Hemma igen!

Knappa 2 veckor spenderades i Sverige, o jisses vilket tempo jag haft. Fredrik var inte avundsjuk på just den biten, men såklart hade han gärna varit med o träffat släkt o vänner, Olle med. De har dock inte varit ensamma här hemma då det varit fullt hus här som vanligt :)
Jag har hunnit med, Täby, Resarö, Mjölby, Hogstad, Boxholm, Eriksdal, Mellbystrand, Ullared, Ängelholm och Helsingborg! Tusen TACK till alla! 














Men, underbart är kort och nu är jag redan hemma igen. Däremot är det inte slut på roligheter, utan nu blir det full fix inför ikväll då huset fylls av gäster :) I skrivande stund sitter Marie, Jonas och Hugo på flyget hit, tillsammans med sina vänner Nisse o Jessica o deras två tjejer! 
Skojigt värre! OCH nu kommer även bloggen uppdateras igen då jag får hit en hel hög med gästbloggare :)

Mot Sverige!

Nu ska vi strax gå på flyget mot Zürich! Ida och jag fick skjuts av Filip, Calle o Yoona, och de fortsatte till International Plaza och shopping där. Nu ska ungdomarna klara sig själva ett par dagar, plus ta hand om Molly.
Freddan flög till Philadelphia (?) imorse o kommer hem på torsdag kväll. Olle kör hockeycamp den här veckan och bor hos Joey. Skolan börjar på tisdag för honom.  
Edelweiss/Swissair , boarding pågår


😍


Hej igen!

Det blev tyst på bloggen när min älskade gästbloggerska åkte hem till Sverige. Tack bästa Martina för att du skötte bloggen så bra! ♥
Men nu kommer en liten uppdatering allafall. 
Vi hade ett par riktiga slappardagar tills huset fylldes på nytt. Vi har haft besök av Lyndon (som jobbar med Freddan) och hans fru Kerri. De ska flytta hit från Californien, så vi var runt på husvisningar med dom bl.a. samt visade dem de mesta här. Stränder, downtown osv.
Calle, Filles kompis, har kommit och ska stanna här i en månad. Igår gjorde vi en favorit i repris och hyrde båt på AnnaMaria Island. Även Molly fick följa med den här gången och hon älskade det!
Vilken dag vi fick! Kanonväder, vi fick se massor av delfiner, och även stingrocka och sjöko! 
 














På kvällen var vi alla helt slut, så efter middag på Glory Days blev det sängen. Värsta regn- och åskovädret avslutade en strålande dag. 
Idag ska vi ta med ungdomarna och åka ner downtown, alla utom Olle är med då han är på hockeyträning i Ellenton.
 
För fler bilder kika in hos Ida 

RSS 2.0