På tiden med en uppdatering kanske.....

Ja då har ytterligare dagar rullat på. Inte långtråkigt här inte. Får ta hjälp av bilderna för att särskilja dagarna åt :)
 
Lördag - vad hände då då????Jo just ja, det var ju dags för ett kärt återsseende. Titti med fam var i krokarna och vi hade bestämt att träffas. Titti är en barndomsvän till mig - vi är båda uppvuxna i Mantorp och lärde känna varandra när vi var sex år. Sedan på gymnasiet gick Titti och jag i samma klass som Carina och Fredrik. Så ungdomsvänner med många gemensamma minnen är vi!!!! Och nu hade alltså Titti med sambo Patrik och sönerna Isak och Alvin anlänt till Florida för att fira sportlov i veckorna två - och vad passade då bättre än en liten återträff. Vi kunde inte ens riktigt minnas när vi sågs senast, de bor numera i Karlstad. Så en sisodär 15 år sen kanske. 
Men ibland står tiden stilla - elller?????? ;)
 
De var inbokade för fyra dagar i Sarasota och tanken var att vi på lördagen skulle åka till de och hälsa på. Men eftersom vädret skulle bli lite si och så ändrade vi om till att vi sågs för lunch i Wiregrass för vidare färd hem till "oss" för grillning och mello på kvällen.

Efter intagen lunch tog grabbarna barnen hem för en tur med båten och alligatorjakt och vi flickor erbjöd oss snällt att inviga Titti i shoppingens värld. Flickan var ringrostig och behövde hjälp att komma igång - och efter 20 min på Hollister hade hon en påse med många fina fynd i handen. Men hon blev nog lite chockad så efter det var hon nöjd. Carina o jag tittade snopet på varandra - redan???? Är det möjligt???? Men jo det var det. Men lika glada var vi för det, för det innebar ju att vi kunde åka hem och dricka bubbel. Mellolördag och allt - tjohoooo!
 
Hemma var det dukat för middag och Mange får väl anses vara den som även denna gång såg till att en god måltid dukades fram. Men salladen stod jag för i alla fall, hi hi....
Efter maten blev det mellogenomgång. Vi (med vissa undantag) hade lyckats hålla oss borta från all medierapportering om resultatet. Så vi tippade internt och var mer eller mindre nöjda med resultatet av delfinal fyras utgång.
 
Titti o co gav sig tillbaka till sitt hotell i Sarasota.
 
Söndagen startade tidigt då det var dags för guldmatchen i hockey kl 7. Så ett förväntansfullt gäng bänkade sig. Men ack - inte mycket att säga om. Ett silver fick vi vara nöjda med.
Uppe med tuppen gjorde att vi var startredo för avfärd mot en dag vid beachen i Sarasota redan vid tio. Ungdomarna backade ur så vi var fyra glada vuxna som såg fram emot en dag i solen, himlen var blå och solen sken glatt under vår resa. Men snacka om snopet när vi närmade oss Sarasota och ett streck gick på himlen. Ena sidan sol- andra sidan ett tjockt molntäcke. Titti rapporterade att de vaknat till regn. Öhhhhhhhhh......
(Denna bild är tagen när vi åkte hem så ni får tänka er strecket tvärtom:))))
Jo då men så att - fenomenet om att det ofta är soligt vid havet stämmer alltså inte här. Här är det fint i inlandet och vid havet ligger ett tjockt molntäcke. Utan minsta lucka..... Jo men det har inte JAG några problem med. Nähäääädå - bara kul att få se sig om lite. Vem bryr sig om sol.
Vi valde att starta med lunch så skulle väl solen komma fram. Skål för det!
Vi intog stranden och alla fyra somnade gott i sina stolar och vaknade först när Titti o gänget dök upp en timme senare. Barnen var modiga och badade.
Ser ni molntäcket - mohahahahahaha....
Men om solen inte skiner kan man ju alltid shoppa. Och på vägen hem ligger Ellenton Outet. Så vi lockade med oss Titti och Patrik dit och tog åter igen vår väninna under våra vingar. Så en rosa påse till blev det till henne. Till mig blev det visst två..... Och till Carina oxå om jag inte minns fel, ha ha.....
 
Vi vinkade adjö till de andra som nu har Orlando och Miami kvar på sin resa.
 
Måndag blev en slappardag hemma på f m och sedan blev det International Plaza på em/kvällen.
 
Tisdagen hade vi kollat alla väderkartor och sol utlovades. Solsäkrast och varmaste temperaturerna visades i Sarasota. Vi bestämde oss för att göra ett nytt försök och åka dit för att njuta av vår sista beachdag på denna resa.
Glädjen var stor när vi intog stranden och jag trallade till Ledins rader "inte ett moln - så långt ögat kan nå....."
Så härligt!!!!!! I typ 30 min. Sen infann sig samma fenomen som i söndags. Ett enda stort molntäcke valde att lägga sig som ett lock över oss. What the......
Turen var inte riktigt med oss. Men vi satt kvar under dagen för att njuta ändå. Men lite snopet var det allt.
Och vi visste ju vad vi skulle upptäcka när vi åkte hemåt. Jo, att solen har lyst typ överallt förutom där vi varit. Men jag är inte BITTER. Sol och vita stränder har vi ju gott om hemma i Sverige och i Mjölby!!!!!
 
Hemma möttes vi dock av goa Carina som hade lagat en underbart god kycklingpaj åt oss. Vi avslutade kvällen traditionsenligt med en film.
 
Idag på morgonen har Carina och Sara varit på zumba. Mange och jag tog Molly o Sandy på en tur runt sjön. Vädret är lite mulet, ingen sol. Så planerna på en dag på bryggan ändras nog till ett eftermiddagsbesök på Marshall och TJ Maxx i Brandon.
Lite shopping görs lite nu och då så det blir spännande att se vad man hittar i gömmorna när det det ska packas om ett par dagar. Vi kommer vara lyckliga och rika på härliga minnen när vi kommer hem men fattiga som kyrkråttor, ha ha...... Så vänner där hemma - det är nu ni ska bjuda hem oss på goda middagar ett tag framöver ;))))
 
Kram och hej - från mej..../Viktoria
 
PS. Bloggerskan Carina lever och mår bra - hon kommer förhoppningsvis åter snart här på bloggen. Hon har inte bloggförbud - men hon har tagit semester....... verkar det som......
 
 
 

Happy friday

Vi startade alla morgonen med hockey kl 7 - en mycket spännande match som ju slutade med vinst till slut. Hurra vad bra VI är!!! Nu blir det en tidig morgon även på söndag då vi förhoppningsvis hejar fram OSS till ett guld.
 
Vädret har varit helt fantastiskt nu ett tag och prognosen har visat på fortsatt sol. Men så plötsligt ändrade de sig och idag har det varit mulet. Väldigt varmt men inte sol. Så Mange och jag gav oss iväg för att storhandla till helgen. Ett spännade äventyr i sig att lotsa sig fram på Wallmart. Listan var lång och att hitta rätt bland det gigantiska utbudet är en utmaning. Men till slut hade vi hittat allt på listan - och lite till :))
 
 
Här får man sina varor i hundraelva olika små tunna plastpåsar. Exempelvis kan man få ett gräddpaket i en påse. Ja, många påsar blir det......
 
Väl hemma hade vi en liten slappareftermiddag och nu ikväll har vi varit iväg och ätit på Kobé - en japansk restaurang. Hur gott och hur fränt som helst. Väldigt annorlunda och samtidigt underhållande.
Man sitter i bås och man har ett stekbord mitt i bordet där kocken står och tillagar maten. Man väljer mellan olika kötträtter, kyckling eller räkor. Går även att ta i kombination. Själv valde jag kyckling och jumboräkor.
 
Först serveras man en buljongsoppa.
Sen en sallad.
 
Sedan kommer kocken och pörjar sitt arbete. Först steks grönsaker....
Samtidigt görs lite kockkonster.....
När grönsakerna är färdiga delas de ut på tallrikarna tillsammans med nudlar och man börjar äta det medan kocken börjar steka ris. 
Man serveras riset och börjar äta det medan kocken ger sig på kyckling, räkor och kött.....
Lagom när man får sitt kött på tallriken börjar mättnadskänslan sätta in, vilket ju är lite synd då köttet som serveras (eller räkor och kyckling) är fantastiskt supergott.
Så istället för att lämna ris, nudlar och grönsaker kvar på tallriken och prioritera det fina köttet, är det istället det som ligger kvar på faten när matkoman sätter in.
Olle hade bestämt sig redan innan att äta upp ALL mat - och det gjorde han - i en rasande fart. Ett annat par som satt vid vårt bort var grymt imponerade - själva tog de med sig doggybag. Bra jobbat Olle, ha ha.....
 
En underbar måltid som varmt kan rekommenderas för er som inte varit här och har en tripp till Tampa framför er på schemat.
 
Nu har matkoman tagit musten ur alla och kvällen fick bli tidig. Alla sova - endast bloggerskan är vaken.
A woman has to do what a woman has to do......
Men nu ska även jag släppa ut magen och krypa till säng, mohahahahah.....
 
Imorgon väntar ett kärt återseende. Men mer om det i ett senare inlägg.
 
/Viktoria
 
 

Roadtrip Miami

Den äventyrliga familjen gav sig i måndags ut på en liten roadtrip till Miami.
Lite spännande att åka Alligator Alley - ingen bensinmack under ca 80 miles - ca 13 mil. Man vill inte ha soppatorsk där inte - eller några andra bilproblem :))) Men vi klarade oss hela sträckan.
Vi hade gjort en bokning för första natten på ett hotell som vi trodde låg precis rätt. Så när vi checkade in (mycket strul innan de hittade vår bokning) var vi väldigt nöjda. Solen sken, himlen var blå och hotellet låg på stranden.
Havstutsikt från rummet.....
Vi bytte snabbt om och kastade oss ut på stranden för att lapa den efterlängtade solen efter ca fem timmars bilfärd.
LOVELY!
Senare på eftermiddagen bytte vi om och gav oss ut för att göra MIAMI!!!! Det var då vi upptäckte att vi nog bodde lite väl långt bort från pulsen. Så vi fick till slut ta bilen för att transportera oss och det var så mycket trafik så den lilla färden tog oss nästan två timmar. Mycket älskar man med USA - men trafiken känns lite jobbig ibland. Ska påminna mig om det när jag är åter i Mjöby igen och grymtar när det blir rött i någon av stans två trafikljus och man får vänta typ en minut, ha ha....
Hur som haver kom vi till slut fram, hittade en parkering och hungriga intog vi närmaste restaurang för att stilla vår hunger. Och vilken mat! Så god. Vi slog till på en skaldjurstallrik för två. Barnen valde sina favoriter.
 
Vi hade en tanke att åka vidare mot Key West. Men det visade sig att det var lite olika önskemål och viljor inom la familia och eftersom vi inte hunnit upptäcka det riktiga Miami beslutade vi oss för att boka in en natt på ett hotell närmre centrum. Så så fick det bli. Och det blev mer än bra! Det blev hotell Catalina som låg mitt i pulsen, inte på stranden men ack så nära.
Blev en heldag på stranden från morgon till sen em. Älskart! Vad man njuter av denna underbara miljö.
Här var vattnet varmare än i Clearwater så vi tog alla ett dopp. T o m jag - tjohoooooo!
 
På kvällen blev det mer stros och mer mat. Som sagt - det ska va gött att leva!
Vi fick syn på en båt som vi funderar lite på att köpa med oss hem att ha i Rängen, vid vårt sommarställe. Kan ju vara lite bra att ha en egen helikopter om man vill åka iväg en sväng. Men vi får se hur vi gör.
 
 
 
Dag nr tre förflyttade vi oss lite till på stranden - men samma sand och samma hav, inte riktigt samma blåa himmel men väldigt varmt och skönt.
 
När vi tankat in de sista solstrålarna begav vi oss "hemåt" till vår underbara värdfamilj.
 
Idag har vädret varit fortsatt helt fantastiskt och vi tog vår promenad runt sjön och intog sedan bryggan. Och så fort kl slagit elva är det fritt fram för vår bartender att servera bubbel. Och han gör oss aldrig besvikna.
 
Nu har vi återigen ätit en väldigt god middag och nu blir det att sussa. För kl 7 i morgon bitti är det vi som ska heja fram Sverige till finalspel! Heja heja!
 
/Viktoria

 
 

Dagarna rullar på

Oj då, här ska man inte kaxa upp sig och prata om dagliga inlägg. Går ju knappt att hålla dagarna isär när man är ledig och göttar sig dagarna i ända.
Men här kommer lite rapport från senaste dagarna.
 
I fredags var det Alla hjärtans dag. Vi började dagen med att göra ett kärt återbesök till outleten i Ellenton.
På måndag är det President day här i USA. Vad det innebär vet jag inte, men affärerna får i alla fall för sig att fira det lite extra - och det är ju inget vi deppar för. Vi var här exakt samma tid förra året och då råkade vi hamna i Ellenton på President day sale. Så vi kollade upp detta och de körde på samma tema i år. Det innebär att i stort sett alla affärer har lite extra rabatter. Exempelvis 40% på allt i butiken på American Eagle, 50% på allt i GAP osv.....
American Eagle och Ralph Lauren var det stora målet för familjemedlemmarna och det fyndades så alla blev nöjda. Sara och jag såg även till att besöka detta ställe - någon som känner igen de rosa kassarna från förra året??? :))))
 
Till lunch hade vi sällskap av denna snygging. Uppskattades inte av Sara som inte fick någon matro. Och kan hålla med om att "han" var lite obehagligt närgången. Men söt ändå på nåt sätt...
 
När vi kom hem hade Carina förberett fin dukning inför kvällens hjärtliga middag.
Och på sängen låg denna..... TACK du FINA!
 
Fredrik kom hem till kvällen efter ett par dagar i Chicago. Och med sig hade han Yoona. Så kul att få träffa denna underbara tjej!!!
Carina hade handlat hem allt till kvällen så kocken hade alla ingredienser hemma att jobba med.
 
Sara och Olle ordnade med efterrätt.
Mange bjöd på lite konster.
 
Efter maten blev det ett spel Yoona vann i julklappsspelet.
Vi delade upp oss i två lag - tjejerna mot killarna.
Spelet går ut på att vardera deltagare kastar tre rispåsar mot denna tavla. Träff på tavla ger ett poäng och träff i hålet ger tre poäng. Oj oj oj vilka diskussioner det fick bli under spelets gång. Tur att Carina är bestämd och tydlig, för killarna tog ut vinsten i förskott mer än en gång....
Vi vann omgång ett, grabbarna omgång två och den tredje och avgörande omgången går åsikterna isär. Så vi ser oss som vinnare i alla fall......:))))
Det blev hur som haver en riktigt trevlig kväll!!!
 
Lördagen blev en dag i sportens och musikens tecken.
Vi vaknade till nyheterna att brudarna slagit till med guld i stafetten. Kul. Tyvärr är skidorna alldeles fel tid här för att se, hockeyn dock är perfekt. Kl 8 eller kl 12. 
Vi hann med att se USA-Ryssland, Sverige-Lettland, Melodifestivalen, På Spåret och sedan två filmer.
Däremellan lyckades vi knappa hem lite pizza.
Sandy gillade våran hänga-i-soffan-dag....
 
Idag - söndag - har vi varit på Clearwater Beach. En underbar dag. Bilderna får tala för sig själva...
JA LIVET ÄR BRA GÖTT!!!!
I morgon ger vi oss iväg på en liten roadtrip. Första stoppet i Miami är inbokat.
 
Vi tackar för en underbar helg. Yoona - hope we see you soon again!!!
 
Tack och hej - från MÄJ! /Viktoria
 

Äventyrlig dag

Idag har vi spenderat en dag i Orlando i parkerna Universal Studios och Island of Adventure.
Lycka!!! Eller??? Jag tillhör den skaran personer som inte hoppar glädjeskutt av att åka karuseller. Kalla mig fegis. Själv hävdar jag nog snarare att det beror på att jag har en lite högre intelligens. Jag har förståndet att inse det onaturliga i det hela. Men nu är jag ensam i denna skara som besitter denna IQ-nivå.
När vi var här första gången, för 5.5 år sedan, besökte vi ovan parker. Sara var då endast 8 år och hade då en högre intelligensnivå än hon har idag ;)). Så nu ville hon ha revansch. Så ett nytt besök var inbokat. Carina och Olle beslutade sig för att hänga på. Ett krav som ställdes inför dagen var att ALLA skulle åka ALLT. Jo tjena. Det visste jag ju var helt omöjligt. Men dålig stämning infann sig och jag fick till slut lova att utmana mina rädslor och åka åtminstone de attraktioner som sker inomhus - vilket ju är ganska många.
 
Vi gav oss iväg - vissa mer förväntansfulla än andra.......
 
Vi mjukade upp lite med E.T. Den är mest bara söt.
Sen blev det Simpson.
Och efter det Mumien.
Alla var nu i extas av lycka - och jag var väl mer bara glad att jag levde :)).
 
Det var en perfekt dag för parkerna. Det var mulet, blåste lite kallt men inte så mycket folk. Mellan 5-30 min kö på varje attraktion, vilket får anses som lite.
 
Byte till Island of Adventure. Där är karusellerna tuffare - något jag vet eftersom jag varit där förut. Så där hade jag satt ner foten - vissa saker åker jag INTE.
Simon och jag stod mer än gärna och väntade medan de andra kastade sig iväg i Hulken.
 
Sedan blev det Spiderman. 3D. Läskigt ;)
 
Så efter det fick det blev en mjukis så det blev Shrek. 4D men betydligt lugnare tempo.
 
SEN skulle vi gå till den fantastiska, relativt nya åkattraktionen i Harry Potters värld. Carina målade upp det som något liknande ET där man åker runt i Harry Potters värld och tittar. Inget otäckt- snällare än Simpsons. Ja, vem litar inte på sin väninna liksom. Så jag var inte ens nervös när jag ringlade fram i kön genom Potters slott.
Men ack så lurad jag kände mig när det väl var dags att inta sina platser. På den fastspänning jag såg förstod jag att det inte var tal om någon liten lugn åktur inte. Fick ärligt lite panik. Önskar att jag kunde vara lika ointilligent som de andra - men jag har det liksom inte i mig :)))). Och som vi slungades runt. Att en inomhusattraktion kan bjuda upp till så många olika vinklar. Hujedamig. Satt som i skräck och höll mig i så knogarna vitnade medan jag hörde glada tjut omkring mig. Såg ärligt inte mycket av turen då jag för att överleva mestadels blundade. Och när det väl tog slut - jag då skrattade min väninna glatt och sa att oj då, jag mindes inte att den var riktigt så här. NÄHÄÄÄÄÄ eller hur. Ja jag kommer då alltid minnas den :)))
 
 
Besvikelsen var stor bland de andra att denna åkattraktion stod still denna dag - Rip Ride Rockit. Det blåste för mycket. Ja, ni hör ju själva. De tål inte lite blåst och så säger man att de är säkra att åka.
 
 
 
Efter en del repriser i vissa attraktioner avslutade vi med ytterligare en tur i Simpsons - som de flesta höll som favorit tillsammans med Hulken.
 
En mycket trevlig dag och jag lyckades utmana mig själv. Åkte allt samma som de andra förutom två karuseller. Får anses som ett mycket godkänt resultat tycker jag själv. Vet dock att jag kommer klara av morgondagens utmaning med bravur. En shoppingdag i outleten i Ellenton. Alla är vi bra på olika saker.
 
Tack och hej från mig!
 
 
 
 
 
 

Zumbadebut

Semesterbloggerskan somnade i soffan igårväll - ooops. Blir en lunchuppdatering idag istället.
 
Även dag tre bjöd på strålande sol och blå himmel. Så efter rundan runt sjön blev det en dag på bryggan igen och några tog en tur med båten.
När Olle kom hem från skolan åkte vi till Brandon för lite shopping och mat.
 
Vi gav kocken Mange ledigt och slog till på middag ute. Mycket gott!!!
 
Fredrik var ej med då han var på affärsmiddag i Orlando.
Vi passade på att fynda lite till på Hollister. Svårt att låta bli när jeansen kostar 25 dollar - 178 sek :))
 
Idag var dagen med stort Z - dagen för min zumbadebut. Lite pirrigt. Jag är ju en lat person av naturen och träning faller sig inte alltid naturligt för mig. Men här hos fru Carina så är det inga lata dagar inte. Så jag hoppade rundan runt sjön i morse och hängde på Sara och Carina.
Fick ett väldigt varmt välkomnande av alla där och tränaren Jennifer vägledde mig genom passet :).
Det var riktigt kul, även om koordinationsförmågan är lite ringrostig och det var mycket att hålla reda på. Sara dansade på som hon aldrig gjort något annat. Bra där!! Och Carina är ett riktigt proffs.
På vägen hem mötte vi Mange och Molly som sprang runt sjön. Som sagt - ett riktigt träningscamp har vi hamnat på.
Nu ser vi hockeyn och hejar fram Sverige. Mycket stark inledning, men nu börjar det bli spännande när det helt plötsligt står 4-2. Heja heja!
Någon som dock tar det lugnt trots den ooooooliiiiiiidliiiiiiga spänningen är Molly :))
 
I eftermiddag ska Carina och jag offra oss på att åka och handla mat - för vem vet - man kanske ramlar över ett TJ Max eller Ross när man ändå är ute och åker :))).
 
See you later.........
 

Vi trivs vidare.......

Tack för era uppmuntrande ord för uppdatering av bloggen. Vi fortsätter väl då......
(Och Malin - vi saknar er här hos oss - med tur eller otur..... så skrapa vidare på trisslotterna så ses vi nästa vecka.....)
Morgonrundan runt sjön för Mange, Simon och mig med Molly o Sandy som sällskap. Sara föjde med Carina på zumbapass o tyckte det var jättekul. Får se om jag vågar mig dit på onsdag.
Lite sol, solstol, skvallertidningar och svalkande dricka. Ytterligare ett par grader varmare idag och en klarblå himmel.
Mange fick napp......
 
Sara och jag gjorde naglar och Carina följde med oss och passade på att laga en nagel under tiden.
 
Inte för långa naglar nu Sara sade jag. Så hon valde denna längd.....
 
Blev ju bra!!!
Nöjda brudar - svårt att blogga med dessa naglar dock :))
 
När vi kom hem hade kocken Mange grytorna varma. Blev grillad fläskfilé med blomkålsgratäng, sparris med parmesan, majskolv och whiskeysås. En riktig fröjd för smaklökarna. Vi tackar och bockar.
 
Lite av godiset vi ej fick köpa med oss blev ju bra till dessert......
 
Dags att sova för snart vaknar vi ju igen. Morgonstund har guld i mund........
 
 
 

Ingen sjukstuga - inget dåligt väder.......

Jag har nu fått färdats över hela Atlanten och tagit mig hit till Tampa, för att få en uppdatering på denna blogg..... Hjärtrud är med och sponsrar. Vi som följer bloggen börjar ju bli oroliga över denna sjukstuga och detta dåliga väder. Stämmer detta???? Har de det så eländigt här borta i Amerikatt??? Jag söker nu svaret....
Vår resa började tidigt lördag morgon. Vi testade denna gång att påbörja vår resa från Linköping. En liten smidig flygpats där incheckning gick i ett nafs. Dock var det svårt att inleda resan med ett glas vin för att lugna nerverna. Inget öppet, en kaffeautomat med en liten mugg för en tia fick duga.
Första trippen blev Linköping - Amsterdam. En liten hoppig rutt på grund av kraftiga stormvindar - precis i min smak flygrädd som jag är. Men vi landade stabilt i Amsterdam och bytte där till plan mot Atlanta. Sedan väntade en resa på tio timmar till Atlanta, där vi var väl medvetna om kort om tid och där passkontroll och säkerhetskontroll, utcheckning av bagage och incheckning på plan skulle ske på 1.40 tim. Men denna gång var turen med oss - vi hann med ett par minuters mariginal och kunde därför t o m njuta av sista flygrutten mellan Atlanta och Tampa. Landade 17.50 och kl 18.20 rullade ut med vår bil från flygplatsen och 19.00 checkade vi in på Paradise Hotell. Nytt rekord. Välkomnades sedan av fam Åkermark som stod med mat och dryck redo när vi kom - lovely. Ett kärt återseende!!!
 
Fördelen med tidsomställningen när man kommer hit är att man vaknar tidigt på morgonen. Lite roligt när tonårsbarnen är de som vaknar först, från kl 6 och framåt.
Som sig bör första morgonen här blir det en runda runt sjön. Lagom under den kom solen fram och värmen började infinna sig. När vi kom hem igen så landade vi på bryggan och skålade in semestern.
Detta är lycka! Vad man njuter efter många månaders mörker och kyla hemma. Och som sagt, det har varit dåligt med sol här under en längre tid. Så snacka om timing. Det är nästan så man ej kan tro att jag är med på denna resa. Men vi har tänkt på detta lite att jag brukar föra otur med mig. Det är nog snarare så att det är fam Martin o Malin Schedin som bär på den genen. Och de är ju hemma i år - hej hej på er.......
 
Efter lite solande och bubblande i poolen och lite lunch bytte vi om och åkte för
ett kärt återseende av Wiregrass. Första stoppet var Hollister. Och vad möter oss i dörren. 60% off på rea och 20 dollar och uppåt för alla jeans. Men hallååååååå - gillar vi detta land eller?????
Det blev lite inköp av diverse......
 
Sara hade siktet inställt på Bare Minerals så det blev ett besök där - och även inköp. Så nöjd dotter.
 
Nu har kockarna Mange och Carina bjudit på god kvällsmat - lax och vitkålsgratäng.
Fredrik och Olle har varit i Miami hela dagen. De åkte tidigt i morse för Olles två sista hockeymatcher för säsongen. Det blev en förlust och en vinst men storspel av Olle. Heja Olle du är bäst!
Nu har de precis kommit hem igen - och tänka sig. I Miami har det varit mulet och regn. Nämen där ser man..... Här hettar det i våra nyllen :))))
 
I morgon väntar Zumbapass för Carina och Sara. För oss andra blir det nog rundan runt sjön. För det är inte bara semester att åka hit - det är träning och hårt slit. Lyxhustrun har satt ribban högt.....
 
/Viktoria
 
 

RSS 2.0