På tiden med en uppdatering kanske.....

Ja då har ytterligare dagar rullat på. Inte långtråkigt här inte. Får ta hjälp av bilderna för att särskilja dagarna åt :)
 
Lördag - vad hände då då????Jo just ja, det var ju dags för ett kärt återsseende. Titti med fam var i krokarna och vi hade bestämt att träffas. Titti är en barndomsvän till mig - vi är båda uppvuxna i Mantorp och lärde känna varandra när vi var sex år. Sedan på gymnasiet gick Titti och jag i samma klass som Carina och Fredrik. Så ungdomsvänner med många gemensamma minnen är vi!!!! Och nu hade alltså Titti med sambo Patrik och sönerna Isak och Alvin anlänt till Florida för att fira sportlov i veckorna två - och vad passade då bättre än en liten återträff. Vi kunde inte ens riktigt minnas när vi sågs senast, de bor numera i Karlstad. Så en sisodär 15 år sen kanske. 
Men ibland står tiden stilla - elller?????? ;)
 
De var inbokade för fyra dagar i Sarasota och tanken var att vi på lördagen skulle åka till de och hälsa på. Men eftersom vädret skulle bli lite si och så ändrade vi om till att vi sågs för lunch i Wiregrass för vidare färd hem till "oss" för grillning och mello på kvällen.

Efter intagen lunch tog grabbarna barnen hem för en tur med båten och alligatorjakt och vi flickor erbjöd oss snällt att inviga Titti i shoppingens värld. Flickan var ringrostig och behövde hjälp att komma igång - och efter 20 min på Hollister hade hon en påse med många fina fynd i handen. Men hon blev nog lite chockad så efter det var hon nöjd. Carina o jag tittade snopet på varandra - redan???? Är det möjligt???? Men jo det var det. Men lika glada var vi för det, för det innebar ju att vi kunde åka hem och dricka bubbel. Mellolördag och allt - tjohoooo!
 
Hemma var det dukat för middag och Mange får väl anses vara den som även denna gång såg till att en god måltid dukades fram. Men salladen stod jag för i alla fall, hi hi....
Efter maten blev det mellogenomgång. Vi (med vissa undantag) hade lyckats hålla oss borta från all medierapportering om resultatet. Så vi tippade internt och var mer eller mindre nöjda med resultatet av delfinal fyras utgång.
 
Titti o co gav sig tillbaka till sitt hotell i Sarasota.
 
Söndagen startade tidigt då det var dags för guldmatchen i hockey kl 7. Så ett förväntansfullt gäng bänkade sig. Men ack - inte mycket att säga om. Ett silver fick vi vara nöjda med.
Uppe med tuppen gjorde att vi var startredo för avfärd mot en dag vid beachen i Sarasota redan vid tio. Ungdomarna backade ur så vi var fyra glada vuxna som såg fram emot en dag i solen, himlen var blå och solen sken glatt under vår resa. Men snacka om snopet när vi närmade oss Sarasota och ett streck gick på himlen. Ena sidan sol- andra sidan ett tjockt molntäcke. Titti rapporterade att de vaknat till regn. Öhhhhhhhhh......
(Denna bild är tagen när vi åkte hem så ni får tänka er strecket tvärtom:))))
Jo då men så att - fenomenet om att det ofta är soligt vid havet stämmer alltså inte här. Här är det fint i inlandet och vid havet ligger ett tjockt molntäcke. Utan minsta lucka..... Jo men det har inte JAG några problem med. Nähäääädå - bara kul att få se sig om lite. Vem bryr sig om sol.
Vi valde att starta med lunch så skulle väl solen komma fram. Skål för det!
Vi intog stranden och alla fyra somnade gott i sina stolar och vaknade först när Titti o gänget dök upp en timme senare. Barnen var modiga och badade.
Ser ni molntäcket - mohahahahahaha....
Men om solen inte skiner kan man ju alltid shoppa. Och på vägen hem ligger Ellenton Outet. Så vi lockade med oss Titti och Patrik dit och tog åter igen vår väninna under våra vingar. Så en rosa påse till blev det till henne. Till mig blev det visst två..... Och till Carina oxå om jag inte minns fel, ha ha.....
 
Vi vinkade adjö till de andra som nu har Orlando och Miami kvar på sin resa.
 
Måndag blev en slappardag hemma på f m och sedan blev det International Plaza på em/kvällen.
 
Tisdagen hade vi kollat alla väderkartor och sol utlovades. Solsäkrast och varmaste temperaturerna visades i Sarasota. Vi bestämde oss för att göra ett nytt försök och åka dit för att njuta av vår sista beachdag på denna resa.
Glädjen var stor när vi intog stranden och jag trallade till Ledins rader "inte ett moln - så långt ögat kan nå....."
Så härligt!!!!!! I typ 30 min. Sen infann sig samma fenomen som i söndags. Ett enda stort molntäcke valde att lägga sig som ett lock över oss. What the......
Turen var inte riktigt med oss. Men vi satt kvar under dagen för att njuta ändå. Men lite snopet var det allt.
Och vi visste ju vad vi skulle upptäcka när vi åkte hemåt. Jo, att solen har lyst typ överallt förutom där vi varit. Men jag är inte BITTER. Sol och vita stränder har vi ju gott om hemma i Sverige och i Mjölby!!!!!
 
Hemma möttes vi dock av goa Carina som hade lagat en underbart god kycklingpaj åt oss. Vi avslutade kvällen traditionsenligt med en film.
 
Idag på morgonen har Carina och Sara varit på zumba. Mange och jag tog Molly o Sandy på en tur runt sjön. Vädret är lite mulet, ingen sol. Så planerna på en dag på bryggan ändras nog till ett eftermiddagsbesök på Marshall och TJ Maxx i Brandon.
Lite shopping görs lite nu och då så det blir spännande att se vad man hittar i gömmorna när det det ska packas om ett par dagar. Vi kommer vara lyckliga och rika på härliga minnen när vi kommer hem men fattiga som kyrkråttor, ha ha...... Så vänner där hemma - det är nu ni ska bjuda hem oss på goda middagar ett tag framöver ;))))
 
Kram och hej - från mej..../Viktoria
 
PS. Bloggerskan Carina lever och mår bra - hon kommer förhoppningsvis åter snart här på bloggen. Hon har inte bloggförbud - men hon har tagit semester....... verkar det som......
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Så härligt med en uppdatering😃

2014-02-26 @ 22:16:56
Postat av: Sophia

Hahahaha! Du är för härlig! Jag hoppas verkligen att semesterperioden snart är över för vår kära väninna. Det kommer bli oerhört tomt annars!

2014-02-27 @ 09:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0