1:a advent

Som vanligt så var vi väldigt sega här på fm. Hann med att skypa med flera vänner, trevligt. Sent omsider så kom vi iväg för att uträtta lite ärenden. Jag som hade tänkt att vi inte skulle lämna huset idag, men så blev det ju inte. Men vi fick en hel del gjort och tom julklappar hann vi handla! Idag har det varit mulet o grått o regn, och då är det lättare att komma i julstämning, så man får tänka positvit. Vi klädde granen medans vi spelade julmusik, mysigt. Till middag blev det pizza och minihamburgare, nyttigt o bra! Hur firade ni första advent?

Kommentarer
Postat av: syster malin

Ja, julmusiken behövs för o komma i stämning:)Vi hade bakdag i lördags, lussebullar o pepparkakor och så åt vi skinkmacka:) Igår var vi bjudna till fam Jarl på adventsglögg, jättetrevligt! Barnen fick göra en tomte o vi vuxna fick göra marzipan figurer, det va jag verkligen inte bra på, ha ha, men det va mysigt! Å så drack vi glögg såklart o så hade hon bakat! Fam Jute var där oxå och en familj till, så det var full fart! Sen avslutade vi kvällen med tacos o film här hemma, Arn. Den var jättebra! Puss o kram!

2008-12-01 @ 05:47:52
Postat av: Toja

Ja - inte var det någon vidare julstämning första advent. Regn, regn, regn - synd att inte snön fick ligga kvar. Vi tog en promenad för att chocka kroppen lite och sedan gick vi förbi "stan" och tog en fika bland övriga adventfirare. Träffade på din syster Marie, Jonas och Hugo. Sedan gick vi hem och hyrde med oss två filmer - Abba och Varg, tände en massa ljus och sjöng glatt med till musiken i Abba the movie :).

KRAM

2008-12-01 @ 10:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0