Huset är sålt!

Ser att det är prick 1 månad sen jag skrev här, och mycket har hänt vill jag lova.
Fredrik och jag har hälsat på killarna och fått se dom spela varsin match. Vi hann även med middag med Olle och Julia, fika med Olle och hans kompisar. Middag med Filip och Melissa och en långfrulle tillsammans innan vi åkte. Det blir alltid kort och intensivt, men så mysigt.  
 
Olle nr 12, spännande match som slutade med förlust....
Fille o dom vann enkelt...
 
 
 
Kerrie och jag åkte till Nashville för o se Bobby Bones show. Jag hade noll förväntningar, såg bara framemot en rolig resa till Nashville:) Oj oj oj så skoj vi hade!! 
Vi åkte fredag till tisdag så vi hann med att se oss omkring, uppleva bargatan, gå på museer, åka sightseeing buss och så avslutade vi med konserten som bjöd på bla Darius Rucker, Keith Urban, Hanson brothers, LANCO och Dierks Bentley. SÅ bra!!!
 
 
 
 
 
 
 
Under tiden jag var i Nashville så var Fredrik i Las Vegas på mässa, och hemma fotades och filmades huset inför försäljning.
 
Fredrik som varit sjuk hela tiden i Las Vegas, fick rycka upp sig och så blev det en väldigt intensiv helg med både Gasparilla och NHL Allstar game!
 
 
 
Filip ordnade biljetter till Allstar åt oss. Hans kompis pappa är Bill Daly, som är "Deputy commissioner och chief legal officer of the NHL" 
Så himla snällt! Vi fick träffa honom och han presenterade oss även för Peter Forsberg, som är ordförande för Svenska ishockey förbundet, alltså inte Foppa, som vi trodde vi skulle träffa. HUR KUL!? Som vi skrattade åt det. ...
Massa svenska spelare var med
Och vem uppträder i pausen då?! Kid Rock!!! Hade noll koll, så det blev ju ännu en trevlig överraskning :) 
 
 
Och nu är huset sålt. Det tog prick en vecka! Vi hade aldrig kunnat tro att det skulle gå så fort. De nya ägarna är från Rhode Island och ska flytta in den 23:e mars! Den 22:e mars kommer Marie o Co, de är 8 personer totalt. Och vi har inget hus längre.....Det har varit ett par stressiga dagar här kan jag lova. Men nu verkar det som jag har löst boende för oss, puh! Vänner till oss är i Korea så vi får låna deras hus, så snällt. Vi kommer börja med Clearwater beach i fyra nätter, sen har vi deras hus. 
Alla våra möbler säljs och igår började det tömmas så sakteliga. 
Mycket jobb framöver, men det känns ändå som vi har läget under kontroll nu......:) 
Filips rum, tomt
Köksmöbeln och Matsalsmöbler sålt.
 
Möblerat så här så länge :)
 
 
Så jag vet vad jag gör nu.
Rensar och slänger och försöker bestämma vad som ska skickas till Spanien. 
10 år i ett stort hus, det finns lite o jobba med om man säger så ;) 
 

RSS 2.0