Tisdag

Idag fick Hanna, Ida och Olle åka jetski med papporna. De var helt lyriska då de kom tillbaka och berättade att delfiner simmat bredvid dom! De var så nära att de nästan kunde ta på dom! I en timma var de ute och körde och vi andra låg på stranden och solade. Det har varit helt otroligt varmt idag, inte ett moln så långt ögat når. I vattnet är det över 30 grader! Det svalkar inte ens.... Ikväll har vi varit o käkat på Palm Pavillion, där spelades live musik, trevligt. Vi träffade även Stefan och Amy och barnen, + kompisar till de som var här o hälsade på från Alabama. Vi fick även en nattgäst till, Mikey har anslutit. Kvällen avslutade vi på takterrassen med kortspel som jag vann:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

God morgon.....förmiddag?! Nu är vi tillbaka i Skänninge igen. Har haft en supertrevlig semester där, hos Nisse o Jessika, oavsett vad du tror Nisse! (Han blev lite putt, o tyckte att jag var en tråk-kärring, när JAG bestämmde att vi skulle åka hem på kvällen o inte idag på dan..ha ha)Men men det går över, han är inte långsint...;)Vi har varit på Liseberg, där vi blev dyngsura flera gånger under dan, då det kom rejäla regnskurar. Så vi gick liksom "mitt i byxorna", för att inte komma emot det kalla o blöta. Och lagom tills de torkat så kom det en ny skur, o givetvis var vi inte under tak vid något tillfälle ha ha! Igår gick vi, till Jonas stora förtjusning!, på stan en sväng. Blev dock inget handlat.. Jonas har kommit av sig, han har nog inte shoppat sen vi var hos er?! Idag ska vi ge oss i kast med gräsmattan, tvätten o lite inköp på city gross. Det blir nog även en sväng med dammsugaren o dammtrasan med....Men framåt kvällen blir det nog grill, vin o kanske lite Wii. Det är sköööönt med semester! Ha det bra allihop! Vi kan väl höras på Skypen när ni kommer tillbaka till Cory Lake! Jenny, Skulle du kunna forsla hem lite "Love Spell" till mig? Sådär en 6-8 st...Ha ha!! Många kramar till er alla!!!!!

2009-07-22 @ 11:40:48
Postat av: Marie

Glömde visst skriva mitt namn....!

2009-07-22 @ 11:42:14
Postat av: alexandra

mamma, kallar du en natt i gbg semester? ni kunde stannat längre tycker ja! håller fullständigt med nisse!

2009-07-22 @ 19:16:59
Postat av: syster malin

hahaha..en natt? Varför inte längre, hade du brått hem till städ o City Gross...?:)

2009-07-23 @ 13:14:36
Postat av: Fredrik

Jag hoppas att det inte ar pa grund av katten som Ni bara kan vara borta en natt. Sigge har aldrig sett Goteborg sa han hade nog kunnat tanka sig att aka med o jag lite Liseberg kaniner.

Alex - sa nu hann du bara ha en brakfest hemma da?

2009-07-23 @ 14:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0