Onsdag

Det blev en lugn och skön morgon här hemma. Sedan blev det stranden. Synd bara att inte barnen uppskattar det mera. Men det är olidligt varmt och havet svalkar ens inte! Ännu en helt otroligt varm och solig dag. Middagen åt vi hemma, en massa plock av smått och gott! Grannarna hämtade oss, så vi fick se en sjöko som låg och hade det allmänt skönt i vattnet, coolt. Självklart så blev det kortspel även ikväll. Det gick inte lika bra som igår..... Imorgon ska Freddan upp tidigt för att åka till jobbet, sen kommer han tillbaka hit igen.

Kommentarer
Postat av: klara

Hej där! Efter två nätter i Göteborg har vi nu landat i hemmabyn. Hela familjen har åkt mängder med karuseller. Vi hade jättebra väder då vi spenderade tisdagen från 11- 20 på Liseberg. Maja har oxå börjat "tuffa" på sig då hon nu älskar att åka. Kul! Nu Drar Henke i sina grå hårstrån för att få i gång poolen ska kopla en del som går till pumpen. Dax att få i gång systemet!!!!!!Förresten Fredde struntade vi i solfångaren vi tror för en gång skull att du hade rätt.

Vad härligt ni har det!!!! Har en kompis som drömmer att få se en sjöko. Och det har ni fått göra i fritt tillstånd även delfiner, åhhh vilken upplevelse. Hoppas nu Charina på fortsatt god vinst i kort spel! Grattis Mait! Hela högen här hälsar förutom Henke som inte har tid.

2009-07-23 @ 11:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0