Top Golf

Helgen försvann i ett rasande tempo, men vi hann med mycket. För första gången testade vi ett nytt ställe här som heter Top Golf. Så himla skoj! Man behöver inte kunna spela golf och det passar för alla åldrar. Svinga en golfklubba och hoppas på tur är det som gäller :) Det finns olika spelvarianter, men vi spelade att högsta poäng vinner. (Jag vann!!) 
 




 
Olle o Co
 


Vi hade 2 stycken Bays som det kallas och vi vuxna spelade på en och ungdomarna på en. 
 


Självklart finns det bar och restauranger och man kan beställa det man önskar till sin egna lilla Bay. 
 




Efter golfen mötte vi upp Kerrie och Lyndon på Bonefish för middag, och fick även träffa Lyndons föräldrar som hälsade på från Canada.
 
På söndag åkte ungdomarna iväg och spelade Paintball. Jag och Freddan kollade på Filips match online. De vann mot Philadelphia Flyers och nu påbörjas slutspelet i helgen. De kommer spela bäst av 3 matcher, vinna el försvinna. 
På eftermiddagen mötte vi upp med Yoona och njöt av god mat och en fantastisk solnedgång på Whiskey Joe´s.
 


Ida har sportlov och befinner sig i Val Thorens! Ser helt underbart ut! Vill oxå åka skidor.....




 
Sist men inte minst så bokade vi våra biljetter till Sverige i sommar. Vi kommer stanna i hela 6 veckor, härligt! Nu har vi bara ett litet problem. Vi hade tänkt att ta med Molly. Men eftersom det är sommarperiod, så måste man boka henne via Pet Cargo. Då kostade det inte 200 dollar längre, som det gör vanligtvis, nej nej, hör o häpna 1,600 dollar vill de ha........ enkel resa!!!!!! 
 
 
 
 
   
 

Alla hjärtans dag, 50 shades och fettisdag

Fredrik och jag hade Alla Hjärtans dag date på fredagen den 13:e. Vi gick och såg  den berömda Fifty Shades of Grey. Jag har läst alla böckerna, Fredrik visste inte mer än vad jag berättat. Jag tyckte filmen var helt ok, precis enligt boken, men tyvärr är det inte min Mr Grey alls....Ana däremot tyckte jag passade bra efter att ha sett filmen. Trodde nog det skulle vara ännu mera sexscener ;) 
För första gången provade vi CineBistro, mat och bio i ett. Kul o testa nåt nytt! Vi var där 30 min innan filmen började, beställde mat och dryck av vår servitör. Man satt i väldigt bekväma, breda skinnfåtöljer,  och maten var helt ok. När filmen väl började så kunde man inte beställa mer, utan man fick se till att beställa det man ville ha på en gång. Förrätt, varmrätt, efterrätt, godis, popcorn och drinkar. Ville man ha någonting mer, så fick man knalla ut själv och fixa. Dit åker vi fler gånger!
Jag beställde kvällens specialdrink:)
 




Vi avslutade kvällen med en drink hemma hos oss. Tobbe, Åsa och deras vänner Jonas och Helena kom förbi.

På lördagen, Alla Hjärtans Dag, var vi hemma och då fixade Freddan middagen åt mig och Olle. 
 
Söndag var det ljuvligt väder! Vi åkte ner till stan och gick till Jackson´s som ligger vid vattnet. Älskar söndagar!  
 


Igår var det fettisdagen, så jag gjorde mig till och bakade en semlekladdkaka. Jisses så god den blev. Jag gräddade den lite för länge, så den blev inte så kladdig, men det gjorde ingenting. Hittade receptet på Matplatsen.net, prova den!
 



Idag har Olles kompis Ty kommit hit. Han flyttade härifrån till Boston för typ 1 år sen, och nu ska han vara här över helgen, då han har sportlov :) 
 
 
 

Mitt i veckan

Här fortsätter kallfronterna avlösa varandra. Ska bli en kylig helg. Förra helgen var däremot helt perfekt. På lördagen åkte Olle o jag ner till Fort Myers för de två sista hockeymatcherna  innan slutspelet. Det blev två lätta segrar:) Olle gjorde mål i bägge matcherna. Fredrik landade från Las Vegas sent på lördagkvällen och han kom hem 10 min före oss.




Söndagen bjöd på sol och 25 grader, så vi åkte ut till St Pete o mötte upp vänner för lunch. Fantastiskt att sitta o bara njuta vid vattnet. 


Live musik



På vägen hem blev det ett stopp på Ikea...


Hela måndagen var grå och regnig, så för att liva upp dagen käkade vi middag på Bonefish, sen åkte vi hem och tände en brasa.


Idag hänger jag med dessa två:)




Gasparilla och Super Bowl

I lördags var det dags för det årliga Gasparilla partyt nere i stan. Största festen i Tampa tror jag. Fullt ös med parad, pirater och party. Vi har aldrig lyckats åka tidigare eftersom Freddan alltid är i Las Vegas på mässa, men i år åkte han först på söndagen så vi hann med en liten sväng. Vi var bjudna till Jerilyn som bor på gångavstånd till festligheterna, så vi började och avslutade hemma hos henne. 
 




Det var jag, Freddan och Kerrie som åkte, men vi blev inte jättesena eftersom Freddan skulle till Vegas på söndagen. Nästa år hoppas vi kunna gå all-in :)
 



Söndag var det dags för Super Bowl. Tyvärr fattar jag ingenting av amerikansk fotboll, men det är kul att se ändå.
 Reklamen och halvtids showen är det bästa. Katy Perry bjöd på en spektakulär show, och hon är ju bara bäst! Martina, Ida, Gabbi och jag var ju och såg hennes show här i Tampa i somras, och det är det bästa jag sett. 
 
 
 

RSS 2.0