Packad och klar

Imorgonbitti, torsdagmorgon kl 05,00, beger sig Freddan iväg mot Atlanta. Han räknar med ca 7 timmars resa i den här lastbilen. En mässa är målet.

Kör försiktigt darling!

Sluta tidigt onsdag

Väntar på att Olle snart kommer hem, för idag är det bara halvdag i skolan. Idag fixar jag lite här hemma för imorgon kommer äntligen Farmor & Farfar! Fredrik åker till Atlanta imorgon, så han hinner inte träffa dom, typiskt. Men han kommer hem på lördagnatt igen.


Igår var Olle o klippte sig. Han har inte klippt sig sen Martin snaggade honom i somras, så det var på tiden. Se så fin han blev;)
Ikväll är det hockeyträning och hundkurs på schemat. Molly sköter sig jättebra, inte många olyckor inne längre, men det är ett passande hela tiden.......

Schmoo har hälsat på

Ikväll har äntligen Molly och Schmoo fått träffas. Molly kastade sig över stackars Schmoo, som inte fick en lugn stund.
Söta var dom! MEN oj vad stor Schmoo är, kan inte fatta att Molly ska bli så stor.....HJÄLP......

Inte lätt att få till ett kort på dom.....

Schmoo har opererat båda sina bakben, fast ett i taget då......

När Schmoo åkt hem slocknade Molly

Nåt som är riktigt häftigt är att Megan, som ju är Mikeys syster, har fått sin första filmroll! Filmen heter Dolphins Tale, med Morgan Freeman och Ashley Judd bl.a;) De börjar inspelningen nu i oktober här i Clearwater, coolt!

Hockey helg

Vips så var det måndag igen! Vi har tillbringat helgen i ishallar, Olle har spelat i Brandon, och Filip i St Pete Times Forum. Olles lag vann första matchen med 7-1 och den andra slutade med oavgjort 2-2. För Filip blev det förlust med 3-8 i lördags, men igår spelade de upp sig och fick oavgjort 3-3 mot samma lag, Atlanta Fire.


Nr 5 Akermark



Hann med att gå en sväng i Channelside innan match

Köpte bara en kaffe...

Söndag eftermiddagen/kvällen var vi hemma. Freddan, Olle, Ida o Oscar tog båten och skulle inviga den nya ringen vi köpt, men då kom ovädret precis lagom......
Molly fick prova på att bada i poolen





Fredag!

En mindre storm drog förbi här på eftermiddagen. Vädret kan verkligen ändra sig snabbt, från soligt och fint väder med knappt en vindpust i sikte, till värsta regn och blåsvädret. Men det var snabbt över igen. Ikväll är Ida på fest i klubbhuset, det är Amanda som har sitt födelsedagsparty där. Även Alicia är med, och nu har de tydligen ringt efter Oscar oxå hörde jag;) Vi ska hämta hem dom kl 23.00. Filip åker skridskor, allmänhetens åkning, och Olle har hängt med Oscar, Tobbe och Mackan. Freddan o jag har varit på Prime Bar och käkat middag med Virgil och hans fru, gott o trevligt.
Nu laddar vi inför en heldag med hockey imorgon. Vi börjar i Brandon där Olle spelar på morgonen. Sen åker vi ner till St Pete Times Forum där Filip ska spela match, coolt! Efter det tillbaka till Brandon igen för att se Olles andra match.

Både Olle och Filips lag har fixat helt nya hemsidor. Kolla in om ni vill;)

http://www.eteamz.com/brandonjrbullssquirt/


http://tampabayallianceaaa.com/




Livet är en fest

Idag har vi firat Mackan som fyllt 18 år! Och inte nog med det, han klarade även sitt körkort idag! Vilken lycka! Efter hundkurs och hockeyträning, så möttes vi upp på en restaurang för födelsedagsmiddag.

Snygg bil, snygga killar....


Hamnade nästan i julstämning när vi kom till restaurangen

Födelsedagsbarnet



Tisdagkväll

Idag har jag solat och slappat, skönt! Måste ta igen mig efter att fam Persson varit här, och så måste jag ladda batterierna inför att farmor o farfar kommer snart;) Fattar inte varför jag är så slö! Det är knappt att jag tar mig runt sjön på morgonen.....
Nu ska vi se en film innan vi somnar (eller mer troligt så somnar jag till filmen), och imorgon ska vi fira Marcus som fyller 18 år! GRATTIS i förskott!

Söndag

Igår efter att fam Persson åkt till flygplatsen hände inte så mycket här. Jag blev liggandes i soffan ute på terrassen hela dan, läste bok och sov. Jag har fått tillbaka mitt nackonda, men det har känts lite bättre idag. Fredrik o Filip var i Ellenton på träning hela eftermiddagen, Olle följde med en kompis på en minisemester på deras båt, och Ida hade Alba och Vendela här.

På kvällen blev det ett besök på Wasabi

Idag har vi bara varit hemma och haft det lugnt o skönt. Skypade med fam Persson som kommit hem till Skänninge igen;)

Freddan tog med oss på båttur


Imorgon är det Lördag....

och då åker fam Persson hem igen. Två veckor har de varit här och det har gått så fort! Idag, Fredag, har vi passat på att: sola, shoppa, åka båt och grilla;) Precis som en helt vanlig dag med andra ord....



Jonas fixar lunch medans jag o Marie solar....

Sen drog vi iväg på en sista shoppingsväng för denna gången...

Vi har köpt easy tone och run tones;)


Sen ska allt packas ner........

Freddan o Jonas tog med barnen på båttur, medans Marie packade och jag fixade middan....

Killarna i Filles rum

Imorgon ska vi skjutsa fam Persson till flygplatsen vid 9-tiden, det kommer bli tomt här.....
Men om 2 veckor kommer Farmor o Farfar o hälsar på, KUL tycker vi!

Torsdag

Idag har jag o Åsa varit på Zumba igen, svettigt o jobbigt va det, men skönt efteråt. Molly har varit hos veterinären och fått tredje dosen vaccin. Marie har varit på shoppingtur själv, och Jonas o Hugo har hållt ställningarna här hemma. Jag skjutsade Olle på hockeyträning ikväll, och när vi kom hem hade Jonas middagen klar. Det funkar ju inte att de ska åka hem på lördag!;)


Molly badar


Imorgon kommer Freddan hem, han har varit i New York i 2 dagar.

Onsdag

Här gör vi inte mycket annat än solar, badar, åker båt, äter (onyttigt) och shoppar. Så det är inte så mycket annat o skriva om, därför kommer lite bilder!

Molly, Hugo och jag gick till lekparken en dag


Bilder från Busch Garden i söndags...

Soligt o fint tills eftermiddagen. Vi åkte hem som dränkta katter.

Funnelcake med mjukglass och jordgubbar

Potatispinne...



Nu ska vi se på film, Prince of Persia.

Tisdag morgon

Barnen har kommit iväg till skolan och frukosten är avklarad. Strax bär det av till Ellenton, och det är jag Marie och Åsa som ska iväg på shoppingtur. Jonas o Hugo får stanna hemma o passa Molly:)
Igårkväll var jag och Marie i Brandon och handlade lite på Hollister och Abercrombie. Alexandra och Rebecca skickar långa listor på saker vi ska handla.......

Söndag=Busch Garden

Sitter vid frukostbordet och laddar för en dag på Busch Garden, tjoho!
Igår var Freddan o jag med Olle i Clearwater på hockey. Två matcher, båda slutade oavgjort, och det var nästan FÖR spännande. Olle gjorde mål och spelade superbra. I sista matchen låg vi under med 2-3 och samtidigt som slutsignalen ljöd fick vi in 3-3 målet!
Fam Persson shoppade på Wiregrass och hade middan klar när vi kom hem, lyxigt. Senare på kvällen tog vi båten över till Tobbe o Åsa och hade en mysig kväll på deras terrass med vin och snacks.

Tänkte ta med Hugo, Marie o Jonas på den här......

Kusin Ivar 9 år idag den 9/9

Grattis på födelsedan önskar vi! Hittade den här fina bilden som jag snodde från Malin:)



Jonas, Marie och Hugo har packat sig iväg till Clearwater Beach nu. Jag och Molly stannar hemma. Just nu väntar jag på att en tv-reparatör ska komma, o förhoppningsvis laga en tv som pajat.
Senare idag ska Åsa och jag på Zumba för andra gången.

Måndag & Tisdag

Igår var det helgdag här, Labor Day och barnen var lediga från skolan. Jag, Freddan och Olle var uppe med tuppen redan klockan 5,30 för Olles match i Brandon. Jättespännande match som slutade med förlust 3-5, och då var de ute ur leken. Så istället för att åka till Ellenton, som vi hade gjort om de gått vidare, så nöjde vi oss med ett besök i Wiregrass igår eftermiddag. På kvällen åt vi middag på Wasabi tillsammans med Tobbe o Co. Hugo tyckte det var spännande när kocken showade för oss, men på slutet somnade han vid bordet. Hugo alltså.
Idag har jag haft en riktig slöar dag! Varit hemma med Molly medans Jonas, Marie och Hugo varit i Brandon o shoppat lite. Jag har kollat på tv och legat i soffan o käkat ostbågar o godis. Det var skönt då, men det känns mindre bra nu.....
Nu har vi precis klarat av middan och gjort läxorna, så Jonas tog med sig gänget ut på sjön i båten. Freddan är på resande fot och kommer hem på torsdag igen.



Lördag&Söndag

Helgen har bestått av hockey, sol o bad, båtåkande, grillning och mer hockey.
Filip har premiärspelat i sitt nya lag, Tampa Bay Lightning. De har varit i Jacksonville och spelat och tredje matchen slutade med matchstraff för Filip. Fem spelare från Filips lag och sju spelare från motståndarlaget fick matchstraff. Say no more....Man hade önskat att märkena Filip hade på halsen hade varit från en tjej. Inga större skador allafall som tur var.

En vinst, en oavgjord och två förluster blev facit. (Sista matchen satt 5 spelare på läktaren, pga matchstraffen varav en var Filip)


Olle har oxå spelat. Hans lag har vunnit 3 och förlorat 1. Imorgon (måndag, Labor Day) spelar han igen, och klockan 07,00! börjar matchen i Brandon.

Två matcher spelades idag, och mellan dom, så hade Olle med sig två lagkompisar hem


Hugo o Jonas i ishallen i väntan på att se Olle in action

Ett par båtturer hanns med även idag

Freddan grillade till middag, och efteråt läste Ida saga för oss alla på riktig östgötska....



Sen hände nåt annat mycket märkligt idag. Marie säger att jag fått en BLODPROPP (!?) i mitt finger! Helt plötsligt svullnar det upp, kändes som jag fått ett getingstick och det blev svullet och lite blått.....Syns inte så mycket på den här bilden men ser ni vilket finger jag menar.....?


Fam Persson är här!

Efter en 27h resa från dörr till dörr så är de äntligen här. De väntade i 6 långa timmar i Chicago, vilket gjorde att det tog så lång tid. Klockan 01,00 kom vi isäng igår och klockan 07,00 imorse var Hugo redo att möta dagen;)


Olle är redo för match! Han blev precis upphämtad av Casey och ska spela en match i Ellenton på förmiddagen. Igår mötte de Lightning och vann med 2-1, superspännande match! Freddan o Filip åkte redan klockan 06,00 till Jacksonville, de kommer hem imorron igen. Första turneringen med nya laget.....

Hugo kollar temperaturen i poolen


Igår fick vi hem en fungerande båt!


Molly är förkyld. Hon var hos veterinären igår och fick ett influensa vaccin och lite antibiotika mot förkylningen, annars var allt bara bra med henne. Hon var jätteduktig och sa inte ett pip när hon fick sprutan.
Hon sover hela nätterna och absolut inte i sängen.

Just nu badar Jonas o Hugo, Marie packar upp. Vi får se vad vi hittar på idag, men det lär bli ett besök på WalMart om Jonas får bestämma......



Onsdag

Idag har Molly o jag varit hemma hela dan, förutom när jag gick min promenad imorse. Hon var inte glad när jag gick, och hon blev överlycklig när jag kom hem igen. Sen ville jag inte lämna henne ensam mer....JO man blir lite låst faktiskt, det kan ju inte funka att skaffa hundvalp om man inte är hemma och passar den på dagarna......? En och annan olycka inne idag oxå.
Jag började kolla på de Norska Hollywoodfruarna, imorron ska jag kolla in de Danska om jag hinner;)
Olle har tränat hockey, men fick skjuts av Casey, så jag, Freddan o Lasse åkte till Bonefish Grill och käka middag. Ida, Alicia och Oscar stannade hos oss o gjorde läxor, sen fick Ida middag hemma hos Alicia. Filip har varit på gymmet och han fick mat levererad av oss.
Ute har det blivit helt underbart på kvällarna nu, svalare luft och ingen luftfuktighet.

Tisdag

Idag lämnade jag Molly ensam hemma en liten stund när jag lunchade på Maggies Tearoom. Det är ett mysigt litet lunchhak precis utanför Cory Lake och det var Kim som bjudit in ett gäng. Patricia och Åsa följde oxå med, och efteråt bjöds det på Margeritas hemma hos Kim. Dessvärre fick jag stå över det, då jag ville hem till Molly;) Som tur var så sov nog Molly hela tiden och märkte inte att hon var ensam hemma. Igår var hon superduktig och inte en enda olycka inne. Lite sämre har det gått idag.......


Grannen har en mini schnauser som heter Charlie, och de har fått leka lite med varandra, fast man helst inte ska träffa andra valpar/hundar i början. De gillar allafall varandra;)

Idag tog vi Molly till Petsmart. De badade henne, tvättade öronen och klippte och filade naglarna, hon blev så fin!
Vi har även anmält oss till en valpkurs som börjar på onsdag i nästa vecka och håller på i 6veckor framöver.
Nybadad och nyfriserad;)


När Ida och jag kom hem så hade vi fått finbesök från Täby! Lasse har kommit och ska stanna tills på fredag, kul!
Han hade med sig fina presenter från Alva och Gabbi. Tusen tack, Molly och Ida blev jätteglada;)





RSS 2.0