Stockholm

Så skönt att äntligen vara på plats! Det var en jobbig resa, för jag tänkte hela tiden på hur Molly hade det. Och egentligen vet jag inte hur det gick, men jag fick ingen bra känsla när jag hämtade ut henne på Arlanda. Är osäker på om de rastade henne i Frankfurt.....Fy långa timmar i bur isåfall. 
Linda, Arvid och Elsa mötte upp oss och skjutsade hem oss! Hade aldrig klarat det utan er hjälp, TACK! 
Och Mia var snäll o skjutsade oss till flyget i Tampa, såg till att vi blev ordentligt incheckade, TACK! 
Lyckligt ovetande om vad som väntade......
 
 
Väl hemma väntade Filip och Ida med middag, mysigt!
Molly var helt slut....
 
Har hunnit med en sväng till Ikea med Ulrika. Var ivrig att fortsätta fixa iordning här hemma.  
Molly har fått prova på både tunnelbana och buss, det var läskigt. Vi hade en mysig lördag hos Linda o barnen och Ulrika i Skarpäng.
 
Sen kom Toja och hälsade på. Vädret har ju varit toppen sen vi kom, hur härligt! Vi åkte in till Sergels torg och såg VM-hjältarna hyllas. 
 
 
Fick alla dessa fina presenter, tack snälla!!
 
Blir galen på denna pollen!!! En gul hinna på möblerna blandat med Mollys hundhår.....hahaha
Vi shoppade, promenerade och njöt av det härliga vädret. 
Jenny anslöt en kväll och vi gick till TAK för en fördrink. Vilken utsikt!
 
 
Sen gick vi till Kasai och åt den godaste middagen på länge! Vi delade på massa olika rätter och allt var helt fantastiskt gott. Dit vill jag gå igen :) 
 
Det har blivit många promenader, Molly har fått träffa sina kompisar Moa och Stella :) 
 
 
 
I lördags kom äntligen Fredrik! Två veckors jobb i Japan och Australien avverkat. Nu ska han jobba här måndag och tisdag, sen är det dags att resa igen;) Denna gång för nöjes skull då det är dags får vår resa med gänget! Cannes är målet denna gång, så kul det ska bli! Lite trist dock att vi inte är hemma här på fredag när Olle äntligen kommer! Han kämpar på in i det sista nu, med alla sluttentor. Och så missar vi även Idas 20-årsdag på lördag! Men jag tror hon är rätt nöjd att fira den med sina vänner, och så får vi fira henne hela familjen när vi kommer hem igen ♥ 
 
 

Förberedelser

Sista veckan här hemma i Tampa innan jag och Molly flyger till Stockholm! Massor av saker att pricka av från "attgöralistan". 
Imorgon ska vi till veterinären och göra hälsokoll, papper ska sedan skickas och bli godkända av USDAA. Samtidigt hämtar vi upp buren som Molly ska resa i på flyget, måste få henne att känna sig trygg i den. 
Sen ska jag till frissan, fixa naglar o packa.......sistnämnda bävar jag för...... ;) 
 
Förra veckan var superlugn. Fredrik har varit i Milano och New York, så bara jag o Molly som hängt. Idag kommer han äntligen hem! Han har verkligen ett tufft reseschema, på lördag påbörjar han sin långresa, Japan, Australien, NyaZeeland, innan vi ses i Stockholm slutet på maj......
 
Lite bilder från veckan/helgen som gått.........
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Promenader runt sjön o sen häng här hemma. 
 
Snart är vi i vårt andra hem, och Molly ska följa med!!! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0