December skoj

Inte ett enda julbord för oss, än så länge. Vi var på Carolas Julshow i Steninge slottsby, så stämningsfullt o fint. Det var vi, Johnsons, Wennerbergs o Fredrikssons. Jenny och jag hade bokat in oss på Le Rouge, den barnförbjudan julfesten, efter. Men ack så besvikna vi blev, när det inte alls var någon julfest! Dålig info på hemsidan, vi var där 1/12 och deras julfest började först tisdag 5/12......trist! Men vi hade ju såklart kul ändå, sällskapet är ju viktigast :) 
Fångade visst inte Carola på bild
 
Bara ett par dagar senare gick vi och såg Pernilla Wahlgrens show Kort Glad o Tacksam tillsammans med Jenny o Nicke. Alltså, det var så himla bra! Skrattade så vi grät ;)
Gick till restaurang Himlen efter showen, vilken utsikt! 
Ska tillbaka dit redan ikväll, då jag Ulrika och Linda ska gå o se Pernilla o Sofias livepodd :)
 
I helgen som gick hade vi besök av fam Logander. Vi hann o hänga på fredagkvällen och till söndagfrukosten. 
 
På lördagen mötte nämligen Fredrik o jag först upp Björn o Jessica, som var i stan med vänner, på en drink. På kvällen hade vi bokat bord på Nosh and Chow med Ida, Alexander , Pappa Tommy o Malin. Så trevligt! 
Vi försökte gå till Peppar för en drink både på fredagen med Loganders och även på lördagen med Ida o co, men knökfullt! 
Har aldrig sett en så julpyntad restaurang, galet kul!
 
Helgen kan sammanfattas med mycket god mat o drinkar o trevligt sällskap!
Avslutade på bästa sätt med söndagsmiddag i Täby hemma hos fam Fredrikssons. Firade Arvid som fyllt, Elsa som snart fyller. 
 
Molly och jag har även promenerat till Gamla Stans julmarknad. 
 
 
Den dagen var det grått o blött ute. I morse vaknade vi upp till snöfall. Verkar dessvärre inte som det blir mycket mer, men mysigt med det lilla.
 
Boston närmar sig med stormsteg! Så nästa vecka åker vi ner till Mjölby o lämnar Molly där.
 
 

September , Oktober, November

Inläggen duggar inte tätt i min blogg numera;) 
Nu har vi varit hemma i Sverige i lite mer än 3 månader redan. 
Saknar vi Tampa, Florida, Usa? Ja, självklart! Men det känns ändå lite nytt o spännande att vara här i Stockholm och få bo in sig i lägenheten vi haft i snart 2 år, men knappt bott i. 
Så när jag längtar tillbaka, då går jag bara in här i bloggen och läser gamla inlägg och tittar på alla bilder:) 
 
Ida och Alexander har flyttat till Täby. De har fått så himla mysigt i sin lägenhet, och de trivs toppen! 
Så när de flyttade ut, passade vi på att göra lite ändringar här hemma. Vi har fått en köksö, bytt ut soffa, och gjort Idas sovrum till matrum. 
 
 
 
Kul o ändra o fixa.
 
Hösten har varit helt fantastisk! Och nu har Molly fått känna på lite vinter. Hon blev helt tokig av att känna frosten under tassarna;) 
Så fint i Vasaparken
 
Vi åkte en sväng till Spanien för att titta till renoveringen som pågår där. Full fart o fullt kaos. Mycket kvar att göra, men vi litar på vår byggare som säger att han håller tidsplanen. Nu har vi lagt till lite mer jobb, så i början på nästa år hoppas vi att allt står klart. 
 
 
 
 
Vi var där över Thanksgiving, så Tobbe fixade kalkonmiddag! 
 
Så gott! 
 
Nu ser vi framemot nästa resa som blir till Boston över jul och nyår! Ska bli så himla kul o härligt! Lilla Molly får stanna hemma hos Farmor o Farfar 😍
 
 

RSS 2.0