Onsdag 15:e juni

Boston Bruins har just vunnit Stanley Cup finalen, och jag, Karin och Molly har suttit och sett den tillsammans. Just nu är det oväder ute, det regnar och åskar som bara den. Filip och Calle är hos Will, och stannar där inatt, Ida sover hos Rachel och Olle åkte hem med Adam efter kvällens hockeyträning. Så Karin och jag har haft en lugn och härlig kväll, ätit räkor och druckit vitt vin framför hockey matchen;) Innan dess hann vi med en liten shoppingsväng, det blev Marshall´s och Wiregrass.
Igår åkte jag med Olle till doktorn. Han har fått röda utslag över hela kroppen. Det började i fredags och det kommer och går. Vi vet fortfarande inte vad det är riktigt, doktorn tror att det är ett virus, men Karin och jag tror på nässel utslag.
I väntan på doktorn..



Syns kanske inte så jättebra, men det är rödflammigt, på armar, ben, rygg och mage.....Han har ingen feber, inga streptokocker, och mår bra för övrigt. Det började klia rejält, så vi fick köpa allergi tabletter så det gick över.
Annars har vi solat och badat och haft det jättebra. Nu hoppas vi på att kvällens oväder övergår till solsken tills vi vaknar imorgonbitti....

Kommentarer
Postat av: Marie

Håller med er, ser ut som nässelutslag. Köp antihistamin. Kan bero på värmen? Hugo hade med nässelutslag för ett tag sen, fick Aerius mixtur och utslagen försvann på 1/2 timma;) Hörs snart! Kram

2011-06-16 @ 07:02:04
Postat av: Toja

Usch - såg inte kul ut - hoppas ni hittar en lösning på utslagen.

Igårkväll/natt var jag med på lagmanniornas avslutningsfest - vi hade ordnat det ute i Gammalkil - gick jättebra.... Men jag tror att vi föräldrar tyckte kvällen gick mycket saktare än ungdomarna....hi hi..

Men jättehärliga ungdomar så det var kul att få vara en del av det.

Idag är man dock inte den mest piggelina - men det är regn och ruskväder idag så får ta det lite lugnt, börja förbereda packning till ungarnas kommande helgaktiviteter och försöka hitta inspiration till kvällens 40-årsfest.... Men kommer säkerligen bli kanonkul! Ses vi där Tommy o Nina?????

Ska bli superkul att träffa dig och barnen snart, ser fram emot er Sverigevistelse. Ta med mycket fint väder - precis som ni gjorde förra sommaren!

Kram kram

2011-06-17 @ 10:48:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0