Första dagen med gänget

Imorse vaknade de flesta ganska tidigt. Så Olle o Ida fick sällskap vid frukosten 06,30. Malin o Marie gick ut hårt och tog en löparrunda runt Cory Lake, vi får väl se om det blir fler........Vi andra tog en promenad en sväng. Senare på fm så åkte vi tjejer iväg till nagel salongen och det blev både manikyr o pedikyr, dit ska vi åka fler gånger! Nu väntar vi på att Olle o Ida ska komma hem från skolan. Vi var förbi skolan en sväng o skulle hälsa på Ida, men vi kom försent hon hade redan ätit lunch, typiskt. Nu är det dags för sen lunch för oss (kl är 14,30) och ikväll ska vissa av oss iväg på hockey, Tampa möter Colorado.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Det var inte dåligt att åka ända till Florida för att ta sig en löprunda..Vill ha rapport om det hänger i sig detta för då kallas det smygträning Marie, då lägger du mycket press på mig ..Ha det bra hälsa alla.Kramar Lotta

2008-12-19 @ 08:40:38
Postat av: Carina Gromark

Hej Malin,



Vad hurtig du är!!!!

Det verkar helt underbart att vara i värmen med hela familjen och bara vara.

Johan och Ronny satt vid fikabordet och hälsar så gott.

Ha en underbar dag ,så hörs vi.

Kram Carina

2008-12-19 @ 09:07:35
Postat av: Marie

Det är bara att sätta igång o springa Lotta! Har varit ute idag igen, underbart skönt. Vaknade vid 06.00 och gav mig iväg direkt runt Cory Lake, 5 km. Efter det lite hopp o lek på gräsmattan, sen ner i poolen o simmade en stund.(Bara 16 grader i vattnet) Kommer att vara i toppform efter dessa veckor!

2008-12-19 @ 14:29:37
Postat av: Frida Brodd

Hello.

Vilken härlig semester ni verkar ha, och hurtiga är ni oxå ;-)

Ha så kul i Orlando och lek lite åt oss oxå.

Kramis Frida.

2008-12-19 @ 18:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0