Lördag

Olle och jag skjutsade Nicke och Viktor till golfbanan på väg till hockeymatchen. Det blev förlust även idag, med 5-6, samma resultat som förra lördagen. Mycket jämn och spännande match, och Olle kämpade på bra och gjorde 1 mål. Fille spelade 2 matcher med sitt All-Star Lag och förlorade en och vann en. Han var oxå nöjd. På eftermiddagen var Olle på kalas hos Justin och Derek, utanför Brandon, så vi tjejer åt lunch och shoppade lite under tiden. När vi kom hem igen hann vi ligga en stund vid poolen och läsa bok o slappa innan det blev oväder. Resten av dagen blev lugn, vi avslutade med att titta på en film, Marley and Me. I morgon kommer äntligen Filip och Fredrik hem och då ska vi åka till Clearwater. Vi har fått hyra Mikeys hus som de har där, en hel vecka, underbart!

Kommentarer
Postat av: toja

Heeeej!

Idag regnar det här men det passar mig bra idag. Har precis bokat upp tvättstugan hela dagen, ska vara duktig och åka och göra lite löner på två av mina arbetsställen så jag slipper i veckan och sedan funderar jag även att hinna med en sväng till IKEA. Behöver lite saker till vårt nya boende på landet :).

Igår blev till slut en riktig superdag. Istället för Varamon blev det picnic i Bergs slussar (eftersom alla moln helt plötsligt gav sig av och himlen blev blå), sedan gick vi på bio och såg Baksmällan. Så himla bra - den kan vi varmt rekommendera. Handlar om fyra killar som åker iväg på svensexa i Las Vegas. Det var längesedan jag skrattade så mycket på bio. Efter bion åkte vi förbi Vätterviksbadet för att reka lite eftersom vi funderar på att ställa upp husvagnen där några veckor och ha som lite sommarboende mellan pendlingarna till jobbet. Och där träffade vi Marina och Niklas och de bjöd på mat och dryck och vi blev kvar hela kvällen. Trevligt trevligt.

I veckan som kommer nu blir det liiite jobb och förhoppningsvis mestadels ledigt för min del och vi tänker tillbringa den i stugan.

Kram på er alla!

2009-07-19 @ 09:52:12
Postat av: syster malin

Jaha, nu blev det lite kontrast till det fina väder vi varit vana vid i Halmstad, regn! Men det passar ju bra idag för vi ska in till Linköping o köpa grjer till vårt sommarboende här i stugan:) Kanske ses Toja:)Vi väntar på er med drinken i hand!:) Ha det så trevligt i Clearwater, vi hörs, kraam!

2009-07-19 @ 11:44:56
Postat av: Martina

Hello!

Här är himlen grå o det småregnar men vad gör väl det när man behöver städa o fixa. Anders har tagit på sig nedervåningen ska bli spännande att se vilket hörn alla saker som ligger på golvet hamnar i.

Han har nämligen en förmåga att sparka sakerna som ligger på golvet som om det vore fotbollar. Men men han är ju trots allt en gammal målvakt så jag ska väl vara tacksam att det hamnar i ett hörn o sedan snällt gå dit o plocka iordning. NOT.... Imorgon kommer fam. Andersson till oss o det ska bli så roligt att ses igen. Det kommer med husvagnen så det är ju tur att vi har en stor uppfart. Och på tal om stor nu har jag fått en stl. större tuttar pga. en bikini med inlägg som jag köpte synd bara att det inte var någon "rumpupphängarae" på bikini trosan. Efter att ha haft en bred byxa till att nu ha en mindre bred så har skinkorna helt plötsligt fritt spelrum Ha ha ha ha. Nog om detta lilla/stora dilemma ha det nu så himla underbart på Clearwater o massor av pussar o kramar till er alla.

2009-07-19 @ 11:49:55
Postat av: Marie

Jaha, regn o åter regn.... hoppas på bättre väder imorron då vi drar till Göteborg! Ska gå på Liseberg bla. Annars spelar vi Wii hela dagarna, ont som attan i armarna;) Ha det gött i Clearwater, kramar!

2009-07-19 @ 21:58:57
Postat av: Ulrika & Co

Ha det så underbart vid Clearwater!!

Kramar från oss alla.

2009-07-19 @ 22:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0