Happy friday

Vi startade alla morgonen med hockey kl 7 - en mycket spännande match som ju slutade med vinst till slut. Hurra vad bra VI är!!! Nu blir det en tidig morgon även på söndag då vi förhoppningsvis hejar fram OSS till ett guld.
 
Vädret har varit helt fantastiskt nu ett tag och prognosen har visat på fortsatt sol. Men så plötsligt ändrade de sig och idag har det varit mulet. Väldigt varmt men inte sol. Så Mange och jag gav oss iväg för att storhandla till helgen. Ett spännade äventyr i sig att lotsa sig fram på Wallmart. Listan var lång och att hitta rätt bland det gigantiska utbudet är en utmaning. Men till slut hade vi hittat allt på listan - och lite till :))
 
 
Här får man sina varor i hundraelva olika små tunna plastpåsar. Exempelvis kan man få ett gräddpaket i en påse. Ja, många påsar blir det......
 
Väl hemma hade vi en liten slappareftermiddag och nu ikväll har vi varit iväg och ätit på Kobé - en japansk restaurang. Hur gott och hur fränt som helst. Väldigt annorlunda och samtidigt underhållande.
Man sitter i bås och man har ett stekbord mitt i bordet där kocken står och tillagar maten. Man väljer mellan olika kötträtter, kyckling eller räkor. Går även att ta i kombination. Själv valde jag kyckling och jumboräkor.
 
Först serveras man en buljongsoppa.
Sen en sallad.
 
Sedan kommer kocken och pörjar sitt arbete. Först steks grönsaker....
Samtidigt görs lite kockkonster.....
När grönsakerna är färdiga delas de ut på tallrikarna tillsammans med nudlar och man börjar äta det medan kocken börjar steka ris. 
Man serveras riset och börjar äta det medan kocken ger sig på kyckling, räkor och kött.....
Lagom när man får sitt kött på tallriken börjar mättnadskänslan sätta in, vilket ju är lite synd då köttet som serveras (eller räkor och kyckling) är fantastiskt supergott.
Så istället för att lämna ris, nudlar och grönsaker kvar på tallriken och prioritera det fina köttet, är det istället det som ligger kvar på faten när matkoman sätter in.
Olle hade bestämt sig redan innan att äta upp ALL mat - och det gjorde han - i en rasande fart. Ett annat par som satt vid vårt bort var grymt imponerade - själva tog de med sig doggybag. Bra jobbat Olle, ha ha.....
 
En underbar måltid som varmt kan rekommenderas för er som inte varit här och har en tripp till Tampa framför er på schemat.
 
Nu har matkoman tagit musten ur alla och kvällen fick bli tidig. Alla sova - endast bloggerskan är vaken.
A woman has to do what a woman has to do......
Men nu ska även jag släppa ut magen och krypa till säng, mohahahahah.....
 
Imorgon väntar ett kärt återseende. Men mer om det i ett senare inlägg.
 
/Viktoria
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Maten såg väldigt god ut!! Även om handling inte är min favoritsyssla så är det kul o handla där😃 Jag är seg idag, det var en vinrik fest jag va på igår😉 Vi har tagit oss runt på en promenad Martin och jag och det va döjobbigt! Kram

2014-02-22 @ 12:25:48
Postat av: Britt-marie

Idag har vi inte ätit något. Vi blev mätta av bilderna!

2014-02-22 @ 19:37:02
Postat av: Syster Malin

Hahaha Bitten!!! Det va kul😂😂

2014-02-22 @ 23:38:59
Postat av: Syster Malin

Alltså vad är detta?? Händer det inget hos er längre...? Jag blev hemskickad idag, snorig och hängig...

2014-02-26 @ 12:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0