Flyttbestyr

Idag är det torsdag och Olle ska anlända hem till flyttstöket. Han har tillbringat sin första vecka springbreak på Bahamas hos Karl tillsammans med flera skol/hockeykompisar. Nu stannar han hos oss tills den 26/3. Filip och Melissa har inte ledigt så länge, de kom i lördagskväll och stannar till söndag. 
Vi har inte mycket möbler kvar, men sängarna har vi tills på söndag och då ska hela huset vara tömt!
Vänner har tingat möbler så den biten löste sig väldigt smidigt. 
Sen är det ju allt annat smått o gott man samlat på sig på 10 år. Man vill ju inte slänga fullt fungerande saker, så igår sprang jag ut och in med saker som jag helt enkelt ställde ut på gatan, för grannar att plocka upp. Mycket smidigt! 
 
Allt detta har nu nya ägare:)
Lite saker skickar vi över till Spanien. Allt som vi packar måste skrivas ner på papper och i numrerade lådor. 
 
Första pallen klar.
På fredag hämtas det upp. 
Molly undrar nog vad som händer, och håller hårt i sina saker....
 
Jag har sagt upp tv-telefoni, el/vatten/gas osv. På tisdag tar de nya ägarna över och flyttar in. Vi kommer bo på Holiday Inn i närheten från söndag till torsdag. På måndag är det slutstädning som Mia fixar, samt fönsterputs. 
På torsdag får vi besök! Fick ju bli lite ändrade planer då vi står utan hus;) Så vi börjar med 4 nätter på Clearwater beach, sen får vi låna vänners hus nere i Ellenton/Bradenton. Ska bli skönt med semester;) 
Nu får även vi leva som turister tills dess vi åker den 18/4......
 
Nu är det dags att fortsätta packa. 
Måste bara visa den här lilla godingen som kom till världen den 10:e mars! GRATTIS Alexandra Jocke o Leo till världens sötaste lillasyster♥
 
 
 
 

RSS 2.0