Dags för hemfärd för seniorerna

Två veckor har vi haft tillsammans nu, jösses så fort tiden gått! Här kommer en liten sammanfattning av vad vi pysslat med :) 
Vi var ju iväg på Ikeas kräftskiva. Massa god mat utöver kräftor och ett dessertbord som bjöd på massa godsaker.
 









På lördagen packade vi in oss i bilen och körde ner till Siesta Key för en dag på stranden. Vattnet är ljummet, inte mycket till svalka.....och solen gassade och det var 35 grader minst. En underbar dag! 
 





Utflykt på söndagen till AnnaMaria Island, där vi hyrde båten igen. Det är så fantastiskt så det går knappt att beskriva, och Molly älskar det lika mycket som vi. Hon badar som en tok! Sol och klarblå himmel :) 


 





Delfiner! 


Vi passade på att ta en rundtur på ön innan vi åkte hem, glass och en promenad ut på piren samt ett stopp på SandBar där vi fick se ett bröllop på stranden. 
 

Resten av veckan höll vi oss hemmikring. Det blev såklart häng vid vårt fina poolområde. 
 





 
Tampa Bay Lightning spelade en försäsongsmatch mot Nashville som killarna stack iväg på. Tyvärr förlust för Lightning, men kul att det var så många svenskar som spelade i Nashville och Mattias Ekholm avgjorde på övertid, matchen slutade 2-3.
 



Vi tjejer stack iväg på shopping istället :)
 
Igårkväll blev jag och Freddan bjudna på middag på Acropolis, en grekisk restaurang. SÅ gott och SÅ mycket mat :) Det blev så mycket mat över att vi har till lunchen idag, perfekt! 
 
Vi tog lite bilder innan middagen 




Väskorna är nu packade och invägda......allt kommer med! Flyget avgår sent ikväll, kl 23.00 så vi åker mot Orlando runt 19-tiden.
När jag sen kommer hem sent ikväll är det bara jag och Molly hemma........hjälp vad tomt! Fredrik åkte imorse till Chicago, kommer som tur är hem redan imorgon. Första helgen där vi är helt ensamma hemma väntar.......
 
Nu lämnar jag över ordet till Farmor och Mamma!
 
Ja, nu är det inte långt kvar tills vi åker hem efter 2 fantastiska veckor hos våra barn! Tomt utan barnbarnen, men som ni alla ser så har vi fyllt ut tiden till max!!!!! Vi är bruna som pepparkakor för solen har varit framme mycket, men vi har oxå haft regn och åska. Väskorna är välfyllda med både det ena och det andra! Fundera på vad det kan vara!? Carina har kört och lotsat oss till alla tänkbara ställen där vi har kunnat shoppa loss. Fredrik har oxå varit både chaufför och kapten på utflykten till Anna Maria Island. Man trodde att något sådant ställe inte fanns i verkligheten!
  Ätit och druckit gott, så det är inte konstigt att kläderna har krymt sen vi kom hit!!! Tusen tack till er som såg till att vi fick denna resa och tiden tillsammans med er, vi kommer att minnas det för alltid! 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vilka fina bilder och vad bra ni ser ut att ha haft!! Längtar tills det är våran tur ❤

2015-09-24 @ 19:37:54
Postat av: Carina

Vi längtar oxå! :)

2015-09-26 @ 03:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0