Grattis Sebastian på 16-årsdagen 31/7! Nu hittade jag inget kort på dig, men här är Jakob med sina presenter


Torsdag

Det blev en hemmadag idag, förutom en liten shoppingsväng som Jenny, Nicke och jag kom iväg på. Barnen var hemma och tog det lugnt. På eftermiddagen när vi tänkte lägga oss vid poolen, så kom det världens åskskur. En åskknall och det var nära att vi gjorde i brallan allihopa! Vädret passade perfekt för en biokväll, och för oss vuxna blev det Proposal med Sandra Bullock. Filip och Viktor kollade på Harry Potter och Ida, Hanna och Olle såg Ice Age 3. Två omgångar kortspel hann vi med ikväll, jag vann första och Nicke vann den andra. Jenny lyckades med nåt helt otroligt sista omgången då man ska ha 4 trissar, hon fick det på given och satte dit oss allihopa. I morgon funderar vi på att åka till Anna Maria Island, som ska vara jättefint.

Onsdag 29/7

Vi spenderade dagen på Busch Garden i stekande sol, herregud som vi svettades! Men kul hade vi! Har nog aldrig känts så skönt med en dusch efter den pärsen...... För 14 år sen var det oxå en väldigt varm dag hemma i Sverige, då vi gifte oss! Vi firade vår bröllopsdag med japansk middag på Wasabi, supergott. Kvällen avslutade vi hemma med en film, The International, jag kanske såg 10 min innnan jag somnade så jag vet inte om den var bra eller inte:) Försökte göra mitt dagliga inlägg här på bloggen innan jag somnade, med det gick inte. Så nu har det blivit torsdag morgon, och Jenny och jag sitter vid frukostbordet med varsin dator. Idag blir det en dag hemma vid poolen, kanske en liten shoppingsväng.

Ett svettigt gäng på Busch Garden


Surikater


Den här åkte vi inte......1h och 15 min väntetid.....


Vi åkte Sheikra


Flumride


Ida och Hannar äter funnelcake


Restaurang Wasabi


Kocken i action


Jenny o Nicke


Killarna


Grattis på födelsedagen till kusinerna Felix och Jakob! (hade tyvärr inget kort på Jakob....)


Tuesday

Vaknar av att någon knackar på dörren.....och det tar en stund innan man fattar att någon knackar på min dörr för att komma in.... Har totalt glömt bort att det är städdag idag... Upp kommer vi, jag städar så andra kan städa , helt hysteriskt. Men det är som det är. Filip åker iväg till Brandon och åker skridskor med tjejen Rachel. Nicke och Viktor shoppar så länge. Jag och Jenny ligger i solen och läser och har det bra. På eftermiddagen åker tjejerna iväg på shopping och kommer hem till dukat bord och pastagratäng. Filip och Viktor har  Sean och Nick här. I morgon blir det Busch Garden....och så får vi fira vår 14-åriga bröllopsdag!

Måndag

Idag blev det en lugn och skön hemmadag för mig och Filip och Olle. Freddan jobbade och resten av gänget spenderade dagen med att shoppa på outleten i Ellenton. Vi grillade kyckling till middag och så blev det munkar från Dunkin Donuts till efterrätt, smarrigt! Filip, Viktor och Olle tog ett kvällsdopp och Ida och Hanna kollade film och käkade godis. Vi vuxna satt ute och njöt av kvällen utan att spela kort denna gång:)

Ida och Hanna kollar film


Söndag

I morse vaknade vi upp till gråmulet väder, så vi passade på att ta sovmorgon, skönt! När alla kommit upp och iordning så blev det en sväng till Wiregrass för lite shopping och mat. Jenny blev helt plötsligt genomförkyld eller allergisk, så vi åkte hem och vilade en stund efter det. Senare på kvällen blev det biobesök. Vi såg Hangover och den var så himla bra, rekommenderas verkligen! Som vi skrattade......Olle, Ida och Hanna såg G-Force i 3D och de var oxå nöjda. Nu sitter vi hemma i tv-soffan och ska se ännu en film, 12 Rounds.

Redo för G-Force i 3D


Efter bion i spelhallen


Filip spelar guitar hero


Vigge kör airhockey


Lördag den 25/7

Åkte iväg med Olle på hockeymatch i morse, och det var bara vi vuxna som kom iväg. Vinst blev det och 1 mål av Olle. Hem till poolen, och så var det sol och bad och lekar. Vi vuxna kastade bl.a gris, jättekul. Sen försökte vi oss även på att göra bomben och annat, och som tur är så har jag inga bildbevis på det. Efter det var det dags för Filles match och den slutade oavgjort. Middag ikväll på Macaroni Grill, gott som vanligt. Nu har vi spelat kort och lyssnat på gamla låtar via youtube. Ida har även visat de filmer hon spelat in på sin videokamera som hon fick i julklapp. Oj vad vi har skrattat. Det var Olle, Ida och Hanna som filmat i Clearwater, Elin och Ida som pratar skånska från Miami och hem till Tampa i februari, och även från i julas då Hugo, Alexandra, Fanny och Rebecca var här.

Lördag morgon i ishallen


Olles lag vann med 6-4


Jenny på Spa!


15-20 % ska man ge.....


Hit ska jag gå imorgon igen


Filles highschool match slutade 3-3


Hemma igen!

Idag blev det stranden hela dagen. Olle, Ida och Hanna gick hem till lägenheten efter vår sena lunch. De spenderade eftermiddagen inomhus, och tittade på tv och lekte, medans vi andra stannade kvar på stranden tills efter 18.00. Packade snabbt ihop våra saker och åkte hem till Cory Lake igen. Vilka underbara dagar vi haft! Vädret har varit helt underbart, sol sol sol och inte ett endast moln. Nu har vi precis kollat på en film, Knowing, med Nicholas Cage, och ätit godis. I morgon ska vi iväg och kolla på Olle som spelar hockey match 09,30. Senare på kvällen ska även Filip och Mikey spela med sitt highschool lag.

Den här boken läser jag för tillfället...


Massor med sol och mycket bad även idag


Det blev en dag vid poolen

Ida, Olle och Hanna ville stanna hemma idag, så då fick det bli så. Filip, Viktor och Mikey var faktiskt vid stranden hela dan! Vi har legat och solat och läst bok och haft det helt underbart. Men det är fruktansvärt varmt. Som tur är så finns en dusch vid poolen, där vattnet är ganska kallt, för poolen är supervarm. Men man ska inte klaga... Ikväll var vi på en italiensk restaurang där vi även var förra året. Även ikväll blev det kortspel, och det blev Nicke som snuvade mig på vinsten, jag som ledde inför sista omgången....

Killarna


Här har vi tillbringat dagen.....


Tack o lov för duschen som finns bakom Olle till vänster....


Grattis Mamma på födelsedagen idag torsdag 23:e juli!


Onsdag

Det blev en lugn och skön morgon här hemma. Sedan blev det stranden. Synd bara att inte barnen uppskattar det mera. Men det är olidligt varmt och havet svalkar ens inte! Ännu en helt otroligt varm och solig dag. Middagen åt vi hemma, en massa plock av smått och gott! Grannarna hämtade oss, så vi fick se en sjöko som låg och hade det allmänt skönt i vattnet, coolt. Självklart så blev det kortspel även ikväll. Det gick inte lika bra som igår..... Imorgon ska Freddan upp tidigt för att åka till jobbet, sen kommer han tillbaka hit igen.

Grannen ville visa nåt....


Coolt!


en sjöko!


här stod vi o tittade...


Här bor vi


Kvällens middag


Mums!


Olle på takterrassen


Kvällsdopp


Hanna & Ida


Tisdag

Idag fick Hanna, Ida och Olle åka jetski med papporna. De var helt lyriska då de kom tillbaka och berättade att delfiner simmat bredvid dom! De var så nära att de nästan kunde ta på dom! I en timma var de ute och körde och vi andra låg på stranden och solade. Det har varit helt otroligt varmt idag, inte ett moln så långt ögat når. I vattnet är det över 30 grader! Det svalkar inte ens.... Ikväll har vi varit o käkat på Palm Pavillion, där spelades live musik, trevligt. Vi träffade även Stefan och Amy och barnen, + kompisar till de som var här o hälsade på från Alabama. Vi fick även en nattgäst till, Mikey har anslutit. Kvällen avslutade vi på takterrassen med kortspel som jag vann:)

Vackert!


Ida och Hanna vid kvällens restaurang, Palm Pavillion


Killarna spelar Xbox och Wii


Kortspel uppe på takterrassen


Måndag

Vaknade flera gånger under natten av åska och blixtrar! Men efter regn kommer solsken, så vi fick en helt underbar dag på stranden, som vi önskade! Strålande sol och klarblå himmel. Killarna hyrde jetskis i 1h, och hade superkul såklart. Imorgon är det tjejernas tur och Olles. Alla hade fått lite mer sol än vad vi behövde, så imorgon kanske det inte blir en heldag på stranden....

Härligt!


en dag på stranden


På väg till restaurang


Filip och Viktor


Jag


Freddan o Jenny


Barnbordet...


Ida och Hanna gjorde ett hjärta i sanden


Ida och Hanna med varsin Smoothies på väg hem....


Söndag

Jenny och jag kom upp vid 8-tiden och tog ett varv runt sjön. Efter det blev det att packa ihop inför vår vecka ute i Clearwater. Vad jobbigt det är att packa! Fredrik och Fille kom hem från Boston och fick packa om lite innan vi kom iväg. Vädret var inget vidare så vi behövde inte stressa för strandens skull......Stannade till på en Publix och handlade lite innan vi installerade oss i huset som är helt underbart. Det är 4 våningar totalt med entréplan och takterrassen, supercoolt. Imorgon hoppas vi på bra väder så vi kan ligga på playan o sola!

Mojitos!


Fille och Vigges rum


Utsikt från balkongen...


.....från andra hållet


Master Bedroom


Barnen utanför restaurangen


Justin och Derek (igår på kalaset)


Lördag

Olle och jag skjutsade Nicke och Viktor till golfbanan på väg till hockeymatchen. Det blev förlust även idag, med 5-6, samma resultat som förra lördagen. Mycket jämn och spännande match, och Olle kämpade på bra och gjorde 1 mål. Fille spelade 2 matcher med sitt All-Star Lag och förlorade en och vann en. Han var oxå nöjd. På eftermiddagen var Olle på kalas hos Justin och Derek, utanför Brandon, så vi tjejer åt lunch och shoppade lite under tiden. När vi kom hem igen hann vi ligga en stund vid poolen och läsa bok o slappa innan det blev oväder. Resten av dagen blev lugn, vi avslutade med att titta på en film, Marley and Me. I morgon kommer äntligen Filip och Fredrik hem och då ska vi åka till Clearwater. Vi har fått hyra Mikeys hus som de har där, en hel vecka, underbart!

Det blev en dag vid poolen.....

En helt underbar dag hemma vid poolen. Ett par ynka regndroppar föll mitt på dan, vilket bara var skönt. Jenny och jag skjutsade Olle till hockeyträningen vid 17-tiden, sen kom vi hem till Nicke som laddat grillen med revbensspjäll. Vi har suttit ute och käkat gott, spelat gitarr och sjungit och bara haft det bra. Filips lag spelade match om sjunde pris idag, och vann! Han blev även uttagen till All Star Team East, så det blir hockey även imorgon för honom, kul! De var 3 killar från Filles lag som blev uttagna, och de två andra var Mikey och Sean, hans polare! Så vi får vänta tills på söndag innan Fille och Freddan kommer hem till oss. Imorgon ska även Olle spela match, redan kl 08,15. Nicke och Viktor ska passa på att spela golf då, så det blir en tidig morgon....... Tack Jennie, Malin, Martina, Sophia och Toja för att ni delar med er av vad som händer, jag blir SUPERGLAD! Kram till er och alla andra som läser! Nu är det dags att sova.....

Skönt!


Saftiga revbensspjäll!


Nicke är grillmästaren för kvällen


Ännu en härlig kväll!


Kvällens efterrätt, Citron sorbet och.....


Kokosnötssorbetglass


Mango sorbet och svenskt godis


Olle rockar loss när....


Ida spelar gitarr för oss....


...och Viktor....


Fam Johnson är här igen!

Tänk vad konstigt det är, man har inte träffats på 1 helt år, ändå så känns det som om det var igår. Men det är ju tack var skype och internet som allt är annorlunda mot förr i tiden, när man fick brevväxla med varandra.....Allafall så var det kul att få träffa fam Johnson "live" igen, och de är här nu för andra gången. Jag åkte ut och mötte upp de vid flygplatsen, och flyget landade 15 min före utsatt tid, perfekt! Ida och Olle var hemma och väntade otåligt......
Barnen hann med både bad och lekar innan de avslutade med film, och sen var det inte svårt att somna, då varken Viktor eller Hanna sovit på flyget hit!
Jenny hade packat med sig jordnötsringar, massor med godis och chokladkakor, marmelad, knäckebröd, leverpastej och en massa  andra godsaker. Även skvallertidningar, dvd filmer och pocketböcker, så nu hoppas jag att de vill ha en lugn dag vid poolen imorgon:)

Vigge is back....


Presenter och glada barn!


Det blev ett dopp före maten...


Tjoho!


Onsdag den femtonde juli

Halva juli månad har nu passerat.....varför går tiden så fort!? Ida och jag kom upp vid 8,00 i morse och gick ett varv runt sjön. Hur härligt som helst, fast Ida tyckte det var alldeles för varmt. Innan vi hämtade hem Olle från Alexander så åkte vi och handlade på BJ´s. Nu har vi laddat upp förråden tills fam Johnson kommer imorgon! Jag ska hämta de vid flygplatsen strax efter 17, kul! Olle och Alexander hade så himla kul i skateboard parken igår, så Amy och jag åkte iväg med dom ikväll. HUR varmt som helst, jag kunde ens inte sitta ute och titta utan var tvungen att gå in för att inte smälta bort! Kul hade dom även ikväll, och inga olyckor, konstigt nog:)
Filips matcher idag slutade med en vinst och en förlust.......kommer inte ihåg vilka de mötte och nu får jag inte tag på Fredrik. De skulle in till Boston ikväll och göra stan.
Själv funderar jag på att se en film, Revolutionary Road, med Leonardo di Caprio och Kate Winslet.

Alexander susar förbi


Här kommer Olle!


och igen......


Ett dopp före maten....


Dagens middag, teriyaki kyckling med grönsaker


Tisdag

Derbyt mot South Florida slutade med förlust 0-4 och efterföljande match mot Georgia slutade oavgjort 1-1.  Hoppas de får vinna snart igen. Imorgon vet jag inte vad som väntar.......
Idag har jag varit hos frissan. Har upptäckt att det ligger en jättefin salong, Shepré, precis där vi bor! Skulle tom kunna cykla dit, och här har man flängt Tampa runt. Nåja nu vet jag var jag ska gå nästa gång.
Alexander ringde på eftermiddagen och ville att Olle skulle komma och sova över. Ida och jag tänkte bara skjutsa dit Olle och sen åka och handla lite, men det slutade med att vi blev kvar hela kvällen! Stefan tog med sig Olle och Alex och åkte till en skateboard park. Ida, jag, Amy och Anna stannade hemma och Amy grillade supergott kött till middag. Sen hann vi med en biljardmatch oxå, som Ida och jag förlorade. Killarna hade fortfarande inte kommit hem när vi åkte vid 20,30 de hade superkul! 

Ny vecka

Oj vad vi sover här på morgnarna.......det måste vi ändra på snarast, för det är inte kul att vända helt på dygnet. Ännu en lugn dag här hemma. Jag kom äntligen iväg och storhandlade, har dragit på det in i det längsta, men idag blev det en sväng till WalMart. Fick inte med mig allt jag skulle, så det får bli en vända till snarast. Filip har spelat 2 matcher idag. Första matchen mötte de Connecticut och det blev förlust med 6-0. Andra matchen lite bättre, men även den förlorade de med 2-0 mot Michigan. I morgon spelar de 2 matcher igen, och då blir det derby då de ska möta Florida South.

Söndag

Filips första match med Florida North slutade med vinst 8-5 mot Massachusetts. Det blev både ett mål och en assist, så Fille var nöjd. Även Sean och Mikey gjorde mål, kul! De spelade endast en match på hela dagen, så de hann med att gå och se en baseboll match, Boston Red Sox. I morgon spelar de 2 matcher, båda på kvällen tror jag.
Alexander har varit här idag och och han ska sova över. De har fått leka lugna lekar med tanke på hans haka, så det har blivit en hel del tv-spel. Själv har jag ägnat dagen åt att tvätta o tvätta o tvätta, och så lite skype förstås!
Nu ska Ida och jag titta på Föräldrafällan som visas på tv:n.

Fullt ös när de spelar Rockband


Alexander


Lördag

Filip och Freddan stack iväg tidigt imorse när vi andra sov. Olle och jag åkte iväg på hockeymatch som slutade med förlust 5-6. Det var så himla spännande. Olles lag ledde med 5-3 när det endast var ett par minuter kvar....Det kan hända mycket på kort tid i en hockeymatch:) Resten av dagen har vi tillbringat med fam Rainer vid deras härliga poolområde och sen avslutade vi hemma hos dom. Regnet kom hastigt och lustigt så vi packade ihop och åkte hem till dom istället. Men lika fort som regnet kom, lika fort drog det förbi. Där var även Olof och hunden Cookie som vi inte träffat på länge. Vi blev kvar på middag, det bjöds på grillade hamburgare, och barnen lekte och hade kul. De badade igen, cyklade, åkte minibil, ripstick, skateboard och trehjuling, men så plötsligt ramlade Alex och slog upp ett rejält jack i hakan! Dagen slutade med ett besök hos doktorn för dom, och vi andra åkte hem. Fick precis sms från Amy att han fick sy 6 stygn! Tråkigt slut på en rolig dag! Fredrik och Filip är framme i Boston och första matchen spelas imorgon kl 09,00.

Seven Oaks


Hemma hos fam Rainer


Grace och Ida


Ida tar sats


Grace kör Mustang


Olle hoppar med cykeln


Precis innan olyckan är framme....


Fredag 10/7

Fick en lång och skön sovmorgon. Förmiddagen ägnades åt skypen. Jag hann med Linda, Elsa och Arvid, Farmor och Farfar, Martina, Syster Malin och Martin samt fam Fors-Olsson som kommit hem till Skarpäng igen. Resan hade gått bra, men de var trötta såklart. Sedan tog jag mig i kragen och kom äntligen iväg på en promenad. Tänkte skriva powerwalk, men det hade varit att ljuga. Skjutsade Olle till hockeyträningen, och i morgon har han match kl 08,15! Ingen sovmorgon då minsann! Fredrik och Filip flyger till Boston redan kl 07,00 så det får bli en tidig kväll för oss alla.

Ida o Olle bygger koja.....sa jag städa....?


Inne i kojan


Tomt i huset.....

Hela familjen kom upp strax efter 07,00 för att vinka av fam Fors-Olson. Ytterligare 2 veckor har alltså passerat, jösses vad tiden går! Det känns inte alls längesen som vi vinkade av fam Engarås, och mötte upp Olsons på flygplatsen. Det är så kul när man får besök, men lika ledsamt är det när gästerna ska åka hem! Nu får vi klara oss själva ända tills på torsdag då fam Johnson kommer, igen! De var här för exakt 1 år sen, så det ska bli så himla kul! Nu har vi ju bott in oss lite mer:) Idag har det varit mest mulet o regn, vilket har passat mig ypperligt. Barnen däremot var ganska så uttråkade framåt eftermiddagen/kvällen. En hel del hemlängtan oxå...... Jag har bara slappat hela dagen, kollat på Allsång på Skansen och läst bok, superskönt. Nu har Olle, Ida, Freddan och jag precis sett färdigt på en film. Filip gick över till Mikey nu ikväll, antar att han sover kvar där.

sista kvällen

Nu har vi ätit sista middagen på favoriten macaroni grill och nu är vi hemma igen där vissa sitter i vardagsrummet och tar sig ett glas vin, en del spelar gitarr och några tar sista doppet i poolen! det är med en stor tår i ögat vi tar farväl av familjen Åkermark men om inte allt för länge ses vi igen i skidbacken hemma i Sweden! Många kramar och tack för en helt underbar semester. Dessutom måste vi tillägga att Ida är helt fantastisk på gitarr! puss&kram på er från familjen Olsson-Fors

Bomben!


Badpojkarna


Eftermiddags regn.....


Calle på Macaroni Grill


Tisdag

Klockan 08,45 rullade Christer o Kajsa iväg mot Orlando. Av killarna såg vi inte ett spår. Men precis när jag kommer tillbaka in, efter att ha vinkat av dom, så kommer Filip och Calle släntrades på baksidan. Fick ringa Christer som fick vända hem igen och hämta upp dom. De fick en heldag på Universal och Adventure och de var nöjda men trötta när de kom hem ikväll. Karin och jag har gjort både manikyr och pedikyr idag, och Olle och Ida har latat sig hemma. Medans vi fick naglarna och fötterna fina så tittade vi på live sändningen från Michael Jacksons ceremoni. I morgon är det fam Olsons sista dag här, innan hemresan mot Stockholm på torsdag.

Ännu en lat o skön dag här hemma

Poolen och solen även idag! Christer skjutsade iväg Filip på hockeyträning på eftermiddagen, och då passade vi andra på att shoppa lite i Wiregrass. Efter det möttes vi på Bonefish Grill, där vi käkade middag. Nu har Calle och Filip gått över till Mikey, där även Sean är, och de ska sova över där. Vi har sagt att de måste vara hemma senast 8,30 i morgon, för då ska Christer och Kajsa åka med dom till Orlando. (Killarna vill INTE!?) Vi får väl se hur det blir...... Ikväll har vi vuxna fått låna gameroom en stund. Det blev 2 matcher i bowling (Wii) som slutade oavgjort, Freddan och Christer vann första, och Karin och jag andra.

Grattis på födelsedan Klara! Kan det bli ett dopp i poolen?


Söndag

Idag har vi haft en skön och solig dag här hemma. Bara slappat och legat i solsängen och läst bok, underbart. Christer och Freddan tog med sig barnen och åkte iväg till Lettuce Park för att spana på alligatorer en stund på fm. På eftermiddagen åkte Filip och Freddan iväg för att träffa och träna med hockeylaget som Fille ska spela med i Boston nu i helgen. Det var första träningen tillsammans. Chrille och Calle tog en golfrunda, och vi andra fortsatte att sola och bada här hemma.

4th of July och magsjuka!

Väcktes utav att Olle kräks rakt ut i sängen vid 01,30! Minns inte när det hände senast. Som tur var så blev det en gång och sen var det bra. Karin, Kajsa, Ida, jag och Christer hann med en sväng till stranden innan vi checkade ut vid 12-tiden. Lagom när vi ska påbörja resan hem mot Tampa, så börjar även Calle må illa. Han klarar sig oxå med en omgång, sen mår han lite bättre. Resan hem tar över 5h, vi åker genom regn och solsken. Väl hemma så sticker Fille och Calle till Mikey där flera kompisar är. Vi andra åker till Macaroni Grill och käkar middag. Det verkar som alla firar 4:e juli hemma, för det är väldigt lugnt på restaurangen. Massor med fyrverkerier under kvällen, nästan värre än nyår! Nu är klockan strax midnatt och alla har kommit i säng. Jag känner hur illamående jag är.....undra just om det är min tur nu......?

Tidig morgon på stranden


Dags att checka ut


Hotell lobbyn


Konstverk i väntan på maten...


Middag på Maccaroni Grill


Ida och Kajsas efterrätt


Fyrverkerier


Värre än nyårsafton


Fredag

Började dagen med att sola och bada på stranden. Tre gånger överraskades vi av regn, trots solsken, ja det är ju trots allt regnperiod. På eftermiddagen åkte vi iväg på en sightseeingtur med båt. Vi fick se bl.a Ricky Martins hus, Carmen Electras, Antonio Banderas och en massa andra kändisars hus. Har blandat ihop alla vid det här laget. Nu är vi tillbaka på hotellet och klockan är 19,00 dags för middag!

Ännu en dag på stranden


Lugnt och skönt


Fina båtar


Miami Bayside


Stoora fiina hus...


Insynsskyddat o bra (P Diddys tror jag)


Hm, vem bodde här nu igen.....?


Olle och Freddan


Torsdag kväll vid vårt hotell


Olle och Ida tar ett kvällsdopp


Torsdag den andra juli

Igår för 1 år sen landade vi i Tampa! Tänk vad fort tiden har gått, helt otroligt. Vi kom allafall iväg igår eftermiddag vid 17-tiden. Regnet öste ner, och det blev värre och värre ju längre vi körde. Läskigt att köra i det vädret, man såg knappt någonting framför sig, och Karin trodde hennes sista tid var kommen......Det regnade och åskade hela vägen ner till Miami! Kom tillslut fram till vårt hotel Circa 39 som vi bor på. Ingen lyx men helt ok. Vaknade upp till ganska mulet väder, men vi gick ner till stranden och solen kom fram! När klockan var 15, så mulnade det på igen, men inget regn kom. Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet. Vi tog en sväng på stan, kollade in Lincoln Road och Ocean Drive, och käkade tidig middag. Imorgon hoppas vi på sol igen så vi kan ligga på stranden, det var helt underbart så länge det varade idag, och vattnet var lite mer svalkande än i Clearwater.

Skitväder!


Ida, Kajsa och Olle kollar film


Miami Beach!


Underbart!


Lunch


Nej.......!


Ser mörkt ut....


Fördrink i baren på vårt hotell


Karin och Kajsa


Lincoln Road


På promenad genom stan....


Ida e inte rädd av sig!


Mera regn o åska!

Regn o rusk hela dagen! Chrille och jag tog en promenad runt sjön, och då var det uppehåll som tur var. Inatt har det åskat i stort sett hela natten, så det känns som man inte sovit så värst mycket. Nu har alla packat väskorna och så snart Freddan kommer hem från jobbet så ska vi åka till Miami. Kanske att jag tar en liten bloggpaus tills vi är hemma igen på lördagkväll........

Oväder

Idag har det varit riktigt tråkigt väder hela dagen! Regn och åska. Det var tom tornado varning vid Freddans jobb idag, så polisen kom och evakuerade området. Som tur var så gick tornadon vid sidan om, så de blev aldrig drabbade. Vi tjejer har tillbringat dagen i Brandon på shoppingcentrat där, trevligt. Olle har hängt med Christer, och Fille och Calle har varit hemma hela dan. Imorgon hoppas vi på lite sol, och så ska vi packa inför Miami trippen.

Basebollmatch på tv:n....


Dagens middag; Flygande Jakob


Tjejerna....


Christer och Olle tar ett kvällsdopp


RSS 2.0