Mot Sverige!

Nu har Karin och Calle varit här i 10 dagar, och nu är det dags för oss att åka till Sverige! Tyvärr flyger vi inte med samma plan, de åker via New York och vi via Chicago. Filip och Freddan stannar kvar här hemma och ska jobba och ta hand om Molly. Vi har solat, badat och shoppat, och ikväll har vi kämpat med att få ner allt vi köpt i våra väskor;) Jag blir tvungen att ta med mig 2 stycken resväskor hem!
I lördags spelade Olle en träningsmatch med delar av sitt nya lag, mot de som är födda 2001. De storspelade och vann;)
Freddan, Fille, Calle och jag var där och hejade


I juli för 3 år sedan flyttade vi hit till Tampa, och det var då jag började skriva denna blogg. Nu känner jag att det börjar närma sig ett avslut. Vi ska vara hemma i Sverige i 3 veckor och vi längtar massor! Imorgon åker vi!
Det här är mitt sista blogginlägg,
HA EN UNDERBAR SOMMAR, hoppas vi ses!




Onsdag 15:e juni

Boston Bruins har just vunnit Stanley Cup finalen, och jag, Karin och Molly har suttit och sett den tillsammans. Just nu är det oväder ute, det regnar och åskar som bara den. Filip och Calle är hos Will, och stannar där inatt, Ida sover hos Rachel och Olle åkte hem med Adam efter kvällens hockeyträning. Så Karin och jag har haft en lugn och härlig kväll, ätit räkor och druckit vitt vin framför hockey matchen;) Innan dess hann vi med en liten shoppingsväng, det blev Marshall´s och Wiregrass.
Igår åkte jag med Olle till doktorn. Han har fått röda utslag över hela kroppen. Det började i fredags och det kommer och går. Vi vet fortfarande inte vad det är riktigt, doktorn tror att det är ett virus, men Karin och jag tror på nässel utslag.
I väntan på doktorn..



Syns kanske inte så jättebra, men det är rödflammigt, på armar, ben, rygg och mage.....Han har ingen feber, inga streptokocker, och mår bra för övrigt. Det började klia rejält, så vi fick köpa allergi tabletter så det gick över.
Annars har vi solat och badat och haft det jättebra. Nu hoppas vi på att kvällens oväder övergår till solsken tills vi vaknar imorgonbitti....

Sverigebesök

Karin och Calle är här! De hade lite otur och blev försenade från New York, så först 02,30 på lördags morgonen var dom här! Både lördagen och söndagen blev lugn och skön, vi solade, åkte båt och hade det trivsamt. Freddan fick packa väskan och åka mot västkusten och LA på söndageftermiddagen, han kommer hem igen först på fredag.
Idag började vi med ett Zumba pass, och jag misstänker att Karin inte alls är nybörjare som hon säger;) Hon tyckte det var kul! Resten av dagen har bestått av shopping. Vi åkte till Ellenton med Fille, Calle och Olle, och det blev även ett stopp i Brandon på vägen hem. Ida stannade hemma med Molly och Vendela.


Nu ligger vi utslagna i soffan med lite vin och snacks och kollar på hockey. Laddar för ett nytt Zumba pass imorgon;)

SOMMARLOV!

Vet inte om det är jag eller barnen som längtat mest....SKÖNT iallfall med sommarlov. Saknar dock den svenska varianten på skolavslutning. Här har man prov sista dan i skolan?! Inte som vi är vana vid.....Olle kom hem med A i alla ämnen, och det är det enda betyget jag sett hittills...duktig är han! Filip har gått 1 år i Middle School ( Benito) och 2 år i High School (Wharton) och nu i september ska han flytta till Maine och börja på Kents Hill! Läskigt, kul och spännande.
Imorgon flyger Tobbe o gänget (förutom Åsa) ,och fam Nyberg till Sverige och kommer inte tillbaka förräns i augusti. Det kommer bli tomt! Men vi får ju Sverigebesök ikväll och tyvärr är dom försenade 2 h....Filip o Freddan sitter på flygplatsen just nu (01,30) och väntar på Calle och Karin.
Jag har precis kommit hem från ett heminredningsparty som Mia bjöd med mig på. Det var på andra sidan av min gata, och det var mycket trevligt! Vi har ätit gott, druckit vin och babblat med grannarna;)
I onsdags hade vi en liten möhippa för Åsa, och vi överraskade henne rejält! Hon trodde hon skulle på kylskåpsrensing hos Patricia och Tommy, men där var vi och skrek "surprise"! så hon höll på att dö...Efter 6 flaskor champagne åkte vi till en nattklubb och käkade mat och dansade. Jättekul kväll!
Tyvärr inga bilder den här gången...kanske kommer en annan dag....
GRATTIS ALICIA på din 13-års dag!

Bilder från Ida och Alicias fest

I lördags var det stor fest i clubhuset. Ida och Alicia hade bjudit in ett 50-tal kompisar, och exakt hur många som kom har vi ingen aning om ,men många var dom!  Det jag däremot vet är att vi beställde 10 pizzor, och inte fler än 3 gick väl åt......Jag och Patricia hade gjort oss till och bakat jordgubbstårtor, och inte heller dom gick åt. Chipsen och allt annat snacks hittades på golven...jaja, de var tydligen inte där för att äta. Men dansade gjorde dom (till DJ som vi hyrt in) och kul hade dom, vilket är viktigast;)

Patricia i baren;) vi bjöd på cola, cola light, cherry coke, ananas fanta, sprite, dr pepper, lemonad & vatten. Röda partymuggar såklart;)


Idas tårta, Alicias såg likadan ut, men med siffran 13 på, och nu på fredag fyller hon.

Det ser helt öde ut, men vi fick ABSOLUT INTE visa oss ute på dansgolvet....
Precis innan alla dundrade fram och sjöng Happy Birthday för tjejerna...


Igår blev det en sväng med båten efter Olles hockeyträning, och middag på Primebar i Wiregrass. Nu räknar vi ner till fredag då det är skolavslutning och då vi får Calle och Karin på besök!

Mer festligheter

Igår var vi på sommarfest på Olles skola. Skolavslutningen är först nästa fredag, så en vecka återstår att härda ut för barnen. Som vanligt fanns där massor med roliga aktiviteter att göra, och så var det utlottning av stora presentkorgar som varje klass hade samlat ihop till. Vår korg hette "Fun in Orlando" och innehöll inträdesbiljetter till nån av parkerna, presentkort på bensin, och på restuarang mm. Fyrtio olika korgar, med olika teman, men dessvärre ingen vinst för oss.



Pajkastning på lärarna...




Idag är det fredag och Idas födelsedag! Hela fjorton år fyller hon! Vi var uppe med tuppen och sjöng för henne. Innan hon gick till skolbussen kom Alicia och Patricia förbi och firade henne:)

Ikväll får Ida bestämma hur vi ska fira hennes födelsedag, så vi får se vad som händer.

Kom hem från träningen för en stund sen och möttes av detta! Molly ligger inte bra till just nu.....



Nu ska jag strax iväg till Olles skola på "Authors Day", de ska läsa berättelser som de skrivit för oss. Har väl ingen matta kvar när man kommer hem.....Jäkla hund!

Bröllop!

Igår var det fest hela långa dan och natten! Jag och Freddan fick vara med när Tobbe och Åsa gifte sig! Våra barn var i skolan, för det var mitt på dagen, men Oscar och Mackan var såklart med.

En nervös och förväntansfull brud på väg för att gifta sig

"Prästen"

Herr och Fru Bengtsson!

Så fina!

På kvällen blev vi bjudna på bröllopsmiddag, tillsammans med fam Nyberg och Nordbergs samt Donna som jobbar med Tobbe och Freddan. Vi började med en fördrink hemma hos brudparet.

Presentöppning

Sen kom en stoooor limousin och hämtade upp oss alla!



Vilken dag och vilken fest det blev! Brudparet var så fina och det strålade verkligen om dom!
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA för brudparet! Skål och GRATTIS, och tusen tack för att vi fick vara med och fira er stora dag ♥




RSS 2.0