Back to reality

Tiden har gått så fort! Men vi har hunnit med otroligt mycket, så jag har inte ens hunnit med o skriva här. Nu är huset tomt, alla nära o kära har åkt hem till Sverige, och vips så var vardagen tillbaka igen. Henke o Klara o barnen åkte hem i fredags morse, och när de åkte mot flygplatsen åkte vi mot Orlando. Jag, Olle och Ida tillsammans med fam Hellberg. Vi avverkade både Islands of Adventure och Universal Studios. Harry Potter är ny attraktion och den var så häftig!



Vi började och slutade på Islands of Adventure, och vi var kvar tills det stängde kl 22.00.

Den här är oxå ny....Rock It

Men min favorit är fortfarande The Simpsons Ride. Den och Harry Potter åkte vi 2 ggr och jag minns inte när jag skrattade så mycket senast;)




Efter en superrolig dag fick vi säga hej då till fam Hellberg, som skulle åka vidare mot New York på lördagmorgonen.

På lördagen var det inte lugn o ro, som man kanske skulle önskat:) Då hade vi istället huset fullt med hockeykillar. Avslutningsfest för Filips hockeylag inkl föräldrar och syskon;) Vi bjöd på pizza och kycklingvingar + att alla bidrog med något, så här var mat så det räckte och blev över!
19 av 30 pizzor.....







Nu händer det inte så mycket förräns på onsdag nästa vecka;) Då laddar vi för en weekend i ROM tillsammans med Fredrikssons, Wennerbergs och Johnsons!

Sist men inte minst skickar vi en grattiskram till Sara som fyllt 11 år idag!




Kommentarer
Postat av: Marie

Kul med ett livstecken, äntligen! ;)

Försöker med voxer senare idag!

Kram

2011-05-03 @ 12:36:25
Postat av: Toja

Vad mycket kul ni hunnit med - härligt!

Här har vi fått ett rejält väderbakslag - inget kul alls och jag säger bara ORKA!!!! Snö i maj. Inget kul alls! Just nu är det snöblandat regn och KALLT!!!! Hoppas de har rätt när de lovar värme till helgen igen. Svårt att gå från snö till sol o värme/bikini och sedan till nollan igen. Brrrrr......

Sara hälsar och tackar för grattishälsningen. Hon hade en toppendag igår och blev rejält firad. Hade även lite otur då hon föll i trappan på skolan o skadade knät så nu hoppar hon runt på kryckor. Hoppas dock att det snart blir bättre.

Ha det bra så hörs vi snart igen!

Kramar från oss alla till er alla!

2011-05-03 @ 19:21:28
Postat av: syster malin

Ja äntligen lite nya bilder o text;) Ser görgött ut;) Ikväll har jag varit hos Alexandra o käkat god mat o pratat, även Rebecca var med o käka, sen va hon duktig o drog till gymmet:) Det får bli fler gånger, det va riktigt trevligt!!:) Ha det så bra, hälsa alla så mycket! Kram

2011-05-03 @ 22:08:49
Postat av: Jenny J

Nedräkningen har börjat :D Och turligt nog sa chefen ok ;)

2011-05-03 @ 22:52:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0