Torsdag

Idag när alla kom hem från skola och jobb så åkte vi till Brandon´s köpcenter för att ta foton till våra visumpapper. Vi började dock med att äta middag på Cheesecake Factory. Försökte hitta nåt ställe där vi kunde fota oss, men tillslut fick vi tips om att det är på  Wahlgreens och CVS som man fixar pass/visum foto smidigast. Så egentligen åkte vi till Brandon helt i onödan, men alla utom jag passade på att shoppa lite på Abercrombie, så det gjorde inte så mycket. Känns allafall skönt att det är fixat nu! Och just det, det är inte fullbokat på ambassaden, man kan boka tid tidigast 2 månader i förväg så vi var för tidigt ute, så skönt.
Imorgonkväll kommer fam Wennerberg! Så imorgon ska jag handla mat, städa, bädda och fixa iordning tills de kommer. De landar 20,20 och Fredrik och Filip ska möta upp dom , de är nämligen i krokarna då Filip har fysträning i närheten. Det ska bli så himla kul att få lite besök igen, det var ju ett tag sen nu!
Ha en underbar helg allesammans!

Kommentarer
Postat av: Tommy, Nina,

Hallå! Pratade precis med Wennerbergarna, de var på väg till Kastrup.(kl.8,15). Vi är inte ett dugg avundsjuka!!!!!! Hälsa familjen Öhlund

Kram Kram o ha en trevlig helg.

2009-10-16 @ 08:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0