Mellandagar

Vilken underbar jävla jul vi har haft! ;) Det har varit så otroligt sköna dagar med familjen samlad, så mysigt! Vi har firat Filips 21-årsdag och Julafton med allt som hör till. Födelsedagsfrukost och sång, Julstrumpor, tårta och fika på förmiddagen, julmat, julmust, snaps och mera sång. Kalle och hans vänner via appletv, mera mat, godis och glögg, julklappsutdelning och så julklappsspelet som alltid är lika hetsigt och intensivt, haha. Fick jättefina julklappar!











På Juldagen slappade vi här hemma under dagen, sol och bubbelbad, för att på kvällen åka hem till Lyndons familj och umgås och spela spel. Vi spelade Jenga och Charader, så himla skoj!


Alla barnen fick en massage i julklapp som nyttjades på Annandagen, och på kvällen blev det Lightning match för Filip och Becky. Vi andra ska gå imorgon när Lightning möter Rangers. Olle hade tur och fick en biljett av William som är här med sin familj, så han fick en bonusmatch!  William följde med oss hem efter matchen och dagen efter åkte vi hela gänget till stranden. Vi mötte upp Williams föräldrar där och åt lunch tillsammans innan de åkte vidare. Vädret denna jul har varit helt fantastiskt. Sol, varmt och 30 grader, längesen vi hade så varmt i december. 


Men dagarna har sprungit iväg och imorse åkte Filip tillbaka till Rhode Island, hans hockey börjar igen. Så tråkigt att han inte kunde stanna över nyår med oss. Även Becky har åkt hem till Boston, där jobbet kallade.
Men just som vi förlorade två , fick vi hela fem nya fräscha gäster :) Nu är Alexandra och Jocke och Rebecca och Martin här, samt Alicia som kryssat i Karibien med sin familj och nu ska vara här i Tampa resten av tiden. 
 
Vi ska ha nyårsfesten här hemma hos oss, vi blir nog 20 personer till middagen, sen hoppas vi att fler ansluter till 12-slaget. Har ännu inte handlat nyårsmaten, eller klurat ur hur vi ska få plats;) Som tur är, är jag inte själv att planera detta, så det ska nog lösa sig. 
Jag började städa ut julen lite smått igår, kastade ut granen! 
Just nu är jag själv hemma med hundarna. Olle stack iväg med en kompis precis, Ida och Alicia är vid poolområdet, Alex, Jocke, Rebbe och Martin shoppar i Wiregrass och Fredrik är på jobbet. 
Kanske bäst att åka och handla till kvällens middag till o börja med. Ida och jag ska nämligen iväg på ansiktsbehandling senare i eftermiddag, julklapp även det :) 
GOTT NYTT ÅR från oss!

Kommentarer
Postat av: Toja

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR till er ALLA ❤️

2015-12-31 @ 09:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0