Hemma igen!

Idag blev det stranden hela dagen. Olle, Ida och Hanna gick hem till lägenheten efter vår sena lunch. De spenderade eftermiddagen inomhus, och tittade på tv och lekte, medans vi andra stannade kvar på stranden tills efter 18.00. Packade snabbt ihop våra saker och åkte hem till Cory Lake igen. Vilka underbara dagar vi haft! Vädret har varit helt underbart, sol sol sol och inte ett endast moln. Nu har vi precis kollat på en film, Knowing, med Nicholas Cage, och ätit godis. I morgon ska vi iväg och kolla på Olle som spelar hockey match 09,30. Senare på kvällen ska även Filip och Mikey spela med sitt highschool lag.

Kommentarer
Postat av: syster malin

Hej hej:) Vi har det ju nästan lika härligt som er, inte lika mycket sol o bad men trevligt som attan!!:) Vi dricker drinkar o vin hela dagarna..hihi.. Igår tog Toja o jag barnen med oss till busfabriken o sen svängde vi förbi IKEA där vi fyndade varsitt vitt överkast på Hemtex:) Vi håller ju på o inreder våra små hus:) Toja köpte även ett jättefint sommarblommigt tyg på IKEA som hon ska sy kudddar av:) Jag får vänta med lite shopping tills hemtex har rea på nyheterna...hihi..för jag vill ha påslakan som är röda med stjärnor på o blå med stjärnor på, vårt ska bli marint:) Igår drog Martin o Johnny iväg till Västervik med motorcyklarna på MC träff så han kommer tillbaka idag. Va kul med poolbygge Marie!!! Hoppas det blir av:) Ha det så bra allihop, kraam från oss!

2009-07-25 @ 10:10:23
Postat av: Marie

Halloj!

Idag har vi fått massor gjort! Jonas har lagt golv på altanen och jag har röjt inne. Rensat bland Hugos kläder, rensat två stora byråar med olika sorters skit och slängt massvis!! Så nu känns det skönt att kunna sätta sig till rätta med lite vin i soffan, vi har precis ätit ute på altanen. Skönt väder är det med. Kanske blir det lite Wii innan vi kollar på en film, "12 Rounds" med John Cena. Sett den? Ha det fortsatt gött!

( Carina! Glöm inte Love Spell, alla väntar otåligt..;))

2009-07-25 @ 20:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0