Besök och stranddag

Nu har jag faktiskt lite kul att berätta. I förra veckan fick vi Mjölbybesök! Alltid lika kul att få påhälsning :)  I torsdagseftermiddag svängde fam Wikström (3 av 7) förbi här, efter att ha varit på turné genom typ hela Florida. Eftersom Olle och Freddan kom hem sent från hockeyträningen och knappt var med under kvällen, så övertalade vi dem att stanna ytterligare en natt. Så fredagen blev det en tur till Wiregrass och ett stopp på Marshall´s under dagen, innan kvällens middag intogs på Glory Day´s där vi även såg Lightning matchen. 
På lördagmorgon åkte de tillbaka söderut mot Fort Lauderdale.
Superskoj att ni kom och TACK för choklad och champagne! 
 
Freddan och jag passade på att ta en stranddag, så vi tillbringade dagen ute på St Pete beach. Helt underbart!
 


En Strawberry Daiquiry sitter aldrig fel i värmen :) 
 


Vädret är helt perfekt just nu. Sol sol sol hela dagarna och lite svalare under nätterna. 
 


I söndagsförmiddag åkte Freddan iväg på jobbresa och kommer inte hem förräns fredag, Halloween. Vi har inget särskilt inplanerat än så länge, men Olle ska iväg med kompisar på Trick or Treat. 
 
 

En helg fylld med hockey

En rikigt lyckad helg med massor av hockey blev det. Samt en hel del billåkande....
Vi flög till Manchester, New Hampshire i torsdags och landade tidig eftermiddag. Eftersom vi inte hade något inbokat förräns fredag morgon, så beslöt vi oss för att bila till Filip i Foxboro, Massachussets och hälsa på honom och Rikard. Gps:en visade att vi skulle vara framme 16:20 vilket passade perfekt för då skulle vi hinna se slutet av deras träning. MEN då hade vi inte räknat in regnovädret plus att trafiken gick i slowmotion. Så istället körde vi direkt hem till deras hus, (var framme strax efter 18!) fick en rundvisning av Fille och sen körde vi till Rhode Island och tittade på när Providence College spelade match mot Team Usa U18. En av killarna i Filles lag spelade i Usa laget och en annan kompis (från Kents Hill tiden) i Providence laget, så det var kul o se. Det blev en sen middag på Chilis innan vi skjutsade hem Filip och vi andra åkte till vårt hotell. 
Fredag morgon hade vi bokat in en rundvisning på en skola för Olle. Olle börjar high school nästa år och det här är en jättefin skola som heter Governors Academy. Så himla fint! Fantastisk miljö, och omgivning och Olle gillade det jättemycket. Hockeycoachen på skolan känner vi sen innan, Filip hade honom på Kents Hill :)
Efter rundvisning lämnade vi Massachussets och åkte mot Maine. Där spelade Olle 2 matcher på kvällen och de vann båda. 


Lördag startade tidigt på morgonen med nya matcher. Portland Pirates bjöd på kanonbra motstånd men vi vann båda matcherna efter hårt slit. 

Olle valde att stanna med sina lagkompisar efteråt och de åkte och shoppade på en outlet, medans jag och Freddan körde i 3h för att se Filip och Rikard spela match. 
Helt klart värt den långa bilresan! Både Filip och Rikard spelade och de vann med 3-2. 


Vi fick krama om Filip efter matchen, men sen var vi tvungna att köra tillbaka till hotellet. Stöp i säng strax före midnatt. 
Söndagmorgon ringde klockan 06:30 och så var det dags igen:) Denna gången mötte vi Maine Gladiators och det blev två lätta segrar. Även Filip och Rikard spelade match på söndagen och de vann med 5-3! Tyvärr kunde vi inte se den, för direkt efter Olle's matcher åkte vi till flygplatsen och så hem till Tampa där vi landade 23.00......

 

En liten uppdatering

Det är glest med blogginlägg, jag vet. Här rullar dagarna på, Olle kämpar på i skolan, Freddan kämpar på på jobbet och jag och Molly håller ställningarna här hemma :) 
Vad har vi gjort sen sist.... Jo, vi var och kollade på Caroline´s (Yoona´s svenskkompis) fotbollsmatch på University of Tampa. Vi fick även träffa hennes föräldrar som var här och hälsade på , trevligt! De vann matchen och Caroline var superduktig i mål. 
Vi passade även på att gå på en hockeymatch tillsammans med dem och vi såg Lightning vinna över Canadians med 7-1, kul med många mål. 



Olle spelade två matcher i helgen i Clearwater och det blev en vinst och en förlust. 
Vi har blivit bjudna på middag hos Tobbe och Åsa, samt hunnit med flera restaurangbesök tillsammans med de och deras vänner som hälsat på här från Sverige. 
I helgen vankas det ännu mera hockey! Imorgon flyger vi upp till Maine, Olle har turnering där. Vi ska även passa på att titta på Southshore Kings, där Filip och Rikard spelar, och få träffa dem! Så spännande och rolig helg! 
Molly får flytta hem till kompisen Sandy (Tobbe och Åsa) 
 

Välkommen Florida höst!

I lördagsmorse vaknade vi upp till 14 grader! Första kallfronten denna hösten. Går knappt beskriva den lyckokänslan :) September månad var ovanligt regning och grå och så hög luftfuktighet. Varmt som tusan dessutom. Så nu välkomnar vi mer än gärna detta underbara väder! Klar och härlig luft, sol från klarblå himmel och 26-28 grader, hoppas det håller i sig ett tag.
Alla mina gästbloggare har nu åkt hem, så det blev väldigt tyst i bloggen. Tack Marie, Jessica, Sophia och Johan!
Förra veckan hände inte mycket kan jag säga. Helt slut och det var så skönt att bara göra ingenting. 
 
Har haft så mycket kul med alla gäster!
Fick dock en hel del fixat här hemma. Bl.a så ringde jag äntligen efter en elektriker, nu blir det ny utebelysning, han har bytt lamporna vi har över köksön, och fixat en massa annat smått o gott som slutat funka. Alltid är det nåt som går sönder, blir tokig. 
Vi har varit i Coral Springs med Olle på hockey, det blev vinst i de två matcherna de spelade. 
 


Vi har även sett Lightning (träningsmatch), och nu på torsdag drar äntligen NHL säsongen igång.
 



Nu ska jag putsa fönster!



RSS 2.0