Det blev en dag vid poolen.....

En helt underbar dag hemma vid poolen. Ett par ynka regndroppar föll mitt på dan, vilket bara var skönt. Jenny och jag skjutsade Olle till hockeyträningen vid 17-tiden, sen kom vi hem till Nicke som laddat grillen med revbensspjäll. Vi har suttit ute och käkat gott, spelat gitarr och sjungit och bara haft det bra. Filips lag spelade match om sjunde pris idag, och vann! Han blev även uttagen till All Star Team East, så det blir hockey även imorgon för honom, kul! De var 3 killar från Filles lag som blev uttagna, och de två andra var Mikey och Sean, hans polare! Så vi får vänta tills på söndag innan Fille och Freddan kommer hem till oss. Imorgon ska även Olle spela match, redan kl 08,15. Nicke och Viktor ska passa på att spela golf då, så det blir en tidig morgon....... Tack Jennie, Malin, Martina, Sophia och Toja för att ni delar med er av vad som händer, jag blir SUPERGLAD! Kram till er och alla andra som läser! Nu är det dags att sova.....

Kommentarer
Postat av: queenpeach

var i världen befinner du dig? själv bor jag i bangkok o längtar efter svenskt godis :)

2009-07-18 @ 06:22:57
URL: http://queenpeach.blogg.se/
Postat av: Toja

GRATTIS FREDRIK PÅ NAMNSDAGEN! Och om jag inte minns fel så har då även Filip namnsdag - grattis grattis!

Igår fick vi en oväntat härlig och solig dag här hemma och Sara och jag åkte till Lundby och njöt av sol och värme. Sedan blev det grillning i Vasaparken och sedan avslutades kvällen på familjen Aspemars altan.

Mange kom glädjande hem och sa att han skulle ha lördagen ledig - och vi såg framför oss en dag i Varamon där vi skulle njuta av sol och bad. Något som Mange än i år inte lyckats få till. Men men - hur ser vädret ut idag när vi glatt hoppar upp. Mulet, mulet och åter mulet och ingen ljusning på väderleksrapporterna. Så nu sitter vi här lite vilsna och vet inte vad vi ska göra av denna lediga dag. Kunde det inte bara ha fått vara en liten solig dag till, suck.....

Pratade precis med Simme - de har sin sista dag i Göteborg idag och var på väg för att se lite finalmatcher. Igår hade de varit på disco och haft jättekul. Mycket mer information än så lyckades jag inte få fram, hi hi. Men att grabbarna har haft en otroligt rolig vecka går inte att ta miste på - en upplevelse för livet. KUL!

Ha det så bra så hörs vi snart!

KRAM

2009-07-18 @ 10:47:45
Postat av: syster malin

Åh, vilka lyxiga efterrätter:) Det ser ut som om ni hade en trevlig kväll! Jag sitter vid frukostbordet efter en välbehövlig löprunda i spåret...efter allt vi druckit varje dag nu så kändes det skönt men det gick inte så fort:) Vi packar nog om nu o åker ut till stugan o utgår därifrån lite, bara softar:) Ha det så bra, kraam!

2009-07-18 @ 11:45:25
Postat av: Martina

Idag regnar det även här, men för vår del gör det inget. Lukas har fortfarande lite feber o får ta det lugnt idag. Så vad passar väl bättre än att hela familjen myser i soffan, äter godis o kollar på tv. Jag har varit iväg med Jenny o Tilda till en nyöppnad inredningsbutik. Jag köpte ett stort L som lukas har på sitt rum. W var slut. Så nu åker mjukisbyxorna på o jag ska hålla familjen sällskap i soffan.

Grattis till Fredrik o Fille o tack Toja för att du har koll.

Grattis Fille för att du är en av dom som är uttagna o får spela idag Kul att även dina kompisar blev uttagna. Ni är superduktiga!

Lycka till på matchen Olle.

Kram till er alla ifrån os alla o ha en underbar Lördag.

2009-07-18 @ 11:47:55
Postat av: Sophia

Tänker ta mig med moster Monica och Bamse ut i svampskogen och sedan fortsätta upp till mamma och Peo för lite bad och grill. Jag är jävligt nöjd med vädret. Lite mulet och 24° passar paddor som inte kan vistas på badstränder perfekt!!!

2009-07-18 @ 12:14:03
Postat av: Rasmus/ Tommy

Grattis Fille till den första av många all star matcher! Snart är det NHL draft som gäller.Vi håller på att packa för resan till Wennerbergarna i Helsingborg. Hälsa hela familjen, även fam Johnson.

2009-07-18 @ 13:38:49
Postat av: Marie

Hej!

Ha ha Sophia!Kan inte du heller vistas på stranden? Samma sjukdom som jag lider av alltså;)Ja här händer inte så himla mycket. Denna första semestervecka har vi varit hemma, grejat med lite av varje. På mån åker vi till Göteborg o hälsar på Nisse o Jessika, sköj!Sen blir det Vimmerby, kanske Kolmården, sen är inget mer är inplanerat, kan bli vad som helst.... Har ju inhandlat ett Wii så mycket av det lär det bli. Vill även ha Wii fit bräda så man kan förena nytta med nöje;)

Grattis på namnsdagen alla ni som heter Fredrik!

Ha det fortsatt gött!

/Många kramar från oss i Skänninge

2009-07-18 @ 16:30:12
Postat av: Fredrik

Hej. Nu ar det antligen fardig spelat for Filip. Totalt har han spelat 9 matcher. De vann tre, forlorade fyra och spelade en oavgjord. Idag var det tva AllStar Team matcher. De vann en och forlorade en. Filip har varit snall hela veckan forutom nar han slapper sig i bilen pa vag till och fran matcherna.

I morgon bitti flyger vi hem till Tampa.

2009-07-19 @ 01:44:40
Postat av: Marie

Ha ha, ja du har det inte lätt Fredrik.... o inte du heller Filip!

2009-07-19 @ 10:53:53
Postat av: Sophia

Stackars Filip, vilken pinsam pappa du är Fredrik, hihi

2009-07-19 @ 13:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0