Midsommar 2016

Hej från ett regnigt Skarpäng! Veckorna har rasat förbi i ett väldans tempo, och nu är det snart dags för hemfärd till Tampa igen. Vi har hunnit med massa roliga saker, bl.a.  3 studentfiranden som får ett eget inlägg senare 😀 
Fredrik är i Tampa sedan 2v, jag Filip och Olle åker på tisdag. 
Midsommar firade jag och Olle i Skarpäng med 4 andra familjer. Vilken dag/kväll vi hade! Vi började med sillunch hos fam Svensson, och påbörjade kampen mellan lag Nord och Syd. Lag Syd började starkt och vann första "grenen" som var att framföra bästa snapsvisan. Väldigt kreativt även om själva framförandet gick sisådär 😜 
 
 
Även i gren 2 blev vi i lag Nord fullständigt utklassade, då man skulle gissa filmen utifrån ett citat. 
Gren 3 blev det äntligen en seger! 
 
 
Sen   promenerade vi till Enebygård och tittade på majstången. Dansen var tyvärr redan slut när vi kom. 
 
 
Nästa stopp hos fam Engarås, där vi bjöd på somrig marängtårta, kaffe och vit sangria. Vi hade 2 grenar där, skjuta ner flaskor med hockey klubba och puck, samt kasta puck i hink, där tog vi varsin seger. 
 
 
 
 
 
Sista stoppet hos fam Brehmer, som tillsammans med fam Hummelgren, ordnat godaste grillmiddagen. Det blev pilkastning, musikquiz och dans natten lång, så kul och lyckad dag! 
 
 
 
 
Igår, midsommardagen, var det helt ljuvligt väder! Strålande sol och klarblå himmel. Passade kanon att ha poolhäng hos fam Fredriksson 😀 De är i Spanien och njuter, så jag har huset för mig själv, eller tillsammans med katten Selma. 
 
Idag vräker regnet ner som sagt, så det får bli en sväng till Täby Centrum tillsammans med Ulrika, Filip och Olle.
 

RSS 2.0