Kallt!

Okej, kallt o kallt....men kallt för att vara här allafall. Den här veckan ligger temperaturen på runt 20 dagtid och vissa nätter ynka 3 grader. Tur att solen skiner åtminstone :)


Där Filip befinner sig är det lite värre. Värsta ovädret på länge väntas. Hoppas de följde mammas råd att bunkra upp med förnödenheter om dom nu blir insnöade. Deras match i lördags blev inställd, och istället skulle den spelas imorgon, får se om det blir av.
Fick den här bilden nu. Kontraster :)


Igår var jag och Freddan på bio och såg American Sniper. Gillar att se filmer baserade på verkliga händelser, även om man har svårt att förstå att det här är verkligheten för många. Overkligt för mig. Värd att se.
Olle var i Amalie Arena (Lightnings arena) och hjälpte till med träningen för ett Kälkhockey lag, kul! Sen fick de själva ett träningspass efter det. 
 
Nu ska Molly och jag gå ett varv runt sjön. 

Lördag

Olle och Fredrik åkte till Orlando igår, för hockeycup hela helgen. De spelade första matchen igårkväll (fredag) 22,20! Förlorade tyvärr med 3-4 mot Blackhawks. Nya tag idag!
Jag lunchade med Kerrie på Wiregrass, och när vi insåg att båda var gräsänkor så  bestämde vi oss för middag och bio på kvällen. Det blev en sallad på Fridays innan vi förflyttade oss till Muvico för att se Wild med Reese Witherspoon. En sann berättelse om en tjej med ett trasigt förflutet,  som bestämmer sig för att vandra 180 mil längs Pacific Crest Trail. 
 
Veckan som gått har varit lugn. Jag har bakat jättegoda ostbröd! Recept från 56kilo.se men jag fick modifiera lite då jag varken hade chiafrön eller vallmofrö. Tog istället linfrö och sesamfrö och det funkade utmärkt. 
 


Olle ville träna fotboll med några kompisar i Tampa Palms i onsdagskväll, så jag och Freddan fick en date night på köpet medans vi väntade på honom.
Vi hittade till Ciccio Cali som var hur mysigt som helst, dit åker vi fler gånger. 
 



Nu ska Molly o jag fortsätta njuta av denna soliga lördag.





Födelsedagsfirande och hockey

I torsdags firade vi Fredrik som fyllde 45 år! Olle, Molly och jag överraskade med sång och frukost på sängen.
När Fredrik kom hem från jobbet och Olle från skolan så blev det lite bubbel och plock, innan Olle var tvungen att sticka iväg på träning. 
Fina blommor från Farmor och Farfar
 
 
Under dagen på jobbet, blev Fredrik väldigt överraskad av ett trevligt bud! Ballonger i massor! Han kunde flugit hem med dom om han haft en korg att fästa dem i:)
Alltid kul att bli firad på sin födelsedag, coolt fixat av fam Fredriksson och fam Johnson ♥
 
Jag hade bokat in couples massage för mig och Fredrik, blivit lite av en tradition för oss att göra på födelsedan. 
Var nog vår bästa hittills. 
Blev middag på Bonefish Grill och sen åkte vi hem och tittade på film och väntade på att Olle skulle komma hem från träningen. 
 
På fredagen såg vi Lightning-Sabres. Olle tog med sig Carson som följde med hem efter matchen. Det var en väldigt seg match som Lightning med nöd och näppe vann med 2-1. 
 
 
Vi sprang på Mjölbybor i vimlet! Alltid lika kul , och på lördagen kom gänget förbi hos oss en sväng. Vi åkte till Chilis och käkade middag, en trevlig kväll, kul att ni kom!
Simon, Fanny, Kricka, Freddan och Caroline
 
Igår söndag hände inte mycket. Inte ens ett varv runt sjön blev det. Istället film och godis och slapp i soffan, härligt!
Har verkligen inte kommit igång med träningen det här året. Men idag SKA jag ta Molly runt sjön.
Eller? Molly?
 
 

God fortsättning och Välkommen 2015!

Vi har haft så kul på vår resa! New York tröttnar man aldrig på och vi vill åka tillbaka snart igen. Vi har gått och gått och gått och gått lite till. Vi bodde på Affinia Shelburne Hotel på Lexington Avenue, jättebra hotell.
Första kvällen gick vi förbi Rockefeller Center, NHL-shopen och så kollade vi läget på Times Square. Sen var vi trötta och avslutade kvällen med film och godis på rummet. 
 








På nyårsafton vaknade Ida med sprängande värk i örat. Hon har haft en förkylning i kroppen länge som inte gett med sig, så det blev ett läkarbesök på morgonen. Öroninflammation och penicillin. Väldigt smidig och snabb hjälp fick vi på en Walk-in som låg runt hörnet av hotellet. 
Efter det så tog vi faktiskt taxi till Central Park och där åkte vi skridskor. Solen sken och det var superskoj! 









Hockeyproffset i familjen, var den som stod för vurporna:) Kan ha att göra med att det inte var några hockeyrör vi åkte på, utan skridskor med taggar fram. När vi ändå var i Central Park tänkte vi käka lunch på The Boat House som ligger där, men där var det nästan 2h väntetid, så det blev inget av med det. 


Ida och jag lyxade till det och gick till en frisersalong och fick håret fixat inför kvällen, så skönt! Vi skålade i lite champagne på rummet innan vi åkte till Planet Hollywood där vi köpt partybiljetter. 




Det ingick mat och dryck och så var det disco. Maten var sisådär och att gå ut på Times Square för att se The Ball Drop gick inte. Vi konstaterade i efterhand att det inte var värt pengarna vi betalade, men vi hade allafall skoj och dansade och tjoade och skålade i ännu mer champagne till långt efter midnatt....:)
 




Nyårsdagen började vi med en brunch. Sedan promenerade vi över Brooklyn Bridge, vi gick ner till Ground Zero och Battery Park och så tänkte vi fika på FIKA men det var tyvärr stängt. 







Istället åkte Freddan och Olle till Bloomingdales, där Olle köpte en klocka, medans Ida och jag åkte till hotellet. Trötta och frusna efter en hel dags promenerande. Killarna kom tillbaka med massa godis, och så besällde vi pizza till rummet och kollade film. Perfekt avslutning på en härlig dag.
 
Sista dagen i New York. Vi gick förbi Friends huset. 
 

Och ännu en selfie med Idas selfiepinne :)

Sockerbit och köpte godis.
 


Här bor Taylor Swift 
 

FIKA var öppet!
 


Vi blev hembjudna till Eva Fredriksson (Lars syster) och hon bor så otroligt häftigt mitt i smeten! 
Vilken utsikt! 






 Ground Zero utanför fönstret. 

Jösses.......coolt så man smäller av.......
Vi hade tänkt att gå ut o käka, men Evas kompis kom förbi,  så vi blev kvar hemma istället. Det var så mysigt så ingen ville gå därifrån och så visades det  hockey på tv:n


Tusen TACK för en supermysig kväll med god mat och dryck ♥ 
 
Så var det dags att lämna New York och bila upp till Foxboro där Filip och Rikard bor. Det tog ca 3,5h att köra och vi hade tur som slapp snöovädret som kom senare på kvällen. 
Snö!


De hade match mot Springfield Pics och vann med 4-1. Olles kompis Ty som numera bor där i närheten, kom förbi och såg matchen med oss. Sen följde Olle med dom hem efteråt. Ida fick äntligen hälsa på hemma i Fille och Rikards hockeyhus, och sen blev det middag på Chilis. 
 
Match igen dagen därpå, men innan matchen hann vi med att shoppa skidkläder till Ida. Hon åker nämligen till Val Thorens på sportlovet med skolan. Match mot Jr Bruins men tyvärr förlust på övertid 3-4. 
Och inte gick det bättre för Juniorkronorna senare på eftermiddagen. Vi åkte till Jake n JOES Sportbar och såg matchen hela gänget, trist att de förlorade!


 


Sen var det roliga slut. Vi sa HejDå till Fille ♥ och Rikard ♥ och så bilade vi tillbaka till New York och flyget hem. Vi hann med att käka tillsammans med Ida innan vi skiljdes åt. Hon flög till Stockholm via Cph och vi andra tre hem till Tampa. 
Molly grät av lycka när vi kom hem, så söt! Hon har haft det toppen med fam Nordberg som tagit hand om henne ♥ Tur att man har vänner som ställer upp, TACK! 
Idag har jag städat bort det sista av julen. Jag har skypat med Ida som kommit hem till Täby ♥ 
Nu kommer Olle snart hem från skolan så dags att börja med middagen. Ikväll är det träning för honom i Ellenton. Tillbaka till vardagen och verkligheten igen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0