Måste bara säga.....

Att det va så himla kul att ni kom förbi!!! Jag lyckades samla ihop mig riktigt skapligt tills hela fam Fors/Olson + Anders + Ulrika o Gabbi kom förbi för att säga "ses snart igen":) 
Kan inte förklara med ord hur jobbigt jag har haft det idag, samtidigt som jag tycker att det ska bli så himla kul!!!!
Nu känner jag mig allafall lite bättre till mods. Tidigare kunde jag inte tänka mig att svara i telefonen, men nu har jag pratat med flera av er!
Nu måste vi ta tag i packningen, hörs så snart jag hittar internet igen,

Kramar i massor till er alla som läser detta!!!!!!!!!!!!!

Jobbig dag.......

Om jag fällde en tår igår på bion så ska vi inte prata om hur mycket jag gråtit idag. Det känns jätte jobbigt just nu. Avsked är det värsta jag vet, så tyvärr pallar jag inte att åka med Fredrik o barnen för att säga Hej då till alla som jag skulle vilja. 
Vi har iallafall fixat med allt vi hade tänkt; varit o tagit sprutor, växlat pengar och så hann vi med o luncha med Linda , Arvid o Elsa, Martina Lukas o William o så Alva o Gabbi. Och så gick man på Täbban med rödgråtna ögon.......Usch o fy!!!!!
Efter Täbban så åkte vi med Linda hem för o fika, och sen fick jag nästan panik och ville bara åka hem, kände att jag inte klarar mer just nu.......jag bara gråter.
Så Fredrik har precis lämnat av mig här hos Tobbe, och ska åka tillbaka för att hämta barnen. Sen måste vi försöka få ordning på alla våra väskor, och sen blir det till att slappa framför tv;n. Imorgon ska vi upp tidigt för flyget går 09.10 från Arlanda. Vi behöver nog beställa 2 taxi bilar om vi ska få med allt! 
Nästa gång jag skriver så är hela familjen i Tampa på vårt hotell som vi ska bo på de 2 första nätterna, tänka sig!!!

Stor Kram till Alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Sex and the City och middag hos Babos

Filmen var jättebra! Man fick både skratta o fälla en tår.........Bio är ju alltid kul o komma iväg på, det blir alldeles för sällan bara. Jag kände mig lite "gråtig" efteråt faktiskt...tänkte på hur mycket jag kommer sakna mina kära väninnor!!!

Efter filmen var vi på middag hos Filles kompis Jogge. Oj oj vad vi har ätit gott och mycket!! Nu kommer man sova gott inatt. Imorgon är det vår sista dag här hemma innan det stora äventyret börjar, jag vet inte om jag fattat det än.....?
Nu e det dags att sova!


Men inget kalas för oss......

Kusin Hilma fyller 4 år idag, hurra hurra hurra hurra!!!! Tyvärr kan vi inte komma o fika, trots att 25 mil känns relativt nära just nu!! :) Nästa vecka är avståndet betydligt längre........
Ja nu är det väldigt nära! Imorgon ska vi fixa det sista, ta sprutor växla lite pengar m m, och försöka få lite ordning på allt bagage. Undra just hur många kilos övervikt vi har......Det kan jag återkomma om....
Idag ska Ida vara hos Alva och Gabbi, Filip är med Calle och Olle har inget bestämt riktigt än. Men nu passas det på att sova över hos kompisarna.
Jag och Martina och Linda och Ulrika ska gå på bio Sex and the City!

Grattis Hilma!


Hemma hos Wennerbergs...

Idag har jag o Martina varit lite överallt. Vi började med att åka till Ulriksdals Handelsträdgård där vi åt lunch. Sen gjorde vi små stopp lite här o där; bla på Smakfull Kollektion där Martina shoppade lite:) Själv kan jag ju inte göra det just nu, tyvärr!!! Får ju inte ner en enda pinal till i väskorna! Nu ska vi få middag här hos familjen Wennerberg, ska bli gott! Olle ,Lukas o William har precis kommit hem efter en hellyckad dag på Grönan! Olle har fått det som en  avskedspresent från Lukas, så snällt!

Så här ser det ut, vårt hus i Tampa!


Lördag!

Undra just vad man ska hitta på idag.......? Snart kommer Anders Lukas o William o ska ta med Olle på en överraskning; Gröna Lund! Får väl återkomma om vad vi andra hittar på.....

Champagne på kylning!

Då är huset sålt på riktigt nu, och nycklarna är överlämnade, och ja det känns faktiskt bra. Nu är man så nyfiken på vårt nya hus som vi ska bo i! Så för att fira lite så har jag lagt Tobbes champagne på kylning:) Känner mig riktigt hemma här!
Nu ska Ida och jag åka till Martina där Olle är och så ska vi luncha med dom. Ikväll ska vi hem till Rydheims på middag, trevligt!

Godmorgon!

Var ju tvungen att gå in på min nya blogg direkt:) 
Snart är det dags att åka till Svensk Fastighetsförmedling och avsluta husaffären. Sen äger man just ingenting längre...... Alla våra möbler har vi sålt/skänkt till nära o kära. Vi har ca 25 flyttkartonger förvarade med det vi sparat, annars är det bara kläderna vi tar med oss till Tampa. Jo förresten killarnas hockeybagar samt 4 kartonger kommer skickas över så småningom. Barnen har packat varsin kartong med saker de ville ta med sig. Kan ju faktiskt vara skönt att ha något personligt med sig när allt annat kommer vara nytt.

Dags för frukost!

Är det så här lätt????

Oj oj va det var lätt att fixa sig en egen blogg! 
Här har jag tänkt att skriva lite om mitt nya liv som Desperat? Hemmafru i Florida......haha....

Vi åker på tisdag, och nu är det mest en enda väntan på att komma iväg! Imorgon lämnar vi ifrån oss huset, känns bra. Vi är inneboende hos Tobbe just nu, och våra 10 väskor står packade o klara.
Känns inte riktigt verkligt än, trots allt.......:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0