Världens bästa hus och hundvakter

En hel månad fick vi ha Farmor och Farfar hos oss, så härligt! Vi hann att umgås i en vecka innan jag åkte till Sverige, så då hann vi gå igenom alla rutiner vi har här hemma jag och Molly;) Fredrik var i Dubai, och åkte vidare därifrån till Sverige. (Han och jag sammanstrålade på Arlanda, vi landade med 20 min mellanrum)
Alltifrån soptömningsdagar, städdagar, och då Molly ska på spa. De har ju varit här så många gånger nu och hittar toppenbra, men ändå bra att köra bil själva och friska upp minnet lite. Det brukar annars vara jag som är chaufför. Viktigt att hitta till är ju Publix, Wiregrass och lite restauranger, sen klarar man sig bra.
 
Vi fick härliga dagar vid vårt underbara poolområde, smygdrack vin och öl (alkohol förbjudet!), och spelade tärning och löste korsord. Lurade ner Farmor i vattenrutschkanan oxå!
 
Vi hade stället helt för oss själva i stort sett varje dag. 
 
 
 
När vi kom tillbaka från Sverige så fick även Fredrik vara hemma och umgås med sin mor o far. Han jobbade såklart, men på hemmaplan.  
Vi firade Halloween med grillmiddag hemma och så satt vi på terrassen och sprang o öppnade för barnen som gick bus eller godis. Tyvärr så blev det en hel del godis över, så jäklar vad vi fick kämpa med att göra slut på det.....
En sväng till Wiregrass. 
 
 
Sen kände vi att vi ville ta ett par nätter på stranden, så det blev Postcard Inn på St Pete Beach, där även Molly är välkommen. 
 
Vädret var helt fantastiskt! 
Vi började dagen med mimosa frukost, så gott! 
Denna vågade vi oss inte på......
 
Sol, bad, god mat, livemusik och så lite tärning såklart. 
Älskar fisk tacos! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SÅ härligt att vara på stranden och bara vara! 
Väl hemma i Cory Lake igen, så hann vi med sista shoppingen, middag på Bonefish innan det var dags för Kjell och Charina att åka hem till Sverige. 
 
 
TUSEN TACK för all hjälp, det är alltid lika härligt och skoj att ha er här! ♥ 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

Men åh så härligt det ser ut! Det är ju inte utan att man blir sugen att prova den där drinken för o se om det stämmer..😆

2017-11-23 @ 07:23:35
Postat av: Farmor o farfar

Vilken härlig månad vi hade! Tiden bara flög iväg och vi längtade inte hem! Men bara vi kom hem så var det oxå skönt,fast det är grått o mulet. Vi blev riktigt duktiga i trafiken och nu hittar vi till Ruby Thusday! Lätt!😂 Säg bara till när ni behöver oss igen, vi packar och kommer! Kramar!💕

2017-12-05 @ 21:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0