Gott Nytt År till alla från oss alla!!!!


Rickard o Fredric är här!

Igår solade vi hela dagen! Barnen badade i poolen o hade skoj, solen sken och det var superfint hela dan! 
Jonas var snäll o följde med mig till flygplatsen för att hämta killarna på kvällen. Det var två trötta killar vi möttes av! I nästan 7 h fick de vänta i New York innan flyget till Tampa lyfte, jobbigt! Förhoppningsvis så kan de sova riktigt länge nu på morgonen, så de orkar med kvällen och nyårsfirandet som väntar! 

Nu går dagarna fort....

Ännu en dag med shopping på schemat!!!! Ja det blir lätt så när man är här.....MEN återigen så stannade jag hemma med barnen......En bil rullade åter mot Ellenton för lite kompletteringar:) Jag har mest gått hemma o plockat o tvättat, men även legat i solsängen o läst bok o haft det bra. Vädret har varit toppen, det är soligt och varmt ca 25-30 grader på dagarna....så de som shoppar har lite ångest över att de solat för lite.....ja, man kan inte få allt! Jag , Mamma o Ida tog en liten sväng framåt kvällen till Wiregrass och Mamma fyndade Lewis jeans! Kom hem till dukat bord, det bjöds på grillat även ikväll, gott! 
Filip är på hockeycup som sagt, och det går väl inte så jättebra. Förlust båda matcherna idag, tyvärr, men de verkar ha kul allafall som tur är. Alex , Fanny, Rebecca o Ida är o spelar tennis just nu, kl är snart 22.30, vi undrar om de träffat några.....?Imorgon måste vi komma upp och ut före kl 09,00 då det ska städas o bli fint här, det behövs kan jag säga.....
Jag saknar kommentarer, var är ni, vad gör ni???????

Malin beställde en shake.....


Efter middagen blev det glassbaren!


Hugo o Ida myser som vanligt


Malin o jag bestämmer vad vi ska äta


Inget litet fartyg....


Carnival Legend låg vid Channelside


Hugo, Ivar o Hilma


Båtar och vattenskotrar i Cory Lake


Söndag 28 december

Idag har det stått shopping på schemat igen:) Man får ju aldrig nog liksom! Men jag har fått stanna hemma med småbarnen, lika skönt det. Ikväll har vi varit i Channelside och ätit middag på en spansk tapasrestaurang. (Samma som vi var på med fam Johnson) Supergott, och Morfar stod för notan, tackar tackar! Martin kände sig inte så pigg efter shoppingen, så han stannade hemma. Nu sitter vi här, hemma igen, i våra pyjamaser o myser, mätta o belåtna. Fredrik o Filip packar, för imorgon åker de  iväg på hockeycup i Fort Myers, och kommer hem igen på nyårsafton, och då har ju även Frederic och Rikard kommit!

Olle nöjd efter Tampas vinst över Florida Panthers


Vin, ostbollar och Körslaget!


Grillat är gott!


Hilma blir fin i håret


Ida & Hugo myser


Hilma släcker törsten med en Coca Cola


en del har det bra


Lördag 27/12

Idag blev det stranden för de flesta. Jag, Ida och Mormor & Morfar stannade hemma. Ida o Morfar kände sig krassliga. Mormor o jag åkte o handlade. Strandfolket kom hem igen framåt 17-tiden. Freddan, Jonas, Morfar, Fille, Olle och Ivar stack iväg och kollade på Lightning som mötte Florida Panthers, vinst 6-4! Vi andra grillade kött och kyckling, supergott! Några valde att kolla på HSM 1 och vi andra kollade på Körslaget, synd att Timo´s lag åkte ut!!!

Det är jobbigt att gå på restaurang.....


Gott som vanligt


Middag på Macaroni Grill


Det blev en hel del......


Lunch!


Varför tar man alltid kort när man äter.....?


På väg mot Ellenton


Annandag Jul

Idag brukar ju vara den stora shoppingdagen hemma när alla reor drar igång. Eftersom vi är lite traditionsbundna så står det shopping på dagens schema. Det ska bli outleten i Ellenton. Klockan är redan nio, men det är inte många som är uppe. Så man kanske ska hämta kastrull locken o få liv i semesterfolket........
Det hostas fortfarande en hel del.......
Igår kväll tog vi det lugnt här hemma. Det blev kortspel, promenad, tv-tittande och en hel del surfande på datorerna. 

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JESSICA!!!!! Kramar från oss alla! Och Grattis i efterskott till Nicholas förstås!
Och Johanna fyller ju oxå år idag, Hipp hipp hurra! 

Ida har gjort ett eget spel som hon provar med Mormor


De som badade!


Beach Brudarna


Juldagen

Just nu är det lugnt o skönt här hemma. Allihopa utom Marie, Hugo, Ivar, Olle o jag har åkt till stranden. Hugo har haft feber inatt, och imorse kräktes han lite oxå. Så jag passar på att röja upp här hemma och tvätta lite. Hoppas de som åkt till stranden får fint väder, här är det mest molnigt för tillfället.......

Och ett till.......


Ett av alla pyntade hus


Olle fick en "Ezip"


Årets julklapp; pyjamasbyxa!!!


Alexandra har varit snäll.....


Äntligen kom Tomten!


Skumtomtar, knäck o annat godis


Dags för Kalle Anka!


Julbord


Hugo & Hilma


Födelsedagsfika


Hugo & Morfar badar


Jonas o Martin tar ett juldopp!


Julafton!

Julaftonen bjuder på klarblå himmel o strålande sol! Just nu badas det i poolen och solas för fullt. Snart är det dags för födelsedagsfika innan vi sätter igång att laga julmaten. Kl 15,00 ska vi försöka titta på Kalle Anka precis som vanligt, vi har ju internet som tur är!!! Men jag ska erkänna att jag saknar snön, och er därhemma! 
Ha en fortsatt GOD JUL!!!

Dags o kolla julstrumporna....


Ja må han leva! (Jonas gör morgongymnastik...)


Olle Hilma Malin & Ivar


Teamwork!


Seeega knäck!!!!!! jag var inte alls sådär glad.......


Knäckkok!


Hilma o jag bakar kaka


Fullt i poolen.....


Kvällsdopp!


Här handlar vi det sista......(23/12)


Grattis Filip som fyller 14 år idag på julafton!!!!!


Dan före dopparedan!

Idag har vi varit runt o handlat de sista julklapparna och julskinkan! Det blir "honeybaked ham" i år. Alla har köpt varsin julklapp till bestämd person som vi lottat fram. Tyvärr är vissa av oss sjuka fortfarande......Ivar har haft feber även idag! Mamma o Malin har mått sämst idag, snorar o hostar, men även Martin o Jonas är krassliga.
Hilma o jag har bakat ikväll, till Filip som fyller år imorgon, vi har även gjort knäck. 
Just nu sover alla och jag tänkte lägga upp lite bilder här, men det funkar inte!!! Får försöka imorgon igen..

Vi önskar alla en riktigt GOD JUL!!!!!!

Hos Frissan och shopping i Brandon

Idag delade vi upp oss lite. Fam Schedin tog en tur till Clearwater Beach för att kolla in strandlivet lite. Idag har det dock varit kyligare i luften och ca 17-18 grader bara, så det blev inget dopp i havet. Jag, Rebecca, Alex o Fanny har varit hos frissan och fixat till oss. Vi åkte till Brandon och köpcentrat där. Jonas, Marie, Hugo, Mamma, Pappa o Ida kom oxå dit för lite shopping. Dessvärre var det helt hysteriskt med folk o bilar! Jag o Rebecca satt fortfarande i frisörstolen när Marie o Co bestämde sig för att åka hem. Lite felkörning, avstängda vägar o BILKÖER, gjorde att det tog de 2h och 30 min att komma hem. (För oss tog det lite drygt 30 min) .....man kan väl säga att stämningen i den bilen var lite smått irriterad när de sent om sider äntligen kom hem.... Fredrik kom hem från jobbet vid 18-tiden och hämtade mig, sen åkte vi och åt middag med Tom (jobbarkompis) och hans fru Aida, trevligt! De andra fixade middag här hemma. Nu är det dan före dan före dopparedan, så imorgon ska sista klapparna köpas och julmaten förberedas!!

Långben


Mamma o Pappa i Canada


Tyskland


Rebecca o Toker


Fanny, Alex, Filip o Ida


Epcot


Middag på Fridays


Fantastiskt fint!


Mimmi´s hus


Magic Kingdom


Två fullspäckade dagar i 3 olika parker.....

Lördagen började ju inte så bra eftersom fam Scedin inte kunde följa med. Vi hoppades dock att de skulle ansluta till oss senare, men så blev det inte eftersom Ivar varit sjuk hela helgen. Fredrik tog med sig Filip, Alexandra, Fanny o Rebecca till Disney´s Universal, och vi andra valde att besöka Magic Kingdom. Vi köpte biljetter för 2 dagar/2parker och det kostade 149 dollar/vuxen, och när man väl är inne så tillkommer inget mer förutom det man äter o dricker. Och det kan förvisso bli en hel del....:) Vi åt o fikade en hel del, men vi träffade givetvis Mugge Pigg, som Hugo säger, och de andra disneyfigurerna. Vi åkte karuseller och såg 3D-film och strosade runt i bästa Florida vädret man kan tänka sig. Båda dagarna har det varit strålande sol och minst 25 grader! (Olle blev sämre under dagen o kämpade på med feber....) Freddan o Co som var på Universal tyckte att Aerosmiths Rollercoster och "Hissen" var det bästa. Vi avslutade kvällen med middag på TGI Fridays innan vi somnade ovaggade i våra sängar.

 Dag 2 började vi med frukost på MC Donalds, sen åkte vi tillsammans till Epcot. Fredrik och Olle åkte hem eftersom Olle fortfarande hade feber. Ena delen på Epcot är gjord så att man promenerar genom olika länder. Är man tex i Tyskland, så är det oktoberfest o öl, tysk mat osv. Så idag har vi varit i bl.a Mexico, Norge, Kina o Frankrike. Jag o Rebecca lunchade i Japan (sushi) och de andra åt i Italien. Bästa attraktionen i dag var Mission Space! Vi färdades i rymdraketer till Mars, ascoolt! Men så missade vi tex Soarin, som tydligen ska vara jättehäftig. Kl 19,00 så var Freddan tillbaka i Orlando för att hämta hem oss. När vi kom hem så hade Martin fixat middag, Malin låg däckad i feber.......Även Jonas har kämpat sig igenom dagen med förkylning. Men kul har vi haft allafall!

Walt Disney World


Orlando nästa!

Lite smått kaotiskt just nu på Cory Lake Dr. Alla försöker bli klara, det duschas, packas o äts frukost huller om buller. Ivar är dessvärre inte bättre än så länge, vaknade med hög feber även imorse. Kanske att han piggnar på sig så att fam Schedin kan ansluta imorgon, eller senare ikväll. Olle har kommit hem från hockeymatchen nu (han är hängig o klagar över halsont) och de vann med 4-0 och Olle gjorde 2 mål! Även Jonas har haft feber inatt......hur ska detta sluta......??? Nu skriver jag förmodligen inget förräns sent imorgon kväll när vi är hemma igen! Ha en underbar helg alla!

Hilma med Emma i "Build a Bear" affären


Olle & Hilmas fina pepparkakshus


Jullov!

Fredag och sista skoldagen före jullovet, skönt! Förmiddagen var lugn, det blev sol o bad o alligator spaning. Stackars Ivar har fått maginfluensa, så han har sovit hela dagen. Vid 13-tiden så åkte jag, mamma, Marie o Hilma till Olles klass o hälsade på. De hade lite julfest och skulle göra pepparkakshus, så vi var där o hjälpte till. Hilma fick göra ett eget, kul! Martin hann med att åka en sväng till Ellenton och outleten där. Vi andra kom iväg på eftermiddagen till Wiregrass för lite shopping. Ungdomarna handlade en hel del, och morfar med! Ikväll har vi försökt komma överens om hur vi ska lägga upp morgondagen i Orlando. Förmodligen så åker Fredrik med Fille, Rebecca, Alexandra och Fanny till Disney´s Universal, och vi andra ska till Magic Kingdom. Söndagen går vi tillsammans på Epcot. Vi får se om det blir så. Först o främst har Olle hockeymatch kl 07,00 som Fredrik o morfar åker iväg på. Och så får vi hoppas att Ivar är frisk och vi andra med......

Hugo & Jonas


Premiärdopp för de här tjejerna!


Grattis på födelsedan lilla Elsa, och krya på dig kramar från oss!!


Alexandra redo för manikyr....


Hugo


Första dagen med gänget

Imorse vaknade de flesta ganska tidigt. Så Olle o Ida fick sällskap vid frukosten 06,30. Malin o Marie gick ut hårt och tog en löparrunda runt Cory Lake, vi får väl se om det blir fler........Vi andra tog en promenad en sväng. Senare på fm så åkte vi tjejer iväg till nagel salongen och det blev både manikyr o pedikyr, dit ska vi åka fler gånger! Nu väntar vi på att Olle o Ida ska komma hem från skolan. Vi var förbi skolan en sväng o skulle hälsa på Ida, men vi kom försent hon hade redan ätit lunch, typiskt. Nu är det dags för sen lunch för oss (kl är 14,30) och ikväll ska vissa av oss iväg på hockey, Tampa möter Colorado.

"känn er som hemma"....


det blev taco till middag....


Glada killar


Vilken röra.....


Äntligen framme!


Snart ska de landa!!!!

Nu är det bara 1 timma kvar tills de ska landa här i Tampa, spännande! Jag har vilat hela dagen och det blir bättre o bättre, skönt! Ska snart börja så smått med att fixa lite mat, det blir tacos så det är snabbt o lätt gjort. Helst när Ida o Olle hjälper till så bra. Fille ska iväg på hockeyträning nu. Lägger ut lite bilder senare ikväll.....

Lite bättre idag.....

Har varit sängliggandes även idag. Det har jag ju inte tid med! Hade ju tänkt fixa med massor av saker nu innan alla kommer imorgon! Men Freddan har varit hemma mycket o hjälpt mig, som tur är. Det känns bättre idag än igår, men jag har fortfarande värk i nacken. Hoppas på en bättre morgondag. Det ska bli så kul när alla kommer imorgon, men då vill man ju vara pigg o alert! Just nu är kl 04.15 hemma i Sverige och gänget är på väg upp till Arlanda....spännande! De ska landa i Tampa runt 18 (vår tid) och Fredrik ska åka till flygplatsen o möta upp. Ikväll har vi bäddat alla sängar så det är klart!

Dålig dag

Har legat i sängen hela dagen, sovit som en stock. Imorse när jag skulle gå upp vid 06,30 så svimmade jag! Minns inte när jag gjorde det senast, läskigt ! Som tur var så var Freddan här.....Tror att det är pillrena som gör mig yr o snurrig och trött. Just nu känns det lite bättre, så vi ska avvakta tills imorgon.....

Tänk vad litet piller kan göra stor skillnad!


Vi körde "drive thru" för o hämta upp mina piller...


Läkarbesök...

Blev tvungen att åka till läkaren då värken i nacken bara blev värre, och varken tabletter, kräm eller nackkudde hjälpte. Barnen stannade hemma och Freddan o jag kom fram till akuten vid 20,30 och kom hem igen strax efter midnatt. Jag fick diagnosen Torticollis, som är en sträckning i musklerna. Och det gör sååå jäkla ont! Men nu har jag fått 3 olika pillerburkar så jag hoppas verkligen att det går över snart......

Hmm.....vad kan det vara....?


Julklappar....


Aj!

Igår morse när jag vaknade hade jag ont i nacken, så jag trodde jag legat fel på kudden. Men sen blev det värre o värre och imorse höll jag knappt på att ta mig upp ur sängen! Jag fick så här en gång hemma i Täby och då åkte vi till akuten. Om jag inte minns fel så var det ett virus. Så Fredrik fick laga all julmat tillsammans med Ida. Och dessutom åka o köpa nackkudde med värme o massage i samt starka värktabletter.....inte kul när man ska fira jul. För att komma i julstämning så drog vi ner persiennerna och tände massa ljus. Vi har ätit ett supergott julbord och druckit julmust. Kollat på Ensam Hemma 2, Vilse i NYC ,och ätit upp knäcken, så nu väntar bara julklapparna.......
Just det, Olle har ju spelat hockeymatch idag oxå. De vann med 8-2 och Olle gjorde 4 mål! 

Idag har vi bakat mjuk pepparkaka o kokat knäck!


Fotboll o hockey o Lucia....

Freddan o Fille åkte iväg tidigt imorse till Orlando där Fille spelat 2 matcher idag. Förlust i båda, 2-9 slutade första och andra 2-3. Olle skulle spela fotbollsmatch, men kände sig snorig o hängig, så han valde att vila istället. Men eftersom vi skulle fixa fika idag, så åkte vi dit o såg första halvlek. Får väl se om det blir nån hockey imorgon, match kl 10,00 i så fall. Nu väntar vi på att Fille o Freddan ska komma hem från Orlando. Kvällen blir lugn, kanske lite glögg o mjuk pepparkaka för att fira Lucia lite! Vi får titta på Lucia på svt.se. Imorgon ska vi tjuvstarta julfirandet, det ska bli julbord och julklappar!!!

Olle som åskådare


Heja blåa!!


Fredag!

Imorse så skulle vi äntligen komma iväg o fixa social security nummer för mig. Fredriks är klart, men jag har väntat dels på äktenskapsbevis som jag fick beställa från Sverige, och sen ett papper som heter I 94 som oxå krävdes. Men tro inte att det var allt!!! Nej då, jag behöver även ha ett "employment authority", och det behövs även för barnen! Jag tror jag blir galen, alla dessa papper!!!! Så fortfarande inget soc sec nr för mig eller barnen, och innan jag har det kan jag heller inte ta körkort. Men men det funkar bra ändå.....hittills allafall:) Christina o jag kom iväg på en liten shoppingtur, och så lunchade vi på Subway. Ikväll har Freddan o jag äntligen hunnit med att storhandla mat, vi hittade bl.a köttbullar "swedish style", spännnande......

Lycka till!

Idag Fredag så flyttar fam Wennerberg till Helsingborg!!!! Martina, Lukas o William ska flyga ner nu på fm, spännande! Pappa Anders är redan på plats och så får de vänta på flyttlasset som ska komma till kvällen. Hoppas verkligen att skypen fungerar så vi kan få va med på ett hörn:) Annars finns ju även telefon, som tur är. Men vi har verkligen vant oss vid skype som är super!!! ( Sophia, jag väntar fortfarande!) Vet inte hur jag skulle klara mig utan...... Förresten Martina, du borde börja blogga! Tips från Filip och jag tycker det är en lysande idé!!!!!!

Oväder

Idag är det riktigt ruskigt väder ute. Regnar o blåser, det var t.om tornado varning ett tag! Så idag ska jag hålla mig inomhus, fortsätta tvätta o stryka, kanske kanske baka något igen.......

Pepparkakshuset har rasat.....


och ute har "nätet" blåst sönder....


Det visste vi inte.....

Att vi har en konstnär i familjen:)! Fredrik kunde oxå följa med o se när Ida fick ta emot sitt pris imorse, hon fick i kategorin ART, dvs bild, kul! Idag har jag varit hemma o tvättat o tvättat. Måste börja förbereda för den stora invasionen! Idag om en vecka kommer dem! Så nu är det nedräkning som gäller! Har även bokat hotell för 17 personer i Orlando. Vi ska åka på lördagen den 20:e och stanna en natt. Sen får vi se vilka parker vi ska besöka, det blir en på lördagen och en på söndagen, ska bli jättekul!! Nu ska Filip iväg på hockeyträning och Olle Ida o jag ska åka o handla lite.

Ida får sitt pris


En stolt pappa och en glad Ida!


Idas diplom


Pride Awards Ceremony

Idag på morgonen har jag varit i skolan på prisutdelning! Det delas ut priser i olika kategorier i varje årskurs och i varje klass, som tex, Månadens student,Bäst i Musik, Bild, Matematik, Språk osv. Och Olle fick pris, kul!! Imorgon är det dags för femmornas prisutdelning och även Ida ska få pris, vet inte vilken kategori hon har "kammat hem, spännande!!

Olle fick pris i kategorin "Physical Education" (idrott)


Olle o Dwight firar med saft o kaka


Alla pristagare i årskurs 2


Grattis Tommy på födelseda´n!!


Måndag

Idag har jag följt med Christina på julklapps jakt. Själv är man ju helt klar, känns så skönt! Vi lunchade på en thai restaurang, supergott. Hon har bl.a köpt ett Star Wars spel till Nintendo Wii, och nu jagar vi laser svärd som man kan ha till. De verkar dessvärre vara väldigt poppis, så vi fick endast tag på ett, och hon behöver två......jakten fortsätter..... Annars har eftermiddagen/kvällen bestått av läxläsning och fotbollsträning, som vanligt på måndagar.....

2:a advent

Idag har vi fått väldigt mycket gjort. Fredrik stack iväg på möte imorse redan vid 07,30 en söndagmorgon! Som tur var kunde jag lugnt ligga kvar i sängen.....Mikey kom förbi vid 11-tiden och hämtade upp Filip. De skulle iväg på nån rockkonsert, och vi har ännu inte sett röken av dom (kl är nu strax 22,00!!) Hoppas verkligen att han kommer hem snart...... Olle har varit hos Nicholas hela dan, så Fredrik o jag passade på att köpa ALLA julklappar idag, så skönt! Ida stackarn fick klara sig ensam här hemma, men hon har pluggat och skrivit lite julkort bl.a. När vi kom hem från julhandeln, så gjorde vi vårt pepparkakshus, och Fredrik har dessutom slagit in alla julklappar.......

Olle o Ida dekorerar.....


Pepparkakshus a la Åkermark


Lördag del 2

Så blev det dags för Ida att spela match, och idag hade de inget flyt alls. Matchen slutade med förlust 6-0, tror jag...... Samtidigt så spelade Olle hockeymatch. De gick det lite bättre för, vinst 7-2, Olle gjorde 3 mål o 1 assist. Hur Filips match slutade vet vi inte än, ingen av oss såg den. Och han har ännu inte kommit hem, för direkt efter matchen åkte han med Mikey för att kolla Lightnings match. Den fick vi se på tv, och de förlorade, så nu väntar vi på att Fille ska komma hem. Olle sover över hos Nicholas inatt.......

Lördag

Då var första matchen för dagen avklarad. Olles lag vann med 5-0, inga mål av Olle den här gången. Så nu laddar vi för Idas fotbollsmatch och Olle o Filles hockeymatcher. 
Igår när jag var o handlade så höll jag på att köpa hem spansk mossa, men sen kom jag på att jag har ju hela trädgården full........

Spansk mossa


Inte bara palmer i Florida


Äntligen helg!

Man ska ju inte klaga, för veckorna går ju otroligt fort! Eller är det därför man ska klaga......Hur ska man hinna med allt? Fast å andra sidan så gör jag ju ingenting. Men nu har det hänt grejer här. Har bakat även idag. Toscarutor blev det! Kom iväg och storhandlade på Wal-Mart, hittade även sirap som jag var orolig över. Så nu kanske det även kan bli knäck kok i helgen! Känns bra att man kommit igång o fixat lite inför anstormningen som är på väg......vi blir totalt 19 personer som flest i jul o nyår.....! Kul kul. Nu har vi precis ätit middag. Jag drack lite vin tillsammans med Toja o Mange via skypen medans jag lagade middagen. Olle o Freddan var på hockeyträning. Olle var lyrisk när han kom hem, han stod bredvid självaste Martin St Louis, som spelar i Lightning och vars son nu börjat i ett av lagen. Imorgon har Olle först fotbollsmatch kl 09,45, senare på em hockeymatch, och samtidigt har Ida fotbollsmatch. Filip spelar match kl 19,00. Precis nyss ringde hans kompis Fredde från Täby (02,30 svensk tid!) så kul. Han och Rikard kommer hit dan före nyårsafton och det ska ju bli superkul! Filles kompis Mikey är här nu , han har käkat middag med oss ikväll, får väl se om han stannar över natt. Fredrik har det jobbigt idag, över 20 personer har blivit uppsagda på Pullman i Sverige, pga den dåliga konjunkturen, och det känns ju inte bra. Vi får hoppas att det vänder så de får tillbaka sina jobb.......

Kors i taket

Först o främst så kom jag ut på en liten promenad på förmiddagen. EFTER att jag skypat med Marie, Jenny o Martina:) Jag gick hem till Christina o fikade, trevligt! På eftermiddagen BAKADE jag! Känner mig helnöjd. Ska nog eventuellt fortsätta imorgon, och då ska det bli Toscarutor. Men det beror på om jag orkar att åka till affären, för jag behöver en del ingredienser som saknas. Sirap t.ex, hur ska jag hitta sån sirap som jag behöver...? Finns förmodligen hyllmeter med olika slags siraper........ Ikväll kommer även Freddan hem, skönt!

Chokladrutor, Kärleksmums, Snoddas eller vad kallar ni de här?


The kräm....

Vet inte om alla läser kommentarerna som skrivs. Det är så kul tycker jag, när ni skriver nåt, jag blir jätteglad! Allafall, igår så pratade vi om ansiktskräm, så nu tänkte jag passa på att visa den! Jag har fått den av Lars och han har ett företag som gjort den här och flera andra krämer! Tänka sig Sophia o Lotta, det skulle vi vetat när vi gick på mellanstadiet, att våran Lasse skulle bli så duktig!!! hihi. Gå gärna in på www.swedishskincaresystem.com och kolla vad som finns. Det går givetvis att köpa den online, eller så finns den på NK bl.a

Julklappstips!


Kalla nätter men varma dagar

Alltså ni förstår inte hur lite jag gör på dagarna. Ingenting. Ändå är minsta lilla grej som man ändå måste göra, skitjobbig. Tex åka o köpa mjölk, eller posta ett brev. Det kan jag ha "hängandes över mig" en hel dag. Och ändå inte få gjort det. Även ikväll har jag åkt till hockeyträningen t/r. Var ju tvungen eftersom Fredrik inte kommit hem än, typiskt och jobbigt:) Ska försöka få till en liten ändring kanske redan imorgon. En promenad vore på sin plats!

3 december 15,30 klarblå himmel sol ca 20 grader....


3 december 07,30 frost och 5 grader.....


Tisdag

Idag följde jag med Christina för att köpa belysning till hennes palmer ute. Hon valde de färgglada ljusslingorna, och så köpte hon kransar att hänga på dörren och lite annat smått o gott. Sen lunchade vi med hennes man på Olive Garden. Nu har Filip o jag precis kommit hem från hockeyträningen, som inte var en träning, utan de spelade match mot U16 laget. Det hade vi totalt glömt bort, så nån matchtröja hade vi inte med oss. Men det löste sig ju ändå. De spelade 2-2 så de var jättenöjda! Jag hann o se lite av andra och hela tredje perioden för jag gick ju o strosade på köpcentrat.....Olle o Ida har varit ensamma hemma, men de är så vana vid det, vid det här laget. Pratade precis med Freddan, han flög till Chicago imorse, och nu satt han o Bob i en hyrbil och körde norrut, i värsta snöovädret! Här ska det bli kallt igen, det kan bli nollgradigt under natten sägs det.....

Driftstopp på bloggen

Igår kväll när jag tänkte skriva några rader här, så var det driftstopp från kl 01,00-05,00 svensk tid. Och det är oftast då jag skriver. Men nu så är det igång igen. Igår fick vi klart med utebelysningen och det blev jättefint!! Men mer än så här blir det inte, tror jag....... Annars var det en lugn dag igår. Läxor o fotbollsträning på kvällen. Imorse stack Freddan iväg tidigt som bara den, och kommer hem på torsdag igen.

Fint!


Första ljuset tänt....


1:a advent

Som vanligt så var vi väldigt sega här på fm. Hann med att skypa med flera vänner, trevligt. Sent omsider så kom vi iväg för att uträtta lite ärenden. Jag som hade tänkt att vi inte skulle lämna huset idag, men så blev det ju inte. Men vi fick en hel del gjort och tom julklappar hann vi handla! Idag har det varit mulet o grått o regn, och då är det lättare att komma i julstämning, så man får tänka positvit. Vi klädde granen medans vi spelade julmusik, mysigt. Till middag blev det pizza och minihamburgare, nyttigt o bra! Hur firade ni första advent?

RSS 2.0