Memorial Day

Måndag och helgdag, underbart! Helgen har varit helt fantastisk. Inget regn blev det, så vi har solat lite (bränt mig) och Freddan och Molly har tagit en sväng med båten. Shopping och bio har vi oxå hunnit med. Freddan och jag såg Hangover 2 igår, skitbra! Jag, Patricia, Alicia och Ida var i Brandon och shoppade lite i lördags, tjejerna ska ha party i clubhuset på fredag då båda fyller år. Ida fyller 14 år på fredag och Alicia 13 år den 10:e.
Den här helgen har Mia och Olof, Vendela och Alva flyttat in här i Cory Lake. De hyr Miro och Christina´s hus (Adrian och Nicholas) som flyttade tillbaka till Canada. Så nu bor vi på samma gata! Hela fyra svenska familjer bor på området nu;)

Nu har vi precis käkat middag, och funderar på att kolla på den första Hangover;)


Imorgon händer det nåt jättekul, berättar om det nästa gång!


Fredag!

Har precis kämpat oss runt sjön, Molly, jag och Patricia. Nu ligger Molly och tar igen sig bredvid mig. Det är varmt så in i bängen här, men jag ska inte klaga;) I helgen kan det bli regn sägs det......



Ikväll kommer äntligen Freddan hem. Lightning spelar sista och avgörande matchen i Boston, hoppas de vinner och får spela Stanley Cup final! Så ikväll blir det att bänka sig framför tv:n och heja.
Annars ser vi framemot en lång och skön helg, vi har ledigt även på måndag då det är Memorial Day här.



Mitt i veckan

Olle hälsar o tackar för grattishälsningarna!
Vad har hänt hittills i veckan då? Jo i måndagskväll kom Tobbe, Åsa och Oscar över och kollade på hockeymatchen och käkade pizza och vingar. Dessvärre förlorade Lightning så ikväll måste de vinna!

Igår hade Benito sin årliga prisutdelning i skolan, och Ida fick pris för "Most outstanding student" i Language Arts!
Hon är så duktig!

Själv var jag inte där, men Kim var snäll och tog ett foto åt mig.

Så här såg det ut när jag kom hem från träningen igår. Molly hade roat sig på sitt lilla sätt...



Fullspäckad helg!

Började helgen med att bjuda hem fam Nordberg, fam Nyberg och fam Rainer på middag. Supertrevlig kväll, synd bara att inte fam Bengtsson/Pettersson kunde komma.
Men dom träffade vi på lördagen istället då vi åkte och tittade på när Lightning spelade mot Boston Bruins. Vilken match! Massor med folk och världens stämning!


Vinst tillslut med 5-3


På söndagen ringde klockan redan 06,00 och då grattade vi Olle som fyllde 11 år! Frukost och paket öppning innan det var dags för honom att åka och träna hockey.




Vi fortsatte firandet när Olle kom hem igen och då blev det lunch/middag på Ruby Tuesday, Bowling och tillsist glass på Coldstone. En lyckad födelsedag för Olle;)



Freddan var tvungen att flyga till Birmingham, så han missade bowlingen och glassen.

Amerikansk fotboll och minihockeyklubbor i present från Bengtsson/Petterssons




Idag den 23:e maj skickar vi GRATTIS kramar till Martin och Petra! Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA till er båda!



Glömsk....

Glömde ju bort att skicka GRATTIS hälsningar till kusinerna Alma och Maja som precis fyllt år!

Alma 9 år


Maja 6 år


Hoppas ni hade toppenfödelsedagar trots magsjukan som kom så olägligt.....
KRAM från oss!

Onsdag

Idag fick det bli en hemmadag, ingen Zumba imorse vilket kändes otroligt irriterande. Har ju blivit en riktig träningsnarkoman på senare dar;) Men det fick bli ett varv runt sjön med Molly allafall, alltid något. Idag skulle nämligen vår nya varmvattenberedare besiktigas. Någongång mellan 8-16 skulle en person dyka upp, och var man ej hemma så blev det en bot, tack för den! Nu är det gjort allafall.
Nu är killarna i Ellenton på hockeyträning, Ida har jag ej sett röken av än, och själv sitter jag o tittar på "The Millionaire Matchmaker" och så har jag precis upptäckt att alla olika "Real Housewives of ......." har börjat igen;)

Rom

Ja Marie, vi är hemma nu;) Resan gick helt otroligt bra, och vi har ej lidit av någon tidsskillnad, så skönt! Men så har vi hållt igång hela helgen oxå;) Vi har promenerat, åkt sightseeing buss, åkt taxi. Sett Colosseum, Vatikanstaten, Fontana di Trevi och Spanska Trappan. Ätit och druckit gott och mycket, shoppat. Men framför allt så har vi haft det alldeles, alldeles underbart! Vädret var oxå på vår sida och det var strålande sol hela helgen.


Colosseum

Patrik och Therese var oxå i Rom!


Fontana di Trevi

Fredrik (och några till) vid Spanska Trappan


Ett av alla otaliga vätskepaus stopp;)

Martina håller tal

Hela tjejgänget

Anders och Lars

Nu planerar vi förfullt inför nästa års weekend resa. Vart ska vi åka då?;)

Resfeber?

Dagen gick i ett igår och den mesta tiden tillbringade jag hos frissan. Ut med gamla extensions, färga, och in med nya, sånt tar tid;) Men jag är glad att jag fick det gjort. Är det inte lustigt hur mycket man kommer på att man "måste" fixa och göra innan man ska åka nånstans? Kvällen ägnade jag åt packning och det tar oxå tid för mig. Kan ju bero på att jag måste vika all tvätt och få undan alla kläder innan jag kan börja packa. Men nu är allt undanplockat och väskan står klar, bara necessären som ska i. Sen ska allt praktiskt lösas med barn och hund, träningar och skjutsningar osv. Olle, Filip och Molly flyttar hem till Tobbe & CO och Ida ska bo hos Alicia, men de kan gå hem när som helst om dom behöver det. Hursomhelst så var det helt omöjligt för mig att somna igår! Jag som alltid somnar direkt huvudet landar på kudden.....Men nu ska vi ju flyga långt så man kan ju hoppas på att kunna sova då istället. Vi flyger till Charlotte först 1,45 h, sen direkt till Rom och den flygningen tar ca 9h;) Alla landar i stort sett samtidigt, om inga förseningar uppstår.
Jag kommer varken ha telefon eller dator med mig, så vi hörs efter helgen!
NU dags för ZUMBA! Trevlig helg!

Mors Dag

Igår var det Mors Dag här, man har ju turen att bli firad 2 ggr om året eftersom det inte firas på samma dag som i Sverige;)  Dagen och för den delen hela helgen har varit lugn och skön. Igår morse åkte Olle och Fredrik till Ellenton på träning och Filip och jag storhandlade. På kvällen åkte vi upp till Wiregrass och käkade middag, det blev Primebar igen, vi var där även på lördagkväll tillsammans med Tobbe, Mackan och Oscar.

Lördagen åkte vi båt

Molly var med såklart


Inatt har Molly varit dålig i magen, så 2 ggr har vi varit ute med henne, har aldrig hänt förut. Hoppas verkligen det är över nu, för på onsdag ska hon flytta hem till Tobbe & CO när vi åker till Rom. Tror inte han vill ha en diarrésjuk hund...
Idag och imorgon ska jag förbereda inför Rom resan;) Manikyr och pedikyr, fixa håret!?, tänka över packning, och även Molly ska få bli fin.


Hockey och lite shopping

Ikväll var det träning för både Olle och Fille i Ellenton och jag fick äran att köra. Fullastad med fyra stora hockeybagar och fyra stora killar i bilen, eftersom Julian och Nate åkte med oss. Det hindrade mig dock inte från att handla lite på outleten. Två par shorts och parfym från Guess, det är Mors Dag på söndag;)
Fredrik hade turen att få gå på Lightning matchen med jobbet, och vilken match! Fyra raka segrar över Washington Capitals och nu väntar Boston eller Philadelphia, kul!
Ikväll sover Julian hos Filip, för de ska åka o se Rays matchen (baseball) imorgon med skolan. Alicia sover hos Ida, för de har oxå nåt i skolan imorgon, Culture Fair, vad det nu innebär......

Back to reality

Tiden har gått så fort! Men vi har hunnit med otroligt mycket, så jag har inte ens hunnit med o skriva här. Nu är huset tomt, alla nära o kära har åkt hem till Sverige, och vips så var vardagen tillbaka igen. Henke o Klara o barnen åkte hem i fredags morse, och när de åkte mot flygplatsen åkte vi mot Orlando. Jag, Olle och Ida tillsammans med fam Hellberg. Vi avverkade både Islands of Adventure och Universal Studios. Harry Potter är ny attraktion och den var så häftig!



Vi började och slutade på Islands of Adventure, och vi var kvar tills det stängde kl 22.00.

Den här är oxå ny....Rock It

Men min favorit är fortfarande The Simpsons Ride. Den och Harry Potter åkte vi 2 ggr och jag minns inte när jag skrattade så mycket senast;)




Efter en superrolig dag fick vi säga hej då till fam Hellberg, som skulle åka vidare mot New York på lördagmorgonen.

På lördagen var det inte lugn o ro, som man kanske skulle önskat:) Då hade vi istället huset fullt med hockeykillar. Avslutningsfest för Filips hockeylag inkl föräldrar och syskon;) Vi bjöd på pizza och kycklingvingar + att alla bidrog med något, så här var mat så det räckte och blev över!
19 av 30 pizzor.....







Nu händer det inte så mycket förräns på onsdag nästa vecka;) Då laddar vi för en weekend i ROM tillsammans med Fredrikssons, Wennerbergs och Johnsons!

Sist men inte minst skickar vi en grattiskram till Sara som fyllt 11 år idag!




RSS 2.0