Mellandagar

Vilken underbar jävla jul vi har haft! ;) Det har varit så otroligt sköna dagar med familjen samlad, så mysigt! Vi har firat Filips 21-årsdag och Julafton med allt som hör till. Födelsedagsfrukost och sång, Julstrumpor, tårta och fika på förmiddagen, julmat, julmust, snaps och mera sång. Kalle och hans vänner via appletv, mera mat, godis och glögg, julklappsutdelning och så julklappsspelet som alltid är lika hetsigt och intensivt, haha. Fick jättefina julklappar!











På Juldagen slappade vi här hemma under dagen, sol och bubbelbad, för att på kvällen åka hem till Lyndons familj och umgås och spela spel. Vi spelade Jenga och Charader, så himla skoj!


Alla barnen fick en massage i julklapp som nyttjades på Annandagen, och på kvällen blev det Lightning match för Filip och Becky. Vi andra ska gå imorgon när Lightning möter Rangers. Olle hade tur och fick en biljett av William som är här med sin familj, så han fick en bonusmatch!  William följde med oss hem efter matchen och dagen efter åkte vi hela gänget till stranden. Vi mötte upp Williams föräldrar där och åt lunch tillsammans innan de åkte vidare. Vädret denna jul har varit helt fantastiskt. Sol, varmt och 30 grader, längesen vi hade så varmt i december. 


Men dagarna har sprungit iväg och imorse åkte Filip tillbaka till Rhode Island, hans hockey börjar igen. Så tråkigt att han inte kunde stanna över nyår med oss. Även Becky har åkt hem till Boston, där jobbet kallade.
Men just som vi förlorade två , fick vi hela fem nya fräscha gäster :) Nu är Alexandra och Jocke och Rebecca och Martin här, samt Alicia som kryssat i Karibien med sin familj och nu ska vara här i Tampa resten av tiden. 
 
Vi ska ha nyårsfesten här hemma hos oss, vi blir nog 20 personer till middagen, sen hoppas vi att fler ansluter till 12-slaget. Har ännu inte handlat nyårsmaten, eller klurat ur hur vi ska få plats;) Som tur är, är jag inte själv att planera detta, så det ska nog lösa sig. 
Jag började städa ut julen lite smått igår, kastade ut granen! 
Just nu är jag själv hemma med hundarna. Olle stack iväg med en kompis precis, Ida och Alicia är vid poolområdet, Alex, Jocke, Rebbe och Martin shoppar i Wiregrass och Fredrik är på jobbet. 
Kanske bäst att åka och handla till kvällens middag till o börja med. Ida och jag ska nämligen iväg på ansiktsbehandling senare i eftermiddag, julklapp även det :) 
GOTT NYTT ÅR från oss!

21:a december

Snart, snart är vi samlade hela familjen inför jul ♥ Bara Ida som saknas, och hon landar imorgonkväll runt 18-tiden. 
Igår fick vi besök från Mantorp, och precis som för 2 år sen när gänget var här sist o hälsade på, hade de med sig massa godsaker och en urgullig tomte! TACK snälla för allt! 
 
 




Efter det trevliga besöket så åkte Filip, Olle och jag iväg och fixade deras julshopping. Som tur var gick det smidigt  och nu är även killarna klara. Fredrik behövde jobba och var glad att slippa hänga med :)
Sen blev det middag hemma, Lightningmatch och paketinslagning. Filip åkte till flygplatsen och hämtade Becky som landade 23,30.
 
Idag blir det småfix här hemma. Måste kolla över vad som ska inhandlas i matväg och skriva lista. 
Tre dagar kvar till Julafton och Filips 21-årsdag! 
 
GOD JUL från oss!
 


Sandy har flyttat in och ska fira både jul och nyår med oss! :)

Lucia och tredje advent

På torsdag kommer Filip hem! Sen kommer Olle natten mot söndag, Becky på söndag och Ida på tisdag den 22:a ♥ Som vi längtar. Tiden går ju så otroligt fort, på gott o ont... 
 
I fredags var vi på finmiddag tillsammans med Åsa och Tobbe. Vi åkte taxi ner till en av Tampas bästa restauranger, Berns. Första gången för mig, de andra har varit där flera gånger tidigare. Vi var lite FÖR bekväma av oss, så vi skippade alla olika rundturer man kan göra på restaurangen. Bl.a så har de en av världens största utbud av viner i deras berömda vinkällare. Över 6,800 olika sorter och över en halv miljon flaskor! Sen finns där även ett dessertrum som är vida känt, över 50 olika slags efterrätter att välja mellan. Får helt enkelt bli ett besök till där :)
En mycket trevlig kväll allafall!
 


Lördagkväll hade vi Lucia fest. Tobbe, Åsa, Mia, Olof, Lyndon och Kerrie var här, tyvärr kunde inte Miriam o co komma. 
Vi käkade skinka, köttbullar, prinskorv och potatisgratäng. Kerrie hade med en jättegod ost/pesto paj, samt ett gott portvin till desserten. Jag hade bakat 2 olika sorters saffranskakor som vi åt med lingongrädde. Olof hade med en ostkräm till pepparkakorna. Glögg såklart! 







Vi spelade Heads Up, så jag glömde totalt bort att sätta på Lucia på svt play. Började istället söndagmorgonen med att titta på det, mysigt. 
 


Söndagen var lugn och skön. Vi spelade julmusik, tände brasa och slog in alla julklappar. Klara! 
 
Imorse åkte Fredrik iväg till Miami för jobb, kommer hem på onsdag och så kommer som sagt Filip på torsdag....
Både Filip och Olle har spelat matcher i helgen. Filip har varit skadad i över en månad, men är nu tillbaka igen. 
Hans lag vann båda matcherna. Lite sämre gick det för Olles lag, som förlorade första matchen i övertid, och andra matchen slutade förlust 0-7. 
 
 


Nr 12 Olle Akermark for the Governors :)
 
 
 

RSS 2.0