Lördag

I morse var det kyligare än det varit på länge, men ändå inte kallt kanske. Fast att vi tycker det såklart. Fredrik, Anders och Filip åkte mot Fort Myers efter frukosten, då Filip hade 2 matcher där idag. Första matchen slutade med förlust 10-1! Andra matchen även den förlust, men med siffrorna 2-5 och då fick Filip göra ett mål allafall.
Martina och jag tog barnen och åkte till Wiregrass, det blev pedikyr och lunch, ingen shopping. Missade att fotografera Martina i hennes nya Ray Bans, men det kommer:) Nu har vi precis sett Lightning förlora mot Pittsburg. Vi har käkat tacos till middag, gott som vanligt.
Ida och Vendela ska upp tidigt imorgon för att åka till Treasure Island, där de ska öva luciasånger. Vi andra ska ansluta framåt lunch och hoppas på att vi kan få en fin dag på stranden.
Filip är kvar i Fort Myers, några föräldrar valde att stanna kvar på hotell över natten, och han fick bo kvar med Julian och hans pappa. Nu är det dags att sova.....

Det blev lunch på Yamoto


Pedikyr på ett nyöppnat ställe i Wiregrass


Kommentarer
Postat av: syster malin

Härligt med pedikyr! Igår spelade Ivar match mot LHC o dom vann en o förlorade en. Det märktes att det var första matchen för säsongen för dom var lite försiktiga o upprörda över att LCH spelade tufft:) Både Hilma o Ivar var iväg o lekte med kompisar på em så Martin o jag tog en promenad upp till Toja för o lämna Grey´s sen förbi fam Egir för o säga hej, det var länge sen vi kunde va så spontana...:) Kvällen avslutades med Körslaget o Johan Falk. Idag verkar det bli strålande väder så vi ska ha en trädgårdsdag idag. Ha det så bra, kraam!

2009-10-18 @ 08:59:00
Postat av: Klara

Ni ser ut att ha det gott! I den tredje stolen sitter jag i mina tankar. Verkar som det inte blev så kallt hos er eftersom ni funderara på att åka till stranden, härligt! Dagen här har bestått av simskola för båda barnan, byte av farmor & farfars vinter däck+fika, skjutsa barn och resten av dagen ska det röjas!Skönt att få lite gjort då man kan ta det i lugn takt. Hade nu så skönt och ha härliga dagar med Sverige besökarna!!!!!

Kram Klara m familj.

2009-10-18 @ 14:44:20
Postat av: Sophia

Den där bilden längst ner tycker jag mig känna igen. Är det från förra året eller är det årets :-)

2009-10-19 @ 14:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0