Men inget kalas för oss......

Kusin Hilma fyller 4 år idag, hurra hurra hurra hurra!!!! Tyvärr kan vi inte komma o fika, trots att 25 mil känns relativt nära just nu!! :) Nästa vecka är avståndet betydligt längre........
Ja nu är det väldigt nära! Imorgon ska vi fixa det sista, ta sprutor växla lite pengar m m, och försöka få lite ordning på allt bagage. Undra just hur många kilos övervikt vi har......Det kan jag återkomma om....
Idag ska Ida vara hos Alva och Gabbi, Filip är med Calle och Olle har inget bestämt riktigt än. Men nu passas det på att sova över hos kompisarna.
Jag och Martina och Linda och Ulrika ska gå på bio Sex and the City!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tid en går ju så fort ,läste Charina och Kjells inlägg

Det var många år sen vi sågs allt snurrar på hela tiden. Det blir mer påtagligt när man börjr prata om att flytta till USA.

Vi tänker på eller alla

2008-06-29 @ 18:00:45
Postat av: maja och olle

Glömde skriva våra namn

man är ju inte van

2008-06-29 @ 18:02:52
Postat av: Toja

Vi som var på Hilma´s kalas kan konstatera att det nog hade varit värt de 25 milen för bull- och kakfaten som Malin dukat upp och absolut den goda jordgubbspajen. Hoppas ni har haft en trevlig bio-dejt.Själva sitter vi nu här med "dästa" magar men funderar ändå över vad vi kan stoppa i oss härnäst:)





2008-06-29 @ 19:04:39
Postat av: carina

maja o olle!

jag har faktiskt listat ut vem DU är........:))) men det är alltid trevligt när nån skriver nåt till mig här, hihi! nä, om man skulle ta sig lite mer skumpa nu!!!

2008-06-29 @ 23:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0