Tampa

Hejsan hoppsan! Två månader har passerat sen jag sist skrev här......
Mycket skoj har hänt i sommar och vi har haft det helt fantastiskt. Vi tillbringade hela 7 intensiva veckor i Fuengirola. Släkt och vänner på besök, vi har badat, solat och ätit ;) Njutit av vårt hus som känns helt fantastiskt att vi har nu inför framtiden. Och nu är vi återigen grannar med Tobbe och Åsa (när vi befinner oss i Spanien alltså) ordningen återställd. Vi köpte deras gamla hus, och de har byggt nytt ett stenkast från oss. 
På vår gata hemma i Spanien :) 
 
 
Tröttnar inte på den här utsikten, började varje morgon med kaffe o dator på terrassen, bäst!
 
Vet inte riktigt när vi får möjlighet att åka dit igen, men hoppas att det inte dröjer alltför länge. 
 
Innan vi åkte hem till Tampa (har många hem nu;)) så hann vi med lite mer Stockholm. 
På vår gata hemma i Stockholm
 
En annan underbar utsikt som jag älskar!
 
 
Filip har bott och jobbat i Stockholm hela sommaren. Han fick en veckas semester, och då passade han på att åka till Spanien tillsammans med Carl, men då var inte vi kvar. 
Nu åker han tillbaka till USA imorgon fredag, och snart börjar allvaret igen, dags för tredje året på University of Rhode Island. 
 
Olle har hängt med oss hela sommaren. Han flög till Tampa samma dag som mig, fast på annat flyg, och nu är han redan på plats i Boston och har kommit igång med hockeyträningen. Skolan börjar först den 11:e september, så jag och Fredrik åker upp på torsdag nästa vecka och hälsar på både Olle och Filip. Olle flyttar in i nytt rum, de byter varje år, och Filip flyttar in i nytt hus som han ska dela med två kompisar.
Olle börjar även han tredje året, och han fortsätter såklart på The Governors Academy. 
 
Ida ska iväg på långresa! Hon och Julia ska resa runt i Asien, så kul! På söndag bär det iväg........, lite nervöst ändå känner jag.....
Vi får väl se hur länge de är iväg, hon kanske kommer hem lagom tills jag är tillbaka i Stockholm den 19:e oktober. 
Fredrik har ett gediget schema i höst, med massa resor, så då passar jag på att följa med på en av Sverige resorna i oktober. Skoj! 
 
Sen är det snart jul;) Den firar vi här hemma i Tampa, som jag längtar! Då kommer Ida och Alexander (pojkvän minsann! ♥) Rebecca och Martin, och såklart Olle och Filip. Även Fam Wennerberg är i Florida, så till nyår hoppas vi få sällskap av dom, tjohoooo! 
Mycket skoj att se framemot i höst! 
 
Hursomhelst, det var jätteskönt att komma hem till Tampa igen. Resan med Molly var en pärs, och inget jag känner att jag vill utsätta henne för igen på länge.......
Så när jag åker till Sverige i oktober så stannar Molly hemma och förhoppningsvis får hon sällskap här!
Men hon har inte tagit skada på nåt sätt, är sitt vanliga jag som tur är. 
Det har regnat massa sen vi kom hem. Varmt och superfuktigt....pust. Men igår fick vi en solig dag äntligen.
 Att bryggan är glödhet och solen steker på, typ 35 grader, är inget som bekommer Molly, hon älskart!
 
Dags att ta tag i dagen!
 
 
 
 
 

RSS 2.0