......

Pust, stånk o stön,  nu är äntligen visum ansökningspapprena ifyllda och klara och klockan är midnatt. Det är mycket som ska fyllas i, man blir helt snurrig i skallen!
Det enda som fattas nu är foton som vi ska ta imorgon, sen kan vi skicka iväg papprena till en advokatfirma i Sverige som hjälper oss. MEN det största problemet just nu är att det INTE finns en enda tid att få på Amerikanska Ambassaden i Stockholm! Vad gör vi nu då.....?

Onsdag morgon

Olle har precis åkt iväg med skolbussen, Filip gick vid 07,00 han åker till skolan med Mikey varje dag, vägrar skolbussen. Nu är det dags att väcka Ida, hon åker först vid 8,30, och då passar jag på att ta min promenad.  Fredrik är hemma den här veckan, så han ska strax åka till jobbet.
Igår var jag hemma hela dagen och fixade. Tvättade såklart, och så började jag fylla i alla dessa olika papper som vi måste ha i ordning inför våra nya visum. Innan vi bokar tid på ambassaden i Stockholm, så ska papprena vara ifyllda, och nu börjar det närma sig! Vi måste även åka iväg och fotografera oss, nya foton krävs.
När killarna tränade hockey igår, så åkte Ida och jag till Ikea en sväng. Där var julpyntet framme och det var så mysigt!


Toja! För ett år sen var du här.......Ha en underbar födelsedag!


Kram från oss alla!

Måndag

I morse tog jag en promenad bort till Benito, som Idas skola heter. I två veckors tid har Ida lärt sig att spela fiol, och idag hade de en liten konsert för oss föräldrar. Ida spelade tom solo! Jätteduktiga allihopa, imponerande att de lärt sig så mycket på så kort tid. Nu i 6:an får de prova på kör, orkester, teater mm, för att sen till 7:an välja vilket de vill syssla med.
Åkte därefter upp till Grand Hampton och slappade vid poolen med Mia, Miriam, Alexandra och Olof. Klockan 14,30 hade jag ett möte på Olles skola, och nu är det klart att han ska börja i AGP-gruppen. Det är lite mer avancerat, och han har fått göra flera tester för att se om han är kvalificerad, och det var han! Duktigt!
Ikväll har vi varit och kollat på Lightning som mötte Florida Panthers. De vann med 3-2! Innan vi åkte hem, gick vi in i shoppen och där träffade vi en svensk tjej som visade sig vara Mattias Öhlunds fru. Hon tyckte att det var bra att Freddan valde en t-shirt med hennes mans namn på:)






Söndagkväll

Nu har vi kommit hem efter att ha tillbringat ytterligare en dag i ishallen. Ida har varit med Vendela och Alba hela dagen, och de har bl a övat på Lucia sånger. De ska vara med i luciatåget som Svenska Klubben anordnar, och Mia håller i det hela.
Filips lag vann hela turneringen! Första matchen vann de med 4-1 och finalen blev spännande på slutet och gick till 2 förlängningsperioder, matchen slutade 4-3.
Nu är det Desperate Housewives innan det är dags att sova.



Prisutdelning


Prisbucklan


Stolt lagkapten:)

Hockey Lördag

Här kommer resultaten från dagens matcher. Filip spelade första matchen och vann med 8-2. Sen spelade Olle och förlorade med 6-4 och 13-1. Filips andra match för dagen slutade oavgjort 2-2. Har glömt att berätta att Filip blev vald till lagkapten i veckan!  Sverige förlorade fotbollsmatchen mot Danmark, den såg vi inte. Men dagen avslutades ändå med vinst då Lightning slog Carolina med 5-2.
Emellan alla dessa matcher så hann jag med en sväng till Wiregrass med Ida, Vendela, Mia, Alex och Alva. Vi käkade sushi till lunch, supergott!
Klockan är strax 22,30 och Freddan o jag är så trötta så vi ska lägga oss nu. Imorgon har Filip match 09,20 så det blir en tidig morgon igen. Nu ska jag kolla till killarna innan jag somnar, Filip har Sean och Julian här. Ida sover hos Vendela.

Härliga Fredag!

Har äntligen varit hos frissan igen! Kände mig som en äldre tant när jag gick därifrån med håret fönat och fint:) Men det blir nog bra tillslut.
Freddan kom hem från Chicago, och det blev middag på Ruby Tuesday med fam Nordberg, mycket trevligt! De följde med hem på en "efter maten drink" och har precis åkt hem nu. Imorgon är det dags för hockey igen. Jag åker till Brandon med Filip och Julian, och Freddan åker till Orlando med Olle.


Ida och Vendela tar ett kvällsdopp och Alva spexar vid sidan om

Torsdag 8/10

Igårkväll precis när jag trodde att jag skulle gå och lägga mig, så ville Filip ha hjälp med ett projekt som skulle vara inlämnat och klart idag! Och det var inget litet projekt om man säger så. Han skulle göra en affisch med info om en amerikansk politiker, Robert Brady. Inte så begåvat att börja med en sån grej så sent, och jag kan väl säga att han lär inte få A på det.......Förhoppningsvis har han lärt sig till nästa gång och påbörjar sitt arbete liiiiiiite tidigare!
Jag har varit hemma hela dagen, tvättat lite, men annars inte gjort nåt särskilt. Jag passar på att vila upp mig nu tills fam Wennerberg kommer :)
Olles hockeykompis Casey kom hit i eftermiddag. Filip är med Mikey och kollar Lightning matchen, de spelar mot New Jersey ikväll. (Ligger just nu under med 1-0, men matchen har precis börjat)  Imorgon är det fredag och Freddan kommer hem från Chicago.
Ha en underbar helg!

Torsdag och pannkakor till middag


Sen skulle Olle och Casey fiska, gick inte så bra i början......

Vårt hus i bakgrunden (det gula)




Onsdag

Äntligen hemma efter kvällens pass i hockeyhallen. Ida valde att stanna ensam hemma, det är ju inte jättekul att tillbringa kvällen i ishallen när det bara är träning.
Efter min promenad imorse så hämtade jag upp Mia och Alexandra och så åkte vi en sväng till Wiregrass. Det blev lunch på Cosi, men idag var det alldeles för varmt att sitta ute. Högsommar värmen är tillbaka igen, och fuktigheten med. Nu är klockan 21,30 och det är 27 grader ute.

Tisdag sjätte oktober

Konstigt egentligen att dagarna flyger iväg, trots att jag inte gör så mycket:) När Olle kom hem från skolan, så gjorde han läxan direkt, som han alltid gör. Så skönt att få det överstökat. Jag skjutsade killarna på hockeyträning, och Freddan passade på att träna här hemma. Ida blev bjuden till Friday´s med fam Nordberg för att fira Vendelas födelsedag.
Imorgon flyger Freddan till Chicago och kommer hem på fredag igen. Nästa vecka kommer fam Wennerberg, vi räknar ner nu!

Nu pyntas det för fullt inför Halloween i trädgårdarna.....



Måndag

Ikväll efter Idas danslektion så åkte vi till Wiregrass en sväng, jag o barnen. Filip köpte ett par byxor och Ida köpte present till Vendela som fyller 14 år imorgon, GRATTIS Vendela!
Nu är Filip borta vid vår hockeyrink, med killarna från highschool laget. Hockeyträningen blev inställd ikväll, så de bestämde sig för att köra egen träning istället på inlines.
Vi andra ska bara slappa framför tv:n nu, måste ju kolla in kvällens avsnitt av Hollywood fruarna:)

Sköna Söndag

Idag när vi fick veta att det var Kanelbullens Dag, så ville Ida och Vendela baka. Hittade 2 paket med bullmix från Ikea i skafferiet, som jag tydligen köpte för läääänge sen. Bäst före datumet var passerat med nästan 1 år.....Bullar blev det allafall tillslut:)
Fredrik fick tillbringa hela den här underbara söndagen i bilen, han kom hem vid 18-tiden. Filip skippade fysträningen, och det blev familjemiddag på Maccaroni Grill ikväll. Nu har jag precis kollat igenom alla skolpapper, och Olle har packat skolväskan så den är redo.
Desperate Housewives står näst på tur, och innan vi somnar ska Freddan och jag kolla sista avsnittet av "Mannen under trappan".







Lördag

Idag kom de som äger huset vi bor i förbi och hälsade på. De bor i New York, men är här i Tampa lite då och då, för de har släkt här. Idag skulle de titta till altanen, för stenarna sjunker och det är ojämnt, så nu ska det göras om. Det här problemet har varit från början, och de som gjorde iordning poolen och la stenen runt om har försökt göra om det tidigare, men inte lyckats. Så nu har de legat i tvist med det företaget, men kommer inte vidare, så nu anlitar de någon annan istället.
Annars har dagen varit lugn och skön. Jag har läst bok och slappat i solsängen, underbart. Fredrik ringde hem och berättade att han inte kommer hem förräns imorgon, trist! Han och Bob åker bil imorgonbitti , och det tar ca 9h att köra från Atlanta, tur att han har sällskap allafall.
Ikväll har vi varit och tittat på Filles highschool match. De vann med 7-1 mot Wiregrass, kunde ha blivit tvåsiffrigt med.
Nu har jag precis kollat på "Män som hatar kvinnor" igen, jäklar va bra den är! Kan nog tänka mig att se den ytterligare en gång till, ihop med Fredrik.


Fick med mig tjejerna till hockeyn!





Filmkväll!

"Män som hatar kvinnor" Oj vad filmen var bra!!! Tror jag allafall....somnade ju som vanligt! Mia fick lämna kvar filmen så jag kan titta en gång till ihop med Fredrik som kommer hem imorgon kväll. Vi har haft en jättetrevlig kväll med god mat och gott vin, och filmen satte vi på alldeles för sent:) Barnen har vi inte sett röken av, så de har nog haft kul de med. Filip kom hem från sin hockeymatch, och de förlorade tyvärr. Det var highschool match och jag är osäker på resultatet, tror det blev 4-6.
Nu är det hög tid att sova, klockan är redan 02,00!










Första oktober

Ännu en helt underbar dag! Skippade promenaden imorse, för varken Kim eller Marilyn kunde gå, så det blev en slapparmorgon. Mötte upp Kim och Shiraz vid lunchtid på Tijuana Flats, en tex-mex restaurang, med supergod mat. Sen fick jag skynda hem och möta upp Olle som kom från skolan.
Imorgon är det dags för filmkväll hos mig, vi ska äntligen få se "Män som hatar kvinnor". Det blir Mia, Miriam, Helena och Malin som kommer. Har ännu inte fått till kopplingen med datorn till tv:n, men ännu bättre så lyckades jag göra våran dvd-spelare regionsfri, efter tips från Stefan, tack så mycket! Kände mig riktigt teknisk för ett ögonblick när jag äntligen lyckades med nåt:)
Nu är det dags för  Grey´s Anatomy , och imorgon är det fredag igen!

Vilken härlig dag!

Nu har hösten kommit till Florida oxå! I morse när barnen skulle gå till skolan tyckte vi att det var "kallt" , men SKÖNT ute. Jodå temperaturen var nere på runt 17-18 grader och ingen som helst luftfuktighet! Tänk att det kan ändra sig på en natt. Hela dagen har varit fantastisk, nu vill man vara ute. Amy och jag åkte och fixade naglarna och sen käkade vi lunch tillsammans, och då satt vi ute. Fram tills nu, så har det varit FÖR varmt och framför allt så är det luftfuktigheten som gör att man helst håller sig inomhus där det finns luftkonditionering.
Jag skjutsade killarna på hockey träningen ikväll, och Freddan och Ida tog ett varv runt sjön och en sväng till gymet. Trodde ju att Fredrik skulle åka till Atlanta idag, men det gör han först imorgon! Så kvällen har vi tillbringat ute på altanen med ett glas vin och bara njutit av det härliga vädret.

RSS 2.0