Dags för hemfärd för seniorerna

Två veckor har vi haft tillsammans nu, jösses så fort tiden gått! Här kommer en liten sammanfattning av vad vi pysslat med :) 
Vi var ju iväg på Ikeas kräftskiva. Massa god mat utöver kräftor och ett dessertbord som bjöd på massa godsaker.
 









På lördagen packade vi in oss i bilen och körde ner till Siesta Key för en dag på stranden. Vattnet är ljummet, inte mycket till svalka.....och solen gassade och det var 35 grader minst. En underbar dag! 
 





Utflykt på söndagen till AnnaMaria Island, där vi hyrde båten igen. Det är så fantastiskt så det går knappt att beskriva, och Molly älskar det lika mycket som vi. Hon badar som en tok! Sol och klarblå himmel :) 


 





Delfiner! 


Vi passade på att ta en rundtur på ön innan vi åkte hem, glass och en promenad ut på piren samt ett stopp på SandBar där vi fick se ett bröllop på stranden. 
 

Resten av veckan höll vi oss hemmikring. Det blev såklart häng vid vårt fina poolområde. 
 





 
Tampa Bay Lightning spelade en försäsongsmatch mot Nashville som killarna stack iväg på. Tyvärr förlust för Lightning, men kul att det var så många svenskar som spelade i Nashville och Mattias Ekholm avgjorde på övertid, matchen slutade 2-3.
 



Vi tjejer stack iväg på shopping istället :)
 
Igårkväll blev jag och Freddan bjudna på middag på Acropolis, en grekisk restaurang. SÅ gott och SÅ mycket mat :) Det blev så mycket mat över att vi har till lunchen idag, perfekt! 
 
Vi tog lite bilder innan middagen 




Väskorna är nu packade och invägda......allt kommer med! Flyget avgår sent ikväll, kl 23.00 så vi åker mot Orlando runt 19-tiden.
När jag sen kommer hem sent ikväll är det bara jag och Molly hemma........hjälp vad tomt! Fredrik åkte imorse till Chicago, kommer som tur är hem redan imorgon. Första helgen där vi är helt ensamma hemma väntar.......
 
Nu lämnar jag över ordet till Farmor och Mamma!
 
Ja, nu är det inte långt kvar tills vi åker hem efter 2 fantastiska veckor hos våra barn! Tomt utan barnbarnen, men som ni alla ser så har vi fyllt ut tiden till max!!!!! Vi är bruna som pepparkakor för solen har varit framme mycket, men vi har oxå haft regn och åska. Väskorna är välfyllda med både det ena och det andra! Fundera på vad det kan vara!? Carina har kört och lotsat oss till alla tänkbara ställen där vi har kunnat shoppa loss. Fredrik har oxå varit både chaufför och kapten på utflykten till Anna Maria Island. Man trodde att något sådant ställe inte fanns i verkligheten!
  Ätit och druckit gott, så det är inte konstigt att kläderna har krymt sen vi kom hit!!! Tusen tack till er som såg till att vi fick denna resa och tiden tillsammans med er, vi kommer att minnas det för alltid! 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomt hus blev snabbt fullt hus

Nu är även Olle inflyttad på sin nya skola! Hans första skoldag var i måndags, och vi har knappt hunnit prata med honom sen vi lämnade honom för en vecka sen. Han har fullt schema och fullt upp med att sätta sig in i allt. Filip började ett par dagar tidigare än Olle, men det är lika för honom. Får hoppas att allt lugnar ner sig snart så vi kan få en ordentlig uppdatering från killarna. Men de trivs och har det bra, vilket är viktigast av allt. 
Vi började att hälsa på hos Filip, och han hade redan flyttat in i sitt rum och kommit iordning. Han delar rum med 2 killar, vi hann med att hälsa även på dom. Bilderna jag visade i förra inlägget, stämde väl överens med hur det ser ut där. Så vackert. 
Här är Filips hockeyhall.
 
Vi lämnade Fille och åkte vidare mot Boston för lite shopping. 
Svängde förbi Olles skola och fick lämna av lite av hans saker och se hans rum. Tillbaka dagen därpå med resten och så packade vi upp och hade en heldag på skolan, där vi fick träffa lärare och se oss omkring. 
På Olles skola går det ca 400 elever, på Filips är det 16,000 tror jag, lite skillnad :) 
Olles hockeysäsong börjar inte förräns mitten på november, så fram tills dess ska han spela fotboll. 
Här bor Olle tillsammans med 9 andra freshmens, och 2 seniors. Hans hus kallas för Farmhouse. 
 
 
Han hade turen att få ett stort eget rum!
 
 
 
Efter vi åkt, möblerades det om lite då han fick en fåtölj som stod i huset.
 

Här är deras gemensamma vardagsrum 
 
 
 
På eftermiddagen åkte jag och Fredrik själva till hotellet, Olle hade fotbollsträning. 
Vi åkte ner till Newburyport som är närmsta lilla byn, så mysigt. Strosade runt i stan och satte oss på en restaurang vid hamnen och käkade middag. Försökte ta in att vi inte har några barn boendes hemma längre....♥
 
 
 
 
 
På torsdagen innan vi begav oss mot flygplatsen, svängde vi förbi skolan en snabbis och lämnade benskydd som Olle missat att köpa. Tyvärr han vi inte träffa honom då han tränade för fullt. 
 
När vi sen landade på Orlando flygplats, väntade vi i ca 3h på att seniorerna skulle landa:) 
Det hade vi planerat bra, slippa komma hem till tomt och öde hus, nu är det fullt fart här, sen en vecka tillbaka:)
Tiden har bara sprungit iväg sen de kom och vi har hunnit med en hel del!
Vi har shoppat på International Plaza och i Wiregrass. Hunnit med Marshalls, TJ Maxx och Ross. 

Varit på Clearwater beach och badat här hemma i poolen. 
 








Grillat i omgångar, varit på Texas Roadhouse och Kobe. 
 

Spelat skip-bo och frågespel, tjejerna mot killarna.
Fredrik har åkt till Chicago, men är tillbaka imorgon igen. Idag har vi en hemmadag då det är mulet väder. Pappa jag och Molly tog ett varv runt sjön, mamma och Charina stekte biffar som blir dagens middag, och Kjell har skruvat och fixat lite till. 
Imorgon ska vi till Ikea på deras årliga kräftskiva! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imorgon åker vi!

Idag ska det packas och fixas det sista. Flyget avgår imorgonbitti från Orlando. Molly ska få vara hos fam Nordberg även denna gång, så glad att hon får vara där. 
Vi flyger från Orlando pga att seniorerna landar där på torsdag, de flyger hit med Norwegian och ska landa 21,30 nånting och vi landar 18,30.
Filip har installerat sig på sin skola och vi börjar med ett besök hos honom imorgon, stannar 1 natt.  Ska bli så spännande att se!
Han har skickat över lite bilder till oss, ser fantastiskt fint ut.
 






Kolla vilka anläggningar,


















Sedan åker vi vidare till Byfield (norr om Boston)  och Olles skola, The Governors Academy. Vi stannar 2 nätter där och ska hjälpa Olle att få ordning på sina saker. 
 
Igår mötte vi upp hockeyvänner på middag ute i Indian Rocks Beach, vi var på ett ställe som heter Salt Rock Grill, trevligt!
Mammor med söner 

Joey, bredvid mig, flyttar oxå norrut fast till en annan skola. 
Papporna med söner 


Olle o Joey med Coach Andy 


 
 

RSS 2.0