Thanksgiving break nästa!

Fredag igen :) Veckorna flyger ju fram, utan att något särskilt händer. Vi har haft en kall vecka, men idag har det vänt och värmen är tillbaka. Har varit mysigt att tända brasan på kvällen, tända ljus och få frysa lite. Men nu längtar vi till en helg med värme och sol förhoppningsvis. 
Olle är ledig hela nästa vecka, och på torsdag är det Thanksgiving. Filip kommer hem på söndagkväll, men måste tyvärr åka tillbaka redan på torsdag för då har de ett träningspass inlagt kl 20.00. Lite lustigt tycker jag, eftersom den här högtiden är större än julen för vissa amerikanare. Vi är inte så nogräknade så vi kommer äta kalkonen nån dag tidigare bara. 
Imorgon har jag tänkt att vi ska sätta upp julutebelysningen. Jag har redan tjuvstartat här inne, älskar julen! Längtar som tusan och det är ju allra mysigast nu innan. 
Har en kille från Tampa Electric här (för tredje gången) och idag blir allt klart. Nu är det ny utebelysning på både bak- och framsidan. Det blev fel sist han var här, hade bett om varmt gult sken på lamporna, men det blev kallt och vitt som jag inte gillar. Freddan tyckte huset såg ut som ett rymdskepp färdigt för uppskjut. Det blir spännande ikväll när mörkret faller......
 
Även i Wiregrass är granen o pyntet på plats 
 


 

Kommentarer
Postat av: Klara

Åh vill gärna se resultatet;)Här har det handlats klappar o avverkat restaurang besök i dag. Hälsa!!!Kram

2014-11-22 @ 19:42:25
Postat av: Marie

Jessica! Din favvobutik i bakgrunden, Forever tjuone;)

2014-11-26 @ 08:31:17
Postat av: Jessica

Jag vet Marie, jag vet 😂😂...sakar'n som sjutton!

2014-11-26 @ 18:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0