Top Golf

Helgen försvann i ett rasande tempo, men vi hann med mycket. För första gången testade vi ett nytt ställe här som heter Top Golf. Så himla skoj! Man behöver inte kunna spela golf och det passar för alla åldrar. Svinga en golfklubba och hoppas på tur är det som gäller :) Det finns olika spelvarianter, men vi spelade att högsta poäng vinner. (Jag vann!!) 
 




 
Olle o Co
 


Vi hade 2 stycken Bays som det kallas och vi vuxna spelade på en och ungdomarna på en. 
 


Självklart finns det bar och restauranger och man kan beställa det man önskar till sin egna lilla Bay. 
 




Efter golfen mötte vi upp Kerrie och Lyndon på Bonefish för middag, och fick även träffa Lyndons föräldrar som hälsade på från Canada.
 
På söndag åkte ungdomarna iväg och spelade Paintball. Jag och Freddan kollade på Filips match online. De vann mot Philadelphia Flyers och nu påbörjas slutspelet i helgen. De kommer spela bäst av 3 matcher, vinna el försvinna. 
På eftermiddagen mötte vi upp med Yoona och njöt av god mat och en fantastisk solnedgång på Whiskey Joe´s.
 


Ida har sportlov och befinner sig i Val Thorens! Ser helt underbart ut! Vill oxå åka skidor.....




 
Sist men inte minst så bokade vi våra biljetter till Sverige i sommar. Vi kommer stanna i hela 6 veckor, härligt! Nu har vi bara ett litet problem. Vi hade tänkt att ta med Molly. Men eftersom det är sommarperiod, så måste man boka henne via Pet Cargo. Då kostade det inte 200 dollar längre, som det gör vanligtvis, nej nej, hör o häpna 1,600 dollar vill de ha........ enkel resa!!!!!! 
 
 
 
 
   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0