En helg fylld med hockey

En rikigt lyckad helg med massor av hockey blev det. Samt en hel del billåkande....
Vi flög till Manchester, New Hampshire i torsdags och landade tidig eftermiddag. Eftersom vi inte hade något inbokat förräns fredag morgon, så beslöt vi oss för att bila till Filip i Foxboro, Massachussets och hälsa på honom och Rikard. Gps:en visade att vi skulle vara framme 16:20 vilket passade perfekt för då skulle vi hinna se slutet av deras träning. MEN då hade vi inte räknat in regnovädret plus att trafiken gick i slowmotion. Så istället körde vi direkt hem till deras hus, (var framme strax efter 18!) fick en rundvisning av Fille och sen körde vi till Rhode Island och tittade på när Providence College spelade match mot Team Usa U18. En av killarna i Filles lag spelade i Usa laget och en annan kompis (från Kents Hill tiden) i Providence laget, så det var kul o se. Det blev en sen middag på Chilis innan vi skjutsade hem Filip och vi andra åkte till vårt hotell. 
Fredag morgon hade vi bokat in en rundvisning på en skola för Olle. Olle börjar high school nästa år och det här är en jättefin skola som heter Governors Academy. Så himla fint! Fantastisk miljö, och omgivning och Olle gillade det jättemycket. Hockeycoachen på skolan känner vi sen innan, Filip hade honom på Kents Hill :)
Efter rundvisning lämnade vi Massachussets och åkte mot Maine. Där spelade Olle 2 matcher på kvällen och de vann båda. 


Lördag startade tidigt på morgonen med nya matcher. Portland Pirates bjöd på kanonbra motstånd men vi vann båda matcherna efter hårt slit. 

Olle valde att stanna med sina lagkompisar efteråt och de åkte och shoppade på en outlet, medans jag och Freddan körde i 3h för att se Filip och Rikard spela match. 
Helt klart värt den långa bilresan! Både Filip och Rikard spelade och de vann med 3-2. 


Vi fick krama om Filip efter matchen, men sen var vi tvungna att köra tillbaka till hotellet. Stöp i säng strax före midnatt. 
Söndagmorgon ringde klockan 06:30 och så var det dags igen:) Denna gången mötte vi Maine Gladiators och det blev två lätta segrar. Även Filip och Rikard spelade match på söndagen och de vann med 5-3! Tyvärr kunde vi inte se den, för direkt efter Olle's matcher åkte vi till flygplatsen och så hem till Tampa där vi landade 23.00......

 

Kommentarer
Postat av: Toja

Ja, det kan man kalla en hockeyhelg. Men vad ni fick ihop det bra ändå. Kul att ni hann se en av Filles matcher och att bästa spelaren var med på plan. Tjohoooooo vad du är bra Fille!!!
Och tjohooooo vad du är bra Olle!!!!
Framtidens hockey är säkrad. Dags att du kommer hem och hjälper upp LHC lite nu Fille, så kommer du efter när du känner dig redo Olle ;).
Kram till er alla!

2014-10-22 @ 09:34:40
Postat av: Marie

Jösses vad ni far! Förstår att det var kul och se både hur Filip (o Rikard) bor och även se dem spela, värt att köra några extra mil;)
Ha det fortsatt gött och hälsa alla!
Kramar

2014-10-22 @ 19:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0