Thanksgiving break nästa!

Fredag igen :) Veckorna flyger ju fram, utan att något särskilt händer. Vi har haft en kall vecka, men idag har det vänt och värmen är tillbaka. Har varit mysigt att tända brasan på kvällen, tända ljus och få frysa lite. Men nu längtar vi till en helg med värme och sol förhoppningsvis. 
Olle är ledig hela nästa vecka, och på torsdag är det Thanksgiving. Filip kommer hem på söndagkväll, men måste tyvärr åka tillbaka redan på torsdag för då har de ett träningspass inlagt kl 20.00. Lite lustigt tycker jag, eftersom den här högtiden är större än julen för vissa amerikanare. Vi är inte så nogräknade så vi kommer äta kalkonen nån dag tidigare bara. 
Imorgon har jag tänkt att vi ska sätta upp julutebelysningen. Jag har redan tjuvstartat här inne, älskar julen! Längtar som tusan och det är ju allra mysigast nu innan. 
Har en kille från Tampa Electric här (för tredje gången) och idag blir allt klart. Nu är det ny utebelysning på både bak- och framsidan. Det blev fel sist han var här, hade bett om varmt gult sken på lamporna, men det blev kallt och vitt som jag inte gillar. Freddan tyckte huset såg ut som ett rymdskepp färdigt för uppskjut. Det blir spännande ikväll när mörkret faller......
 
Även i Wiregrass är granen o pyntet på plats 
 


 

Halloween och Ikea

Olle spenderade Halloween i grannområdet hos sina kompisar där de gick Trick or Treat ett helt gäng. Freddan var på resande fot och kom hem sent på kvällen, så jag och Molly åkte över till Tobbe och Åsa på en fördrink innan vi åt middag på Bonefish grill. Fredrik anslöt till kvällsdrinken (drinkarna) hemma hos Tobbe och Åsa och klockan blev över 2 innan vi åkte hem.....
Åsa och jag var på Wiregrass på lunch tidigare på dan och påbörjade festligheterna :)
 
 
Godisskålen var laddad!
 
Olles läskiga variant, han hade även en annan mindre läskig.
 
Tänk om man fått besök av de här 2 godingarna! Såg bild på Facebook, hur söta?!
 
Lördagmorgon var vi uppe tidigt då Olle spelade 2 matcher i Brandon. Två vinster och mål av Olle! 
Olle följde med kompisar hem efter matcherna och Fredrik, jag och Mollan åkte till Tobbe o Åsa igen, där det bjöds på fantasiskt god middag! 
Den här veckan har vi besök från Pullman i Sverige, så på söndag när Tobbe, Freddan, Stefan och Jonas jobbade så tog Åsa och jag med oss Barbara och Emelie på shopping till International Plaza. 
 
Mer shopping blev det på måndag, då Åsa och jag åkte till Hyde Park och strosade i de små butikerna som finns där. Så mysigt!  Innan vi åkte hem stannade vi på Ikea där vi hittade en hel del.
 
 
Även prinskorvar, ansjovis, kaviar och tunnbröd inhandlades.
 
Massor med ljus och servetter såklart. Så smidigt med fejkvärmeljusen! 
Fick en hel del köpt inför jul, men kanske hinns det med ytterligare en sväng innan dess. 
 
I eftermiddag när Olle kommer hem från skolan ska han och jag ta en shoppingsväng. Alla hans skor är för små och han behöver uppdatera garderoben med lite smått och gott. Ser knappt skymten av Olle nuförtiden så det ska bli mysigt ♥
 
 

RSS 2.0