Fullspäckad helg!

Började helgen med att bjuda hem fam Nordberg, fam Nyberg och fam Rainer på middag. Supertrevlig kväll, synd bara att inte fam Bengtsson/Pettersson kunde komma.
Men dom träffade vi på lördagen istället då vi åkte och tittade på när Lightning spelade mot Boston Bruins. Vilken match! Massor med folk och världens stämning!


Vinst tillslut med 5-3


På söndagen ringde klockan redan 06,00 och då grattade vi Olle som fyllde 11 år! Frukost och paket öppning innan det var dags för honom att åka och träna hockey.




Vi fortsatte firandet när Olle kom hem igen och då blev det lunch/middag på Ruby Tuesday, Bowling och tillsist glass på Coldstone. En lyckad födelsedag för Olle;)



Freddan var tvungen att flyga till Birmingham, så han missade bowlingen och glassen.

Amerikansk fotboll och minihockeyklubbor i present från Bengtsson/Petterssons




Idag den 23:e maj skickar vi GRATTIS kramar till Martin och Petra! Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA till er båda!



Kommentarer
Postat av: Familjen Jonsson

Grattis grattis Olle en dag i efterskott. vad har du fått för nåt.vi firar dig när vi ses i sommar.vad önskar du dig.kram från jakob.

2011-05-23 @ 17:42:03
Postat av: Lukas

Grattis Olle på din födelsedag!!!!!



Hälsningar



Lukas

2011-05-23 @ 20:58:20
Postat av: Linda

Grattis i efterskott Olle! Vi missade dig mellan hockey och bowling!! Ställer till med kallajs när du kommer till Björkliden! Och det är snaaaart! Vi längtar!!!

2011-05-24 @ 20:05:17
Postat av: Linda

Grattis i efterskott Olle!!! Vi missade dig mellan hockey och bowling! Får ställa till med kallajs när du kommer till Björkliden! Och det är snart!!! Vi längtar!

2011-05-24 @ 20:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0