God fortsättning och Välkommen 2015!

Vi har haft så kul på vår resa! New York tröttnar man aldrig på och vi vill åka tillbaka snart igen. Vi har gått och gått och gått och gått lite till. Vi bodde på Affinia Shelburne Hotel på Lexington Avenue, jättebra hotell.
Första kvällen gick vi förbi Rockefeller Center, NHL-shopen och så kollade vi läget på Times Square. Sen var vi trötta och avslutade kvällen med film och godis på rummet. 
 








På nyårsafton vaknade Ida med sprängande värk i örat. Hon har haft en förkylning i kroppen länge som inte gett med sig, så det blev ett läkarbesök på morgonen. Öroninflammation och penicillin. Väldigt smidig och snabb hjälp fick vi på en Walk-in som låg runt hörnet av hotellet. 
Efter det så tog vi faktiskt taxi till Central Park och där åkte vi skridskor. Solen sken och det var superskoj! 









Hockeyproffset i familjen, var den som stod för vurporna:) Kan ha att göra med att det inte var några hockeyrör vi åkte på, utan skridskor med taggar fram. När vi ändå var i Central Park tänkte vi käka lunch på The Boat House som ligger där, men där var det nästan 2h väntetid, så det blev inget av med det. 


Ida och jag lyxade till det och gick till en frisersalong och fick håret fixat inför kvällen, så skönt! Vi skålade i lite champagne på rummet innan vi åkte till Planet Hollywood där vi köpt partybiljetter. 




Det ingick mat och dryck och så var det disco. Maten var sisådär och att gå ut på Times Square för att se The Ball Drop gick inte. Vi konstaterade i efterhand att det inte var värt pengarna vi betalade, men vi hade allafall skoj och dansade och tjoade och skålade i ännu mer champagne till långt efter midnatt....:)
 




Nyårsdagen började vi med en brunch. Sedan promenerade vi över Brooklyn Bridge, vi gick ner till Ground Zero och Battery Park och så tänkte vi fika på FIKA men det var tyvärr stängt. 







Istället åkte Freddan och Olle till Bloomingdales, där Olle köpte en klocka, medans Ida och jag åkte till hotellet. Trötta och frusna efter en hel dags promenerande. Killarna kom tillbaka med massa godis, och så besällde vi pizza till rummet och kollade film. Perfekt avslutning på en härlig dag.
 
Sista dagen i New York. Vi gick förbi Friends huset. 
 

Och ännu en selfie med Idas selfiepinne :)

Sockerbit och köpte godis.
 


Här bor Taylor Swift 
 

FIKA var öppet!
 


Vi blev hembjudna till Eva Fredriksson (Lars syster) och hon bor så otroligt häftigt mitt i smeten! 
Vilken utsikt! 






 Ground Zero utanför fönstret. 

Jösses.......coolt så man smäller av.......
Vi hade tänkt att gå ut o käka, men Evas kompis kom förbi,  så vi blev kvar hemma istället. Det var så mysigt så ingen ville gå därifrån och så visades det  hockey på tv:n


Tusen TACK för en supermysig kväll med god mat och dryck ♥ 
 
Så var det dags att lämna New York och bila upp till Foxboro där Filip och Rikard bor. Det tog ca 3,5h att köra och vi hade tur som slapp snöovädret som kom senare på kvällen. 
Snö!


De hade match mot Springfield Pics och vann med 4-1. Olles kompis Ty som numera bor där i närheten, kom förbi och såg matchen med oss. Sen följde Olle med dom hem efteråt. Ida fick äntligen hälsa på hemma i Fille och Rikards hockeyhus, och sen blev det middag på Chilis. 
 
Match igen dagen därpå, men innan matchen hann vi med att shoppa skidkläder till Ida. Hon åker nämligen till Val Thorens på sportlovet med skolan. Match mot Jr Bruins men tyvärr förlust på övertid 3-4. 
Och inte gick det bättre för Juniorkronorna senare på eftermiddagen. Vi åkte till Jake n JOES Sportbar och såg matchen hela gänget, trist att de förlorade!


 


Sen var det roliga slut. Vi sa HejDå till Fille ♥ och Rikard ♥ och så bilade vi tillbaka till New York och flyget hem. Vi hann med att käka tillsammans med Ida innan vi skiljdes åt. Hon flög till Stockholm via Cph och vi andra tre hem till Tampa. 
Molly grät av lycka när vi kom hem, så söt! Hon har haft det toppen med fam Nordberg som tagit hand om henne ♥ Tur att man har vänner som ställer upp, TACK! 
Idag har jag städat bort det sista av julen. Jag har skypat med Ida som kommit hem till Täby ♥ 
Nu kommer Olle snart hem från skolan så dags att börja med middagen. Ikväll är det träning för honom i Ellenton. Tillbaka till vardagen och verkligheten igen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Men åhh vilken härlig resa!!! ❤️

2015-01-07 @ 08:45:12
Postat av: Nina

Tack för att vi följa med på Er resa genom bloggen! Vilken fantastisk tripp och visst NY underbart!?
Kram <3

2015-01-07 @ 16:35:24
Postat av: Marie

Ni ser ut att ha haft det helt underbart! Känner att NY måste besökas;)

2015-01-07 @ 20:37:23
Postat av: Toja

Lovely - Lovely - Lovely!!!!
Håller med Marie - nu är det dags att åka till NY!

Kram

2015-01-08 @ 08:49:18
Postat av: Farmor o Farfar

Så härliga bilder! Kul att uppleva detta,😃kramar

2015-01-08 @ 21:25:31
Postat av: Ulrika

Men så härlig ni har haft det! Fantastiska NY!

2015-01-08 @ 22:32:51
Postat av: Martina

Tjohooooooooooo vilken LOVELY resa ni har haft <3
Så underbart och mysigt att fixa frissan innan ert stora nyårsfirande.
Skönt att min Aida fick snabb och bra hjälp.
Coolt att åka skridskor i Central Park.
WOW vilken otroligt läcker lägenhet Eva har. Förstår att ni blev kvar där. Verkligen en helt LOVELY utsikt.
Synd att killarna förlorade, men mysigt att ni hela den LOVELY familjen Åkermark fick träffas <3
Ha ett helt LOVELY nytt år.
Pussar och kramar
Martina

2015-01-11 @ 19:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0