Grattis Filip som fyller 14 år idag på julafton!!!!!


Kommentarer
Postat av: Sophia

Grattis på födelsedagen Filip (förhoppningsvis var det inte min försiktiga klapp på mammas mage som gjorde det)! Började baka saffransskorpor här i morse för att få lite julstämning. Varvar det med att gasta som en gris till Eye of a Tiger medan Johan tror han är Slash (vi fick ett Guitar Hero on World Tour av oss själva) och helt plötsligt börjar det SNÖA. En riktigt GOD JUL på er familjerna Jonsson/Åkermark/Schedin/Persson/Wikström och Alexandras kompis.

2008-12-24 @ 08:46:02
Postat av: Familjen Ohlsson

Grattis Fille! Hoppas du har det bra på din födelsedag/julafton. Vi är i Söderhamn och har snö på marken. Sedan fortsätter vi till ramundberget där vi ska åka skidor. God Jul och Gott nytt år från alla i familjen Ohlsson!

2008-12-24 @ 10:35:25
Postat av: Klara, Henke, Alma & Maja.

Stort Grattis Filip på 14 års dagen! Helt otroligt vad tiden går fort! Det var inte längesen henke vägrade byta blöja på dej och du var inte stor första julen jag firade med dig(Klara). Alma och Maja säger oxå Grattis till dig och hoppas som dom själva att det blir många paket i dag! Tomten har redan varit här på besök i går kväll hon hade svårt att se genom masken då glasögonen immade igen. Det är tomtens bror som ska komma i em/ kväll och han komer vara efter längtad må du tro!Hälsa hela högen från Skänninge, Mjölby & Hogstad. Ps. (henke)Nu är du så stor så du har ansvar för att pappas öron håller sig jule röda, bultande varma och en aning svullna. Om du börjar nu så tar jag över i mars. Många JUL kramar till dig och alla!!!!!!

Malm-, Åkermark

2008-12-24 @ 11:01:40
Postat av: Klara & Henke!

Bara en grej Charina. Nu är det Kalle, Dax för Fredde att sova. (Fast han bara blundar).Kan vakna om en timma då är det slut.

2008-12-24 @ 15:14:12
Postat av: Farmor o Farfar

Grattis Filip på din födelsedag!!!! Alla får även en GOD JUL-hälsning!

2008-12-24 @ 16:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0