Helgen som varit....

I lördags morse packade vi väskorna och åkte ut mot Clearwater Beach. Fredrik kom lite senare än oss andra, för han skjutsade Filip på fysträning först. Det han skulle komma ihåg att ha med sig var Olles hockeybag, för Olle hade 2 matcher i Clearwater på eftermiddagen. Gissa om det var en irriterad Fredrik som dök upp, UTAN hockeybagen......Det var bara att åka hemåt igen.......Första matchen spelades kl 16 och då förlorade de med hela 14-0! Andra matchen kl 20 blev lite mer spännande och slutade med förlust 4-3. Vi andra åkte aldrig iväg och kollade utan vi låg vi poolen istället. Dessvärre var det mulet hela dagen! Filip hade highschool match och de vann med 1-0, och efter matchen åkte Fille hem med Julian och sov över hos honom.
Idag har vi haft toppenväder! Vi har solat och badat och hyrt vattenskotrar. Åkte hemåt vid 17-tiden och ikväll blev det middag på Chili´s. Nu skjutsar Fredrik hem Sean som har varit här hos Filip idag, och sen får vi se om vi ska somna till en film.......


Lördag morgon på väg mot stranden


Vi började med lunch


William simmar


Fam Nordberg kom oxå till stranden!


På kvällen spelade vi minigolf


Vår fina svit på Holiday Inn


Söndag morgon, utsikt från rummet


Ida körde så Fredrik flög av!


Middag på Chili´s


Kommentarer
Postat av: Nina

Vaknade av regnet som slog på fönstret "höstlovs väder" men njuter av era underbara bilder istället!!

Blev så full iskratt när jag läste om Freddan, kändes bekant, vet när ni kom för att hälsa på och bara hade hans väska med er i bilen! Lätt hänt! ;)

Ska straxt sjunga upp oss och väcka våran 15 åring med paket och frukost på sängen.

KramKram

2009-10-26 @ 05:36:01
Postat av: syster malin

Ja, det var mörkt ute när vi gick upp men nu ser det faktiskt lite ljusare ut..lite. Igår var vi i Linköping o letade gardiner till vardagsrummet o det hittade vi på Indiska till slut, lila, o det blev så himla bra! Idag är jag ledig med barnen så vi ska bowla o käka lunch med Angelica, Nora o Alvin, det ska bli kul för vi har inte setts på jättelänge! Sen är det jobb resten av veckan, Martin är ledig på onsdag. Vi kanske kan få till en skype ikväll? Hälsa alla, kraam!

2009-10-26 @ 07:52:57
Postat av: Marie

Hello!

Har varit o vaccinerat mig idag, emot "svinis". Sitter just nu och inväntar de biverkningar som många märkt av, ont i armen (så man knappt inte kan använda den, passar ju kanon, då jag jobbar ikväll), feber och huvudvärk. Känner inget än så länge...;) Annars är det lugnt här i Skänninge. Det är bara Rebecca som har höstlov här, vi andra jobbar på som vanligt! Och lika skönt är det när vädret är så kass.

Igår när Sigge kom hem hade han inte sitt halsband på sig, undrar just om han varit i slagsmål eller om det bara gått sönder? Hm... Syns i allafall inga spår av nån fight, så troligtvis har han bara "tappat" det. Men som tur var, så köpte jag ett nytt i Ullared så nu har han ett med fräscha reflexer på!

Ha det så bra allihop!!

/Kramar Marie

2009-10-26 @ 13:55:43
Postat av: Toja

Vad spännande Marie - då kan vi ju få en rapport av dig om alla dessa hemska biverkningar som drabbar de som tar denna fasansfulla spruta :)))).



Ser ut som att ni har haft det härligt i helgen i Clearwater - alla ser solbrända o fräscha ut.

Kram kram

2009-10-26 @ 20:50:27
Postat av: Marie

Hej igen!

Gick kanon att jobba, men börjar nu känna av lite i armen.... Känns som man fått en rejäl muskeldödare. Ont när jag lyfter armen rakt ut, så det är ju bara att undvika =)Annars inget annat..än så länge!

Kramar

2009-10-26 @ 22:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0