Söndag

Imorse när vi vaknade så var det riktigt kallt ute. Alltså inte minusgrader, men kallt för att vara Florida. Och även inatt kommer temperaturen att ligga på ca 50 F vilket är ca 10 grader celsius.
Det blev ingen tur till stranden idag som vi tänkt, då det skulle blåsa o vara kallt. Vi stannade hemma och kollade på video istället. Vi såg "Vi hade allafall tur med vädret, igen" och en Wallander, Cellisten. Wallander filmen var en av de sämre vi sett faktiskt......
Ikväll blev det middag på Wasabi och nu ligger vi proppmätta i soffan och kollar på Desperate Housewives.


Ser varmt o skönt ut, men det är kallt!


William fick nya inlines idag!


Wasabi, alltid lika gott!


Anders i sin vita Yukon GMC

Kommentarer
Postat av: Toja

Ja - det känns igen det där med kyla när man åker till Florida :). Men hoppas det blir lata dagar på stranden snart. Det kan fam Wennerberg behöva så det orkar med hösten o vintern här hemma.

Igår blev det en tur till IKEA - igen, har varit där tre helger på raken nu. Denna gång blev det kompletteringar av skåp o hyllor till hallen och färg till Sara´s rum. Så ikväll vet vi vad som väntar :). Men jag börjar bli en fena på att skruva ihop IKEA-möbler. Har investerat i en behändig liten skruvdragare på IKEA som gör jobbet så himla mer roligt - att rekommendera.

Vi får även se om vi lyckas besluta oss för en resa under veckan - vi siktar på lite sol och värme i början av november. Vi som inte haft någon vidare sommarsemster behöver lite relax nu och ladda lite batterier.

Ha det gott!

KRAM

2009-10-19 @ 10:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0