Nytt år, nya tider väntar......

Huset är nu tomt sånär som på mig och Molly. I söndags åkte alla andra vidare. Ida och Alle satte jag i en uber strax efter 04.00 på morgonen, fam Wennerberg åkte mot Orlando vid lunch, och på eftermiddagen åkte även Rebecca och Martin mot flygplatsen i en uber.......Fredrik är i England sen i lördags,  han hann även med en snabbvisit i Stockholm. Så tyst och tomt det blir. Tur för mig att jag har Molly vid min sida ♥ 
 
Sista kvällen med gänget käkade vi middag på Bonefish Grill. 
 
 
Mimosas, Lemon drop martinis, bang bang shrimp, oxfile, pasta, tonfisk var lite av allt som inmundigades:)
Vi avslutade kvällen hemma med att Ida visade bilder och berättade om sin Asien resa. 
 
På måndagen, första ensamma dagen, gjordes inte många knop här hemma. Så skönt det var att ligga på soffan och äta chips och kolla serier.....
Tvättmaskinen har gått på högvarv, sängarna är nybäddade, jag rensar och slänger och slänger lite till. Ligger skapligt efter med soporna........
Och mer skräp lär det bli. Nu rensas det förfullt här hemma. Vi har bestämt oss för att sälja huset och flytta....
Så nu måste det snyggas upp här hemma. Vi förbereder för fotografering nån gång nästa vecka, sen läggs huset ut på marknaden, och sen får vi se hur det går! 
Vi önskar flytta till sommaren, och då bär det av till Spanien. Kunde väl aldrig tro att vi skulle bo här i 10 år! Planen från början var ju 1,5-2 år fast det trodde aldrig Ida på ;) 
Så idag väntar jag en handyman som ska fixa lite småsaker. 
Blandade känslor såklart. Kommer sakna allt här. Samtidigt känns det som vi gjort vårt här nu, Fredrik jobbar mest i Europa och övriga världen, reser ingenting i USA längre. Ida är i Stockholm. Killarna bor och pluggar i Boston/Rhode Island. ....
Vi ska faktiskt åka och hälsa på dom nu i helgen! Jag möter upp Fredrik imorgon i Boston, han flyger dit från England. Vi börjar med att åka till Olle och titta när han spelar match fredagkväll. På lördag kör vi till Rhode Island och ser Filip spela, sen hem söndag. Ska bli så kul! 
Så nu ska jag ringa hundhotellet och boka in Molly. 
 
 
Självklart gjorde vi vårt bästa för att heja fram Sverige till guldet.....
 
Gänget här fick ju uppleva Floridas vinter som varade i exakt 1 vecka ;) Minusgrader på nätterna, frost i gräset och vi var tvungna att stänga av ac:n och sätta på värmen för att inte frysa ihjäl haha
Nu är den tackolov över och vi har sol o värme igen;) 
 
 
 
 

Tusen TACK för en LOVELY vecka hos er UNDERBARA Åkermarkare

Helt otroligt vad fort tiden går när man har det härligt och bra. 
Efter att ha varit på Marco Island och St Pete Beach åkte vi till våra underbara vänner familjen Åkermark som vi nu har varit hos i en vecka.
 
 
 
På vägen till Tampa stannade vi på International Plaza, För lite shopping. Jag letade framför allt efter en klänning att ha på mig till nyår. Men som oftast när man letar efter något speciellt så hittar man det inte. Och såklart blev det ingen klänning som passade mig. Tur att Carina har en lovely walk in closet och att vi kom dagen innan nyårsafton så jag hann gå igenom hennes långklänningar.
Tjohooooooooooo för det.
Både Ida och Rebecca hade redan tjingat varsin klänning som också kom ifrån Carina. 
Se så fina vi var.
 
Men som sagt vi kom dagen innan nyårsafton och Carina och Fredrik hade bokat bord på GrillSmith. Det blev fest av ren glädje över att ses. Så det kändes som det var nyårsafton på alla sätt och vis.
Tjohooooooooooooo
 
 
En glimt ifrån nyårsdukningen.
 
Eftersom vädret vände och det blev såååååå kallt. Blev det mys inne med film och shopping, shopping, shopping. Vi har även spelat TOPGOLF två gånger, Så kul.
 
 
 
 
Ätit mycket och gott.
Det är första gången som vi är hos Åkermarkarna och inte haft bikini, badbyxor på oss EN
enda gång. Det säger ju en del om hur kallt det har varit och är. Men idag har det varit härligt i solen. LOVELY
Ingen bikini men däremot jeans. Tänk första härliga vårdagen hemma i Sverige. Så kändes det när jag låg och myste här.
 
 
Ovasett vädret så har det som alltid varit UNDERBART, HÄRLIGT och LOVELY att ha varit hos er underbara Åkermarkare.
Imorgon åker vi vidare till Orlando och parkern, bor på hotell i två nätter innan vi åker hem till Sverige igen.
Så TUSEN TUSEN TACK. Pussar och kramar ifrån oss Wennerbergare.
Sist men inte minst LYCKA TILL med allt nya Tjohooooooooooo 
 
 
 
 

Oj vad tiden går fort..

Vi har som vanligt hunnit med en hel del, men känner oss som vanligt inte riktigt klara med semesterlivet, blir man någonsin det? Vår första vecka fokuserade vi mest på att bli färdiga med all julshopping och letade juloutfits, vi hann även med att sola och bada (då vädret bjöd på ca 28 grader), dricka en del drinkar, spela massa tärning, shoppa, bada bubbelpool, gå och käka middag och heja på lightning och njuta av semester. Olle och Julia var här när vi kom och några dagar efter vi anlänt så kom även Filip hit, så kul att ha alla samlade och få träffa alla igen. 

 
När den 24de äntligen kom så firade vi Filips födelsedag med sång, paket, tårta och mimosa på morgonen. Vi åt sen julmat och kollade Kalle Anka innan det var dags för julklappsöppning och som Carina skrev i tidigare inlägg så hade fina Martin planerat en överraskning som jag självklart sa JA till (!!) sen blev det skumpa, bubbelbad och firande av förlovning, julafton och Filips födelsedag fram till efter midnatt för en del av oss, vilken dag! :)

 
Sen var det ny vecka och laddning inför nyår istället. Då hann vi med stranden, ännu mer shopping, topgolf, bio, mer drinkar, mer tärning och bubbelbad, inte så mycket sol och bad då vädret inte riktigt var på det humöret. Olle och Filip åkte tillbaka till sitt innan nyår pga hockey och skola, så synd men sånt är livet :( Torsdagen innan nyår så åkte Ida, Alexander, Martin och jag till Orlando och besökte Seaworld, vilket var jättekul och häftigt. Vi fick se massa djur, åkte läskiga karuseller och åt massa mat. På kvällen hade vi bokat basketmatch, Orlando magic spelade mot Detroit pistons och Orlando vann :) 



 
Nyårsafton firades här hemma med massa gäster och det var jättekul. Wennerbergs hade även kommit hit så vi var ett stort gäng. Vi åt supergod mat, lekte lekar och följde hockeyn på tv. Efter tolvslaget var inskålat så gick tiden väldigt fort och alla gick och la sig en efter en, gästerna försvann även dem en efter en. När kl var runt 03 och de flesta hade gått och lagt sig (med vilja eller däckat..) så var jag och Ida inte riktigt färdiga utan fortsatte med lite beerpong och snackade skit på bryggan fram til 05.30.. Dagen efter fick bestå av pizza, film och massor sömn. Som "tur" var så regnade det och var kallt ute. 

 
Nu är vi tyvärr inne på sista veckan och då har vi såklart shoppat ännu mer, man kan ju aldrig få förmycket kläder, skor och prylar? Vi har käkat massa mat, spelat topgolf igen, gått på bio igen, ätit oss spymätta på Kobé och vart på Busch gardens. Det har varit väldigt kallt, några ynka grader mer än i Sverige bara men när solen är framme så är det ändå behagligt. Nu sista dagarna så ska vi fokusera på att njuta och bara vara. Ida och Alexander ska på massage idag och då ska jag passa på att göra naglar på händer och fötter fina. Sen får vi se om det blir lite shopping på walmart inför hemresa. Ikväll ska vi äta middag hemma och heja fram Sverige till GULDET. Imorgon är det sista dagen tillsammans allihopa. Ida och Alexanders flyg går tidigt på söndag morgon och mitt och Martins flyg går senare på kvällen men den dagen blir det inte många knop. Vi hoppas på sol iallafall :)


 
Måste såklart avsluta med att tacka Carina och Fredrik för fantastiska dagar och för alla fina julklappar och goda middagar. I framtiden så ses vi i Sverige och i Spanien istället. :)
 
Puss och kram från oss ungdomar!

 

RSS 2.0