Hej hopp!

Januari började väldigt lugnt o stillsamt. Alla barnen åkte hem till sitt, Fredrik åkte till Las Vegas på mässa och kvar hemma blev jag och Molly. Vi har SLAPPAT. 
Men, innan Fredrik åkte hann vi fira hans 47:e födelsedag:) Jag och Molly uppvaktade med frukost på sängen, paket och sång. 
Vi åkte till International Plaza och mötte upp Lyndon och Kerrie för födelsedagsmiddag på Capital Grille. 
Efter det hem till brasa, bubbel och bad. En toppendag som Fredrik var väldigt nöjd med :)
Vädret denna vinter har varit helt otroligt bra. Sol 25-30 grader, helt fantasiskt. 
Ljuvligt
 
Nu väntar vi på att Farmor o Farfar o Henke o Klara, Alma o Maja kommer och hälsar på oss den 9feb. Då ska vi fira en 70-åring och en 40-åring!!!  
MEN vi firar oxå att vi har köpt en lägenhet i Stockholm! Kan knappt tro att det är sant, men det känns helt fantastiskt! Jag knarkar heminrediningssidor för fullt, med god hjälp av mina vänner ♥
 
 
Så mycket snyggt det finns, och vi har mycket roligt "jobb" framför oss! 
 
Jag har bokat resa till Stockholm till den 24 feb, vi får tillträde till vår lägenhet den 20 feb! Vi ska inte flytta hem, det blir Ida som kommer bo där heltid, och vi andra när vi är i Sverige.

Välkommen 2017!

Tomt hus :( Har precis kommit hem efter att ha skjutsat Olle till flygplatsen, så nu är det bara jag och Molly hemma.
Filip och Becky åkte på nyårsdagens kväll, deras flyg blev försenat från kl 21.00 till 01.00, så vi fick en "extra" kväll  med middag och kortspel innan vi skickade iväg dom med en uber ;)
Ida åkte hem redan innan nyår, första året vi firade utan henne.  
Innan hon stack han vi med en hockeymatch, som var en julklapp till oss alla. Vinst för Lightning!
 
 
Självaste nyårsafton tillbringades här hemma hos oss, och vi var 10 personer totalt. Vi körde på klassisk meny, Toast Skagen, hasselbackspotatis med oxfile och kantarellsås och glass och bär till efterrätt.
Olof och Fredrik vid spisen 
 
 
 
 
 
Fyra av Olles kompisar anslöt till efterrätten och tolvslaget :) Vi spelade spel och festade tills klockan slog 04.00!! Hjälp vad tiden går fort när man har roligt;)
 
 
Jag röjde dessutom undan prick allt innan jag kom isäng, så klockan hann slå  05.00 innan jag somnade. Skönt dock att vakna upp och allt är undanstädat :) 
Nyårsdagen blev en riktigt härlig slappardag, kortspel och film. 
Nu ser vi framemot ett nytt och spännande år! 
 

RSS 2.0