Måndag

I morse tog jag en promenad bort till Benito, som Idas skola heter. I två veckors tid har Ida lärt sig att spela fiol, och idag hade de en liten konsert för oss föräldrar. Ida spelade tom solo! Jätteduktiga allihopa, imponerande att de lärt sig så mycket på så kort tid. Nu i 6:an får de prova på kör, orkester, teater mm, för att sen till 7:an välja vilket de vill syssla med.
Åkte därefter upp till Grand Hampton och slappade vid poolen med Mia, Miriam, Alexandra och Olof. Klockan 14,30 hade jag ett möte på Olles skola, och nu är det klart att han ska börja i AGP-gruppen. Det är lite mer avancerat, och han har fått göra flera tester för att se om han är kvalificerad, och det var han! Duktigt!
Ikväll har vi varit och kollat på Lightning som mötte Florida Panthers. De vann med 3-2! Innan vi åkte hem, gick vi in i shoppen och där träffade vi en svensk tjej som visade sig vara Mattias Öhlunds fru. Hon tyckte att det var bra att Freddan valde en t-shirt med hennes mans namn på:)






Kommentarer
Postat av: Linda

men vad di växer barna!!! duktiga o fina!

här är det hysteriskt denna vecka med lars i asien och semester förberedelser (varför är det alltid så jobbigt att tvätta o packa inför en resa?) och som grädde på moset ska hela undervåningen vara tömd på grejer innan vi åker, eftersom väggarna ryker och nya golv ska in o, ja, allt det däringa! men kul ska det bli när det blir färdigt!

du måste ta en titt på ICA:s nya reklamfilm! "farmor" blev lite "tagen" när hon såg den, men jag tycker den är "super"!

pussen o kramen till er alla och, ja, hälsa wennerbergarna för nu är det nära!!! ha det så mysigt

2009-10-13 @ 22:04:38
Postat av: Carina

Oj oj, förstår att det är MYCKET nu.....Skönt att ni ska lämna byggarna ifred ett tag nu:)

VI letade som tokar efter ICA filmen men hittade inte....Nu är vi jättenyfikna! Vilken är den nyaste?

Kram till er alla!

2009-10-14 @ 13:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0