Tampa Premium Outlets

Igår öppnade äntligen vår nya outlet! Vår närmsta har varit i Ellenton som ligger ca 1h bort, nu har jag en jättenära :) Så fint, typ samma butiker som på alla andra outlets, och tyvärr samma tråkiga foodcourt. Men man ska ju inte äta, utan shoppa :) 
Åkte dit en sväng på premiärdagen för o kolla läget, blev inga inköp hör och häpna! Herregud så mycket folk det var! Tänkte ta med mig Freddan dit imorgon, får se om det går bättre då. Nästa vecka åker vi till Sverige och sedan till Spanien för att fira Tobbe som fyller år, och garderoben behöver viss komplettering.
 









 

Nu ska jag förbi kemtvätten och hämta Freddans kostym, handla lite mat, träna och sen får det bli brygghäng resten av dan.
Imorgon är det Halloween och vi har inga direkta planer mer än shopping då. På natten ändrar även vi till vintertid.
På söndag ska vi förhoppningsvis  få till vår kräftskiva och kubbturnering, som blivit uppskjuten ett flertal gånger. 
Det blir vi, Lyndon o Kerrie, Olof, Mia, Buster och Miriam och deras barn, ska bli kul :)
 
OCH bästa nyheten av alla! VI HAR FÅTT GREEN CARDS!!!!! Kan knappt tro att det är sant! Äntligen! Vår Sverige/Spanien resa nästa vecka har legat i riskzonen nämligen.....Vi skulle varit tvungna att besöka Amerikanska Ambassaden i Stockholm för att kunna komma tillbaka in i USA igen, och innan man kan boka tid där, måste papper fyllas i och pengar betalas in, och vi är ju bara i Stockholm ett fåtal dagar och hur ska man lyckas få en tid då....???? Så nervöst!! Nu slapp vi hela det köret, för i tisdags kom äntligen beskedet vi väntat på! Snacka om i grevens tid! ;)
Men givetvis hinner vi inte få korten innan vi åker, så det blev ändå lite svettigt innan jag lyckades boka in en tid på USCIS, dit vi måste åka med våra pass för att få en stämpel som bevisar att vi nu är "legal permanent residents".  Fanns inte en tid att få före 12/11 här i Tampa, så lyckades tillslut boka in oss i Orlando på fredagmorgon (flyget avgår fredagkväll ) MEN så sent i onsdagskväll när jag loggade in, så fanns det tid på onsdag den 4/11 här i Tampa! Puh säger jag bara.......SÅ SKÖNT!
 

Fredag!

 Freddan kommer dessvärre hem sent ikväll, landar först kl 22.00. 
Molly gör sig fredagsfin på badet,  väntar på att få hämta hem henne.
Läser Aftonbladet och Expressen och det är ju bara fruktansvärda nyheter. Lisa Holms förundersökning som man nu får ta del av, och så detta hemska overkliga som hänt i Trollhättan......
 
Igår åkte jag och Kerrie till Ikea en sväng. Vi åt köttbullar och potatismos till middag, kikade runt på allt julpynt och handlade mat och godis. Köpte den här fina stjärnan.
 


Har även Halloween pyntat. Har bara  3 saker så det gick på 5 min;)
 





Tänder mina doftljus varje dag, älskar doften!!!
 



Vädret är det bästa just nu! 30 grader sol och klarblå himmel, får bli en sväng på bryggan :)
 
 
Fick dessa bilder från Olle i veckan. Höstens färger är oslagbara, så vackert!
 

Här har han fixat o gjort fint i sitt rum 

 Trevlig helg! 

Sköna Söndag

Och vips så var helgen redan över! Och förra veckan gick minst sagt fort även den. Men det är bra, nu är det bara 3 veckor kvar tills vi åker till Sverige :) 
Har inte riktigt hunnit "lida" av att huset är tomt på barn. Det finns alltid nåt att göra, dagarna flyter på, så jag har inte känt mig helt ensam och övergiven. Nu har vi även Jonas från Pullman Sverige här. I torsdags åkte vi och såg på Lightning, tyvärr förlust mot Dallas Stars. 
 


Helgen har varit lugn och skön, Freddan och Jonas har jobbat, jag har fixat naglarna och solat på bryggan. Vi har sett Filles båda matcher från helgen på fasthockey, även där förluster. 
 



Förra helgen i Miami var kanon! Vi bodde helt perfekt på Hotel Victor som jag verkligen kan rekommendera, superbra! 
Här kommer lite bilder 
 
 














 


















Nu jobbar Freddan o Jonas igen, senare i eftermiddag ska vi åka till TopGolf och möta upp Lyndon och Kerrie för spel och mat. 
Jag ska fortsätta titta på Bron så länge.....
 
 

Mot Miami!

Imorgon sticker vi till Miami över helgen. Jag måste till svenska konsulatet i Fort Lauderdale och hämta upp mitt svenska körkort som är förnyat. Och på tal om körkort, GRATTIS IDA!!!!! Hon fick sitt körkort i veckan och vi är så stolta och glada för din skull ! Vi skålade och firade lite extra :) Kvällarna är så sköna nu, den känslan att öppna upp skjutdörrarna och sitta ute och bara njuta!


Molly gillar´t oxå :)
 



Igår var vi på bio, längesen. Vi såg The Intern med Robert de Niro och Anne Hathaway. Älskar Robert! Filmen var gullig men lite småseg, men alltid mysigt med bio.
Ikväll ska vi packa och kolla Lightning, nu drar NHL säsongen igång, härligt! 

Happy Friday!

 
Oj vilka lugna dagar jag haft sen seniorerna åkte hem. Nu har jag inget kul att berätta om.....Deras hemresa flöt på bra, och de kom hem som de skulle, skönt!
Jag har bara tagit det lugnt. Varit hos frissan, fixat naglarna, haft bilen på service, lämnat in trasig dator, tränat. Fredrik stack i onsdags och kommer hem ikväll, så Molly och jag har varit själva hemma. 
Förra helgen spelade Filip sina första matcher med sitt nya lag Rhode Island Rams. De åkte buss i 8h upp till Niagara och Buffalo. Första matchen ledde de med 2-0, men förlorade tillslut med 2-6 mot Niagara. På lördagen gick det bättre och de vann över Buffalo med 6-2 och Filip storspelade och hade 3 assist :) Vi tittade på matcherna via fasthockey, och ikväll ska vi bänka oss igen. Så kul att vi kan följa matcherna via nätet, lite dålig streaming ibland, men med kommentatorer och allt. Olles hockeysäsong börjar inte förräns i november, men även hans matcher kommer visas där.  Både Filip och Olle stormtrivs i sina skolor!
 



Häromdagen bokade jag resa till Sverige! Fredrik behöver jobba, och jag följer med, så glad! I november åker vi och vi kommer även hinna med en tripp till Spanien där vi ska fira Tobbe som fyller jämnt! Så nu börjar jag nedräkningen :) Ska bli så mysigt att få bo hos Ida i hennes lilla krypin ♥ Hon har fullt upp i skolan och kämpar på, det är mycket i 3:an. De har även startat sitt UF företag som heter Freshup, ska bli spännande att följa, de finns på Instagram UF_FRESHUP , följ vettja! 
 


Dags att ta tag i dagen, trevlig helg!
 
 
 
 

RSS 2.0